Akupunktura koristi med nosečnostjo

Akupunktura in fitoterapije pomoč nosečnice priti skozi nosečnosti lažje, predvsem pa pomagajo zarodek razvija skladno s oživitvijo mati & rsquo; telo in metabolizem in z izboljšanjem svoje funkcije imunskega sistema. Prav tako zdravljenje zapletov, povezanih z nosečnostjo, kot so: tveganje za spontani splav, gestacijski diabetes, toxemia nosečnosti, preecclampsia, viroses dihal, okužbe sečil, pomanjkanja železa anemija, itd ni stranskih učinkov ali kontraindikacij; acupuncturist bo le izogniti spodbuditi določene acupoints.
To Čisti in razstruplja telo
Ena od prednosti, ki lahko izhajajo iz tradicionalnih terapij med nosečnostjo, je čiščenje in razstrupljanje telesa. V svojem življenju se je človeško telo kopiči ostanke celic (vloge odmrlih celic in toksinov) v svojih tkivih, proces, ki ogrožajo ekološko dejavnost in povzročajo utrujenost, imunske pomanjkljivosti, presnovne motnje, itd Akupunktura in fitoterapije izboljšati mati & rsquo; s zdravja z odpravljanjem ti depoziti; Tako, pa bi bilo mogoče za zarodek razvija v čisto zdravem telesu.
To poživlja telo in izboljšuje Mother & rsquo; s Imuniteta
Hormonske spremembe in prilagajanje telesa z nosečnostjo povzroči splošno utrujenost. Zelo veliko nosečnice težko obvladovati svojih vsakodnevnih dejavnostih, še posebej, če bi morala nadaljevati s svojo poklicno dejavnost med nosečnostjo. Te stanja astenija se zdravijo s kombinacijo akupunkturnih sej z oživitev učinkov in nekaterih zdravilnih zelišč z toniziranje obraza in oživljanju učinke, ki izboljšujejo delovanje centralnega živčnega sistema in mišični sistem. Obenem pa izboljša imunski funkcije in ščitijo telo pred delovanjem na patogenih dejavnikov iz okolja: virusi, bakterije, sončna sevanja, toksini in onesnaženjem.
To ameliorates Pains in zdravstveno
V medicinski praksi, je akupunktura pogosto zaposleni za lajšanje bolečine. Aktivacija nekaterih acupoints stimulira izločanje endorfina, kot nevrotransmiter z odločnim ukrepom analgetik. V kombinaciji z nekaterimi zelišči, so učinki endorfinov usmerjeno, da bi človek psihično sprosti in pomiri bolečine v hrbtenici ali na drugih delih telesa. Za bolezen občutki se zmanjšajo za vzpostavljanje ravnovesja energetskih centrov, ki usklajuje delovanje prebavnega sistema.
Obravnava depresiji in tesnobi
Kot so toplotno okrepitev živčni sistem, normalizira endokrini dejavnost, uravnoteži psihično življenje in obnavlja telo, akupunktura in fitoterapije boju proti depresiji in anksioznosti. Obravnava tudi preprečuje poporodna depresija, motnje, ki se pojavi na ozadju hormonskih sprememb v telesu in telesa & rsquo; s izčrpanost po dostavi otrok. Acupuncturist bo pospešila tudi izločanje serotonina (hormona sreče), je nevrotransmiter vpletena v dejavnosti centralnega živčnega sistema, ki ima pomembno vlogo pri ohranjanju psiho-čustveno stanje in preprečevanje depresije in anksioznosti.
To Uravnava krvni tlak
Hormonske spremembe sprožile motnje krvnega tlaka. Zato se med nosečnostjo pa se lahko pojavi zadušitvijo občutke, palpitacije, aritmije in krvni tlak. Stabilizacija krvnega tlaka preprečuje preecclampsia.
To bori Migrene in posledic stresa
Stres ima škodljiv učinek na telo, ki bi omejeval mati & rsquo; s in plod & rsquo; ekološko dejavnost, motnje presnove spremembe, temnenje kognitivne dejavnosti in nadur živčni sistem. Skupaj z hormonskih sprememb, ti fiziološki procesi pogosto povzroča migrene med nosečnostjo. Jih lahko zdravimo z normalizacijo kisika in možganski, ekološko in tissular žilje, kot tudi s povečanjem proizvodnje serotonin (nevrotransmiterjev, ki usklajuje tudi dilatacija kapilar in prepustnosti majhnih žil).
Je namenjen preprečevanju in zdravljenju Edemas. To Controls telesne teže
V zadnjih mesecih nosečnosti, nenadoma ali v enem ali dveh tednih se pojavi edem & ndash; neboleče otekanje zaradi kopičenja seroznega tekočine v organih in tkivih povzroča. V večini primerov se pojavi na spodnjih okončinah ali v rokah. Maščobno depoziti tkiva so pogosto značilni z nosečnostjo manifestacije. Odvisno od režimov hrane, hidracija, telesne aktivnosti in zdravstveno stanje, bo ženska pridobili več ali manj kilogramov. Edem je preprečiti in zdraviti z izboljšanjem limfno drenažo, presnovne procese in delovanje ledvic. Za nadzor nad telesno težo, se mi deluje na ravni energije ob centrov, ki ureja apetit, asimilacijo hrane in uporabe prebavnih hranilnih snovi v telesu, tako da matere & rsquo; je treba s telo asimilirati potrebno količino hranilnih snovi iz hrane v najbolj učinkovit možni način.
V poporodna obdobje, da pomaga mati zopet
Akupunktura in fitoterapije pospeši procese tissular in organskega regeneracijo; pa tudi čim hitrejše okrevanje poporodna, tako v primeru naravnih rojstev in v primeru s carskim rezom. Bilo je tudi zelo dobre rezultate pri spodbujanju dojenja, preprečevanje mastitisa, zmanjšuje pretok poporodna metrorrhages; stabilizirati hormonskih izločkov in normalizacijo menstruacije.