5 znanstveno dokazane koristi Kratom

Zelišča so sedaj spremenili v različnih zdravil po vsem svetu zaradi svoje koristi za zdravje. Ena izmed najbolj popularno znanih zdravilnih zelišč je danes Kratom in se pogosto trži za ženske za svoje zdravje in prehranske namene.
Kratom, z znanstvenim imenom Mitragna speciosa, je native drevo iz jugovzhodne Azije, še posebej, ki se nahajajo na Tajskem, v Indoneziji in drugih bližnjih regijah. V preteklosti so listi drevesa s avtohtonih prebivalcev običajno uporablja v majhnih odmerkih, da povečajo svojo energijo, in v velikih odmerkih za bolečino telesa. Zdravilo meljemo tudi prah in uživali kot čaj.
Danes se pogosto uporablja za zmanjšanje tesnobe in hipertenzijo, izboljšanje razpoloženja, povečanje vzdržljivosti in izboljšanje spolne funkcije za moške in ženske. Prav tako je na voljo v različnih oblikah.
Tu so zdravstvene prednosti Kratom, ki so bile zavarovane in dokazane z znanstvenimi raziskavami:
1. Mental stimulacija
Vzamejo v majhnih količinah, Kratom povečuje svojo energijo podobno učinkih kave ali energijske pijače. Vendar pa ne zvišati stopnjo slišijo in si nemir, ampak po zdravstvenih poročil pa je le zbistri misli in poveča vašo pozornost. Deluje predvsem na možganskih predelih možganov.
Izboljšava 2. Mood
Tam so bile raziskovalne študije o Kratom dokazuje, da je učinkovito zdravilo za izboljšanje čustveno stanje posameznika. Deluje lahko kot prehrambeni dodatek za depresiji. Prav tako pomaga pri blokiranje vaš um negativnih misli. Vse te prednosti so verjetno posledica kemično snov, imenovano mitragynine alkaloid, ki je bilo dokazano, da posedovati značilnosti anti-depresivne.
3. Sprostitev
Če ste trpijo zaradi tesnobe in hipertenzije z dela ali če skrbi za veliko družino, razmislite tudi ob Kratom saj ohranja svoje živce miren in vas postavi v pozitivnem stanju. Prav tako zmanjšuje nervozo in razbremeni vaš um in telo od napetosti.
4. Izguba teže
Ker Kratom povečuje energijo in razpoloženje osebe, je verjetno, da imajo pozitiven vpliv na življenjski slog posameznika. Če ste na strogi hujšanje načrta, lahko Kratom pomaga ostati osredotočen in motivirani za vadbo.
Ženske, ki želijo vitek dol obravnava kot učinkovito zdravilo, saj ovira negativnih dejavnikov, ki lahko prispevajo k povečanju telesne mase. Ti vključujejo jesti nezdravo hrano in medsebojnega pritiska. Z Kratom, ženske lahko osredotočijo na njihovo dobro počutje in doseganje telo si jo želijo.
5. Spolna izboljšanje
Na podlagi znanstvenih poročil, Kratom ima afrodiziak značilnost. To poveča spolno vzburjenje in pomaga pri moških traja dlje med spolnim odnosom. Pri starejših moških, kot tudi pare, ki imajo spolne težave, lahko Kratom ključ do boljše delovanje.
Ti mar & rsquo; t edini zdravstvene koristi Kratom, čeprav. Študije so tudi predlagali, da znižuje krvni tlak in poveča presnovo. Torej, če iščete za zdravila, ki lahko pomaga pri anksioznosti, depresije in druge zdravstvene težave, bi morali razmisliti dodajanje Kratom na svoj seznam. Ta članek napisan s pomočjo http://www.kratombox.com/