5 Penis Nasveti za Resurrecting je desenzibilizirani moški organ

Večina moških radi verjeli, da so neustavljivi seksualni stroji, ampak resnica je, do takrat, ko dosežejo srednja leta, skoraj devet moških od desetih so imeli nekaj izgube penisa občutek. Čeprav to ni nujno znak resne zdravstvene težave, ima lahko nekaj neprijetnih posledic. Moški z zmanjšano občutljivost penisa lahko ugotovili, seks, da je manj prijetna, ali pa imajo težave pri doseganju orgazma.
Bi v mnogih primerih kombinacija pravilno nego kože z penis specifične vitamini in minerali, kot tudi po splošni shemi penis nego, lahko pripomore k zmanjšanju izgubo občutka in poveča občutljivost na konici in gred penisa. Naslednji nasveti so moški & rsquo pogosto priporočljivo; i zdravstveni strokovnjaki za optimizacijo penis občutek.
1. Nosite ohlapna, & ldquo; diha & rdquo; oblačila. Verjeli ali ne, lahko tesen, restriktivna oblačila ustvariti dovolj trenje na koži penisa, da Omlitaviti živčne celice tega omrežja penis. Constant drgnjenje proti surovih materialov lahko ustvarite tudi načrtno podobno plast kože in preprečiti nadaljnje normalno občutek. Nosite bombaža ali svile-, kot spodnje perilo & ndash; boxer stil je najboljši & ndash; in se prepričajte, da se oblačila ne prekratek. Na podlagi teh predlogov prepušča penis prostor za & ldquo; dihati & rdquo; in ščiti pred prekomernim drgnjenjem.
2. vlažijo penis kožo. Hladno vreme, sončne opekline, spermicidov in celo masturbacija ali spolni lahko izsuši kožo penisa. Brez zdravljenja lahko kronično suha koža postane desenzibilizirani, zaradi česar je težje za odziv na spolno stimulacijo. Uporaba naravno vlažilno kot karitejevo maslo lahko vodijo penis kožo mehko in prožno, in hranilne vitamine, kot so vitamin E, lahko pomaga preprečiti izgubo vlage s sušenjem okoljskih dejavnikov.
3. Boost zdravilne lastnosti penisa kožo. Kot kože na druge dele telesa, penisa kožo deluje kot ovira proti škodljivim okoljskih dejavnikov, kot tudi bakterije, glive in druge snovi, ki lahko povzročijo infekcijo. Podpora kožo & rsquo; s naravne lastnosti, boj proti bolezni z uporabo za krepitev imunskega sistema vitaminov D, B5, lahko C in A pomaga pri preprečevanju neprijetnih kožnih obolenjih, ki lahko Desenzitivirati penis.
4. Zagotoviti podporo živčni sistem. Kot smo že omenili, koža penisa zajema zapletena mreža živčnega tkiva. Ti živčni receptorji posredujejo spolne dražljaje v možgane, zaradi česar občutki ugodja. Ko je ta mreža moten & ndash; na primer, ko se živčne celice poškodujejo zaradi suhega masturbacijo ali grobo spol & ndash; lahko pride do izgube občutljivosti. Vitamin B5, za katerega je znano, da stimulira živčne ponovno rast, lahko pripomore k spodbujanju hitro celjenje živčnega tkiva, predvsem kadar se uporablja skupaj z aminokislinami, kot je acetil-L-karnitina.
5. spodbujajo zdravo cirkulacijo v penisu. Slaba prekrvavitev je vodilni vzrok za izgubljene penisa občutek. Vodenje krvne žile v dobrem stanju, je potrebno za dobro obtočil zdravje in vitamin C je bistvena sestavina pri vzdrževanju zdravega žilni sistem. Zdravljenje penisa s formulo hranil, ki vsebuje vitamin C lahko pomaga, da kri teče.
Kje najti elemente, ki spodbujajo občutljivost penisa
Tudi moški, ki jedo zdravo prehrano in sprejmejo ustna vitaminskih dodatkov pogosto ne dobijo dovolj teh pomembnih hranil za podporo penis zdravje. Da bi ohranili občutljivost penisa, s pomočjo specializirane zdravstvene penisa formulo (večina zdravstveni strokovnjaki priporočajo man1 Man Oil) na dnevni osnovi lahko zagotovi, da zdravstvene vzdrževanje vitamine in minerale se dostavijo neposredno na kožo penisa, kjer se hitro absorbira za zagotavljanje največje koristi. Redna uporaba vitamina bogati penis formulo lahko pomaga ohraniti penisa koža gladka, prožna in odzivna na ročno stimulacijo ali partnersko igro.