Aerophobia – Kako Cure strahu Flying Z Hipnoza in NLP

Ste že kdaj počutil strah vkrcanju na letalo? Če je tako, niste sami. Strah letenja, ki se imenuje Aerophobia, je ena izmed najpogostejših fobij, da imajo lahko ljudje. Ta fobija je onesposobijo, prepričljivo občutek. To vam lahko celo vodi od poslujejo; potujejo v nove kraje, ali vidi daleč-off prijateljem in družini. Bije tak strah, ki se uporablja, da se več let zdravljenja, zdaj pa so hipnotične terapije in NLP tehnike za delo proti fobije za lažje življenje izboljšanje rezultatov.
Te zanima, kaj opredeljuje fobije? Vse fobije se štejejo vrsto anksiozne motnje, in veliko ljudi, ki jih imajo pogosto napadi panike in druge neprijetne simptome, kot so omotica, slabost ali povišani srčni utrip. Mnogi trpijo pritožujejo slabost ali izgubili sposobnost, da se nadzor in organizacijo na njihovo vsakdanje življenje okoli svoje fobije, da se skušajo izogniti svoje strahove.
Za ljudi, ki trpijo zaradi Aerophobia, tudi preprosto idejo že na ravnini, lahko povzročijo simptome napada panike. Drugi trpijo morda počutili le malo neprijetno, ko je letalo utemeljena, vendar panike, ko letalo vzleti.
Zamislite si scenarij, po katerem je dama, ki trpijo zaradi Aerophobia sedel na letalu pred vzletom. Ona začne počutiti živčni in njeno srce začne dirko. Ve letenje je varno, vendar se boji vseeno. Ko je letalo od tal, da ne more pomagati, ampak jokati nekontrolirano, in še vedno jokajo skozi celoten polet, dokler ni končno uspelo priti iz letala. Kot skrajni kot se to sliši, je to neke vrste odziv je skupna presenetljivo veliko število ljudi.
Vse fobije odlikuje intenzivna, nelogično strahu. Tisti z Aerophobia se bojijo, potovanja z letalom, tudi če vedo, da pluje dejansko varna oblika potovanja. Lahko sram, ko se odzove z ihte, tresenje, ali ima napad panike, ampak občutek ne more zadržati svoje vedenje. Za mnoge ljudi, ta strah pred izgubo nadzora je tako zastrašujoč, kot strah pred polete.
V resnici, ljudje s fobijami se ne morejo kontrolirati, ker so njihovi strahovi, ki temelji na nezavedni ravni, ki se lahko spremeni nobena količina volje in zavestnega napora. To je, če je hipnotična terapija učinkovita. Ericksonian hipnoza in nevrolingvistično programiranje (NLP) tehnike delujejo na nezavedni ravni uma za učinkovito zdravljenje fobij.
Dober hipnoza program za zdravljenje fobije vsebuje več zaporednih korakov. Prvi korak uporablja hipnoterapijo za sprostitev, zadušiti tesnobe in napetosti. Ko se počutite brez stresa in sproščeno, hipnoza tvori nove misli v podzavesti, da se odpravi strah. NLP sama ugasne strahove, ki jih posebej izpostavila pa je miselni proces, ki ima za posledico fobija.
Namesto konvencionalnega hipnoterapijo, ki črpa neposredno post-hipnotičnih sugestij, Ericksonian hipnoza uporablja posredne predloge skrite v razpravi, da bi prepričali podzavest, naj sprejme novo, bolj razumen način razmišljanja. To je bolj učinkovito kot običajna hipnoterapijo, ker ljudje ponavadi prezreti enostavne post-hipnotičnih namigov, vendar težje upreti posrednih predloge, ki so prisotni v fascinantnih metafor in zgodb.
Natančen fraziranje post-hipnotičnih predlogi v konvencionalnem hipnoterapijo pomeni, da bo več konvencionalni programi hipnoterapijo lahko učinkovito le pri enem fobije. Izjemna značilnost Ericksonian hipnoterapijo in program NLP je, da ni fobija specifična in bo obravnaval nobene fobije, v katere koli osebe. Je prepričan, da dela za večino ljudi, saj je program sestavljen iz več edinstvene tehnike hipnoterapijo zbrali največjo učinkovitostjo.
Najučinkovitejše fobija bankrot NLP tehnike, ki sem se uporabljajo, se imenuje Visual – kinestetično razdružitev. Različica V / K se pogosto imenuje “eno sejo fobije zdravilo”, zaradi svoje izjemne učinkovitosti!
Ericksonian hipnoterapijo in NLP program je idealen za neodvisnega misleca, ki želi premagati nelogično strah enkrat za vselej. Uporabniki lahko gredo skozi postopek korak za korakom v svojem posameznem hitrostjo, vendar so pogosto navdušeni nad enostavnost, s katero se zaključi postopek in premagali svoje fobije. Rezultati ljudje dosegli s hipnoterapijo pogosto pojavljajo samo čudežno.
Hipnoza terapijo in NLP so fenomenalni orodja za mnoge borijo s fobijami. Ericksonian hipnoza terapijo in NLP so pomagali nešteto ljudi premagati svoje fobije. Tehnike so izredno za pomoč tistim, ki se bojijo, potovanja z letalom, da uživajo z letalskim prevozom in vse njene prednosti. Za dolgo časa, je hipnoterapijo bila sposobna izkoristiti življenj po vsem svetu, in pretepanje fobije je le eden od načinov, v katerem je AIDS ljudi.