10 preprostih in naravne Domov revizijah za pljučnice

Pljučnica je pogosta bolezen, ki se nanaša na okužbo pljuč. Pojavlja se v vseh starostnih skupinah, in je vodilni vzrok smrti pri otrocih in starejših v kroničnimi obolenji. Glavni simptomi pljučnice so produktivni kašelj povzroča sluz, bolečine v prsih, zvišana telesna temperatura, mrzlica in dihanje oteženo.
Tu, v tem članku boste našli domača sredstva za pljučnico. Ti domača pravna sredstva so na preprost, enostaven za pripravo in enostavno slediti. Boste dobili koristi od teh domača pravna sredstva, če mu sledi, kot je opisano v nadaljevanju. Ta sredstva se lahko jemlje skupaj z zdravili za izboljšanje svojega zdravja in dal olajšave simptomov pljučnice.
1. kurkuma ima več zdravilne lastnosti in se pogosto uporablja pri zdravljenju številnih bolezni. Prav tako pomaga pri zdravljenju pljučnice. Druga zelišča, kot so črni poper, triplata in ingver so tudi koristne za pljuča. Lahko, da te zelišča v surovi ali kuhani obliki.
2. Sezamovo seme so koristne tudi pri zdravljenju pljučnice. Dodamo 15 gramov sezamovo seme v 250 ml vode. Dodajte ščepec navadne soli, žličko lanenega semena in žlico medu v tej mešanici. Porabijo dnevno izgnati sluz iz bronhijev.
3. Ingver je priljubljena domača sredstvo za zdravljenje večine bolezni dihal. Vzemite 10 ml soka iz svežega ingverja, ali enega ali dva grama posušene ingver v prahu skupaj z medom dvakrat na dan.
4. Dodajte žličko medu v kozarcu mlačne vode. Spijte dva ali tri krat na dan. Ta pijača je zelo pomirja in lajša simptome.
5. Zmešajte nekaj kafre s toplo terpentin oljem in ga uporablja na prsih. Nežno masirajte, da se olajšave zaradi pljučnice.
6. Bolnik mora biti v čisto, toplo in zdravo sobo. Prepričajte se, da je sonce vstopi v sobi bolnika.
7. Poskusi obdržati prsi in noge bolnika toplejši od drugih delov telesa.
8. Ne jemljite živila, ki lahko vodijo v zaprtje. To lahko poslabša stanje.
9. Da bi dobili oprostitev bolečine v prsih in nelagodje, da čajno žličko česna sok.
10. Sveti bazilika je zelo koristno pri pljučnica. Vzemi sok nekaj svežih listov sveto baziliko. Dodajte ščepec mletega črnega popra, da tega soka in porabijo šest urnih intervalih.
Preberite Domov revizijah za kašelj in kako narediti domač sirup naravno. Preberite enostavne in uporabne Domov revizijah za kugo, gripa.
Disclaimer: Bralec tega članka bi moral izvajati vse previdnostne ukrepe, medtem ko po navodilih o pljučnica domača sredstva iz tega člena. Izogibajte se uporabi katero koli od teh proizvodov ali sestavin, če ste alergični na to. Odgovornost nosi bralca in ne s spletne strani ali pisatelj.