4 zelišč, ki naj ne Medicina Chest ne

Vsakdo ve, da zelišča, da okus hrane bolje, vendar veš, da so zelišča tudi super za vaše medicine prsih? Obstajajo štiri zelišča, ki so čudovita za naravne zeliščna zdravila, ki morajo biti ne medicine prsih brez, lucerna, česen, ingver in cayenne. Všeč mi je tudi spodbuditi ljudi, da začnete z uporabo zelišč v majhnem obsegu, tako da ne dobijo preobremenjeni z poskuša kupiti preveč zelišč v začetku svojega zeliščni poti.

 Lucerna ima vzdevek da kralj rastlin, saj je zelo bogato z vitamini in minerali. Lucerna vsebuje kalcij, magnezij, fosfor, kalij, silicij, natrij, klor in elemente v sledovih. Lucerna ima najvišjo vsebnost klorofila katere koli naprave. To zelišče kot zdravilna rastlina se lahko uporablja za preprečevanje zobne gnilobe in celo ponovno gnila zob, ker vsebuje naravno fluorid. Druga zdravila uporablja za to zelišče so za alergije, anemija artritis, jutranje slabosti in prebavo, da naštejemo samo nekatere. Našel sem veliko olajšanje za moje alergije in sinusov z lucerno. Ko vzamem lucerna kapsulo, moji sinusi pospraviti v 30 minutah.

 Česen je vsekakor treba imeti v zeliščni medicini prsih, ker ima naravne antibiotične lastnosti. Česen je učinkovit proti toksičnih bakterij in gliv in virusov, in ima tudi sredstvo proti raku, imenovano germanij. Obstaja veliko načinov za uporabo česen. Lahko ga sesekljajte in jo dal v krpico in strmi v toplo vodo, da se na prsih zadnji sedež in grlo, da bi s simptomov prehlada; lahko traja olupljena stroka in jo postavite na uho, kot slušnim aparatom za pomoč s ušesa bolečine; lahko vzamete dve kapljici česen olje in dal v uho za lajšanje bolečine v ušesih bolečine; lahko celo pogoltniti olupljen strok celoto za zaščito pred okužbo. Česen je bil uporabljen za alergije, astmo, promet, kolitis, povišana telesna temperatura, gripi gripe, okužbe s jeter detox in še veliko drugih stvari.

 Ingver je odlična začimba, ki se uporablja za razburjena želodcev, zastojev v sinusni votline, odstranjevanje odvečnih toksinov iz telesa, promet, bolečine v grlu in še veliko drugih stvari. Ginger je super, da se kot čaj in celo grizljati, ko imate želodčne težave. Ker je tako začinjene ne boste želeli narediti velik zalogaj, ampak samo grizljanje na malo olupljenega ingverja bo pomiri želodec.

 Cayenne je zelo vsestranski zelišč in zelo čudovit zdravilec. To je že stoletja in je ena izmed najbolj priljubljenih zelišč za omarice z zdravili. Cayenne deluje kot katalizator. To pomeni, da če je v kombinaciji z drugimi zelišči, da prinaša najboljše lastnosti tega zelišča in zelo učinkovito porazdeli te lastnosti po vsem telesu. Cayenne je z vitaminom C zelo visoka, zato bi ga morali vzeti, ko se počutite hladno prihaja na. Cayenne izboljša celoten žilni sistem in hrani strukture celične arterij in ven in kapilar, ki jim pomaga povrniti elastičnost. Cayenne je bilo znano, za normalizacijo krvnega tlaka. Zato je uporabna za visok in nizek krvni tlak. Nekatere druge bolezni Cayenne je koristna za naše artritis astma, bronhitis, prebavo in povečano energijo.

 Upam, da ste to informacijo našel pomoč in da vas bo spodbudila, naj preuči zelišč kot naravno sredstvo za veliko vaše bolezni. Nisem diskontiranje zdravila in se nikoli ne bi se morala začeti ob zelišča brez posveta z zdravnikom. Toda obstaja veliko majhnih vsakdanjih simptomi te kulture v družinah, ki jih je mogoče hitro zmanjšani z naravnimi zeliščnimi