Ali Psi potrebujejo Antioksidanti? Odgovor Mogoče Preseneti vas!

Zakaj psi potrebujejo antioksidante?

To je vprašanje, ki so me prijatelji vprašajo, ko sem mimogrede omenim, da sem dala antioksidativne dodatke za mojega psa. Ti, kot mnogi drugi lastniki psov, so pod vtis, da se antioksidant dopolnila namenjen samo za ljudi. So pa narobe. Naj vam povem, zakaj.

Obstajata dva razloga, zakaj je dober antioksidant za pse je to nujno potrebno.

1. Psi živijo v zelo onesnaženem okolju. Izpostavljeni so različnih škodljivih snovi in ​​okoljskih toksinov. To lahko vpliva na njihovo zdravje pomembno. Za odpravljanje posledic teh toksinov, dober antioksidant dodatek je zelo pomembno.

2. Živali v naravi pogosto jedo nekaterih zdravilnih zelišč za odpravo strupov iz telesa. Udomačene psi, kot veste, nimajo dostopa do teh zelišč in ne morejo redno čistijo svoje telo. To vodi do toksin nastane, kar poveča tveganje za številne bolezni, vključno z rakom. Dober antioksidant dopolnilo z rastlinskimi izvlečki lahko očisti sistem vašega psa in se izognili toksinov nastane.

Odgovor na vprašanje “zakaj psi potrebujejo antioksidante,” je precej jasno zdaj, kajne? Zdaj pa si oglejte nekaj pomembnih sestavin, ki jih je treba iskati v antioksidant dodatek za pse.

Huang Qi je eden izmed najbolj razširjenih zelišč v tradicionalni kitajski medicini. Znano je po svojih zdravilnih lastnostih. To krepi imunski sistem vašega psa in zaradi česar je seveda močnejši. Prav tako povečuje svoje presnovne raven tečajev in energije. Torej, to je treba imeti sestavina v vsakem zdravstvenem pet dodatek. Milk Thistle je zel znana po svojih antioksidativnih lastnosti. To se bori proti prostim radikalom, preprečuje vnetja in ohranja vaš pes mlad in zdrav. Torej, če iščete za močan antioksidant za pse, izberite dodatek, ki vsebuje Milk Thistle.

Zelišča, kot so omelo, ameriški slamnik in Cat je Claw je znana tudi po svoji sposobnosti, da spodbudi imunski sistem psov, okrepili svoje vitalne organe in ohranili raven krvnega tlaka pod nadzorom. Torej, to je dobra ideja, da izberejo naravni antioksidant dopolnilo, ki vsebuje izvlečke vseh teh zelišč.

Ko izberete pravo antioksidant za pse, poskrbite, da boste dal svojega psa redno. Za najboljše rezultate, da bo del redne prehrane vašega psa. Ker so zelišča zgoraj omenjene popolnoma naravno, da ni nevarnosti alergijskih reakcij ali drugih stranskih učinkov. Torej, ti dodatki so popolnoma varne za vašega psa, ne glede na velikost, starost ali pasmo.

Odgovor na vprašanje “Zakaj psi potrebujejo antioksidante”, kot lahko vidite iz dejstev zgoraj navedenih, je vsekakor pritrdilen. Je pa pomembno, da razumemo, da je dajanje zdravstvenih dopolnila ni edini način za izboljšanje zdravja vašega psa. Majhne spremembe, kot daje organsko briketov in daje filtrirane vode namesto vode iz pipe ima lahko velik vpliv na zdravje vašega psa. Torej, zdrava prehrana, čista voda, in redni odmerek antioksidantov dodatki so prav tako bistvenega pomena za zdravje vašega psa.