4 malo znanega Alternativna Naravna sredstva za išias

Če & rsquo; sem trpel išias kar nekaj časa, ste verjetno vsaj malo naveličani običajnih načrtov za tam. Zdravila proti bolečinam, kiropraktika in raztezanje vaje, ki samo don & rsquo; t se zdi, da vodi do trajnega olajšave. No, lahko alternativno zdravljenje dejansko lahko enako učinkovito. Tukaj sem & rsquo; Rad bi govorili o 4 preprostih alternativno zdravljenje za išias:
Tradicionalna kitajska medicina (TCM) – Akupunktura, kot morda že veste, je uporaba igel za spodbujanje posebnih energijskih meridijanov v telesu. Menijo, da ko je energija stagnira ali blokirana v nekaterih delih telesa, lahko dejansko povzroči stres in celo bolezni, da se pokažejo. Igle pripomore k odpravljanju teh energetskih neravnovesij in pomaga & ldquo; Qi & rdquo; ali & ldquo; Chi & rdquo; v telesu teče več normalno. To je dejal, bo pomagalo, da se obrne težave, kot išias, ki so lahko posledica.
Če misli, da postane človek pin blazina Sploh & rsquo; t ustrezala vam, se lahko odločijo tudi za akupresure, ki temelji na isti teoriji, ampak se zanaša na fizično silo na teh energijskih točkah namesto igel.
Biofeedback – Ali ste vedeli, da obstaja nešteto majhnih mišic, ki jih nezavedno napeta gor čez dan v odgovor na vsakodnevne dražljaje? Biofeedback stroj bo pomagala spremljati te nezavedne premike. Terapevt lahko nato podatke iz biofeedback napravo in opozarjajo, da vas nekaterih področjih si nehote napeti vašega telesa.
Na primer, če ste napeti spodnjem delu hrbta, ko se počutite pod stresom, morda dejansko povzroča svoje išias jih nevede stresajo svojo ishiadičnega živca. Terapevt vam bo pomagal prekiniti te navade in vzorce, tako da lahko prekinete začarani krog bolečine išias vložena s nehoteni gibi mišic.
Anti-išias Diet – Ali ste vedeli, tha je glavni fiziološki vzrok išias pritisk dajo na ishiadičnega živca? To lahko v mnogih primerih je posledica vnetja v telesu. S spremembo vaše prehrane, veliko dietetiki odkrili, da lahko zmanjšajo koncentracijo vnetja izkustva in s tem razbremeniti svoje išias.
Živila, ki vsebujejo ribje olje, omega 3 maščobne kisline, vitamina D, antioksidante in ekstra deviško oljčno olje lahko pomaga zmanjšati količino vnetja, ki se pojavi v našem telesu. Medtem ko druge hrane, kot so trans maščob, nasičenih maščob, in živilih z visokim glikemičnim indeksom, dejansko spodbujajo vnetje.
Preprosto spreminjanje prehrane in gledal, kaj jeste bolj lahko dejansko pomaga ublažiti bolečine v hrbtu in išias.
Zeliščni Obdelave – Ljudje so uporabljali zelišča za zdravljenje bolezni in pogoje za stoletja. Kot znanost napreduje, je odkrivanje dokazov, da ta zeliščni zdravljenja dejansko ne deluje na znanstveni ravni.
Willow lubje, na primer, je že dolgo uporablja za lajšanje bolečine. Vsebuje salicilno kislino in veliko sodobnih zdravil, kot so aspirin dejansko ustvarjena iz zelišč, kot so vrbe lubja.
Drug primer je ingver in kurkuma. Te začimbe že dolgo znano, da ima protivnetne lastnosti, ki lahko pomagajo z bolečinami v hrbtu in išias, ki so pogosto posledica vnetja tkiv v ali okoli ishiadičnega živca.
Kot lahko vidite, obstaja veliko različnih alternativnih zdravljenj na voljo v teh dneh za ljudi z išias. Če & rsquo; re naveličani bolečine tablete in neskončne obiskov fizikalne terapije, ki don & rsquo; t zdi, da vam realne rezultate, zakaj ne bi preizkusili nekaj teh alternativnih sredstev za išias?