Ali zeliščna zdravila in dopolnila Izboljšati Brain pomnilnik?

Danes obstaja žive možganske toniki zlahka na voljo na trgu za krepitev možganov pomnilnika moči. Večina teh rastlinskega izvora so lahko za lajšanje stresa in napetosti iz svojega življenja. Prednosti vsakega prehrambeni dodatek razlikujejo glede na ključne sestavine, vključene v medicini. Poglejmo nekaj zeliščna zdravila in dodatkov, ki se uporabljajo za izboljšanje možganske pomnilnika in ugotovili, kako delujejo na človeško telo. Ashwagandha, pisava brahmi, Vacha in Mulathi so nekateri od skupnih zdravilnih zelišč, ki se uporabljajo za povečanje moči koncentracije. Ashwagandha, znanstveno označilo kot WITHANIA somnifera je najboljše zdravilo, da bi dobili olajšave zaradi anksioznosti in depresije, kar spodbuja dober spomin. Redno uživanje Ashwagandha pomaga pri boljši rasti živčnih celic in boljše obvladovanje stresa.
Vacha je drugo medicinsko zdravilo pogosto predlagali pri bolnikih z nizko pomnilnika. Vacha, sicer znan kot Acorus calamus pomlajuje možgane in neguje živčne celice. Raziskave so pokazale, da je korenika del tega aromatičnih zelišč je lahko povečanje možganov pomnilnika moči. Sproščeno in brez stresa vzdušje igra pomembno vlogo pri aktiviranju spomin. Pisava brahmi ali Bacopa monnieri je neizogibna zelišče, ki se uporablja za zmanjšanje napetosti in stresa. Pisava brahmi okus grenko, vendar sweetens svoje življenje s svojo neverjetno medicini moči. Prav tako je znan kot oster in redno uživanje BRAHMI počutiš brez napetosti, sveži in spočiti.
Mulathi ali Licorice koren je sladki koren se uporablja kot možganov hranilna in kot rejuvenator. Zmanjšanje psihično utrujenost, ki uravnavajo raven sladkorja v krvi in ​​izboljšuje delovanje nadledvične žleze so nekatere od prednosti uporabe licorice korenine. Shankupushpi je še en znan zdravilo rastlinskega izvora že stoletja uporabljajo za izboljšanje možganske pomnilnika. Redno uživanje Shankupushpi preprečuje napad številnih psihičnih motenj, kot so nespečnost, anksioznost in stres. Brain O Brain kapsule, primer prehrambeni dodatek za povečanje pomnilnika je bogata kombinacija VACHA, BRAHMI, Ashwagandha in Mulathi. Brain O Brain kapsule so lahko dostopni na trgu v obliki kapsul in uporaba tega zdravilo rastlinskega izvora pomaga stabilizirati svoja čustva in vam prinaša življenja brez stresa.
Poskusite pripraviti zdrave uravnotežene prehrane ob posvetovanju z zdravnikom. Čarobni moč ginseng, rožmarina in Ginger koren za povečanje pomnilniške moči je izjemen. Vključitev teh zelišč v prehrani krepi telo krvni obtok in prebuja spomin. Črna detelja, črni poper in Club Moss so nekatere druge primere naravnih zdravil, ki povzročajo vznemirjenost v možganih spomin.
Badam pak je še en primer naravno prehransko dopolnilo za izboljšanje ravni koncentracije možganov. To je odlična relaksant, immunizer in antidepresiv zeliščni. Bhadam, Ghrit in Javitri so nekateri od ključnih sestavin, vključenih v Badam pak. Pomaga pri popravilu poškodovanih živčnih celic in izboljšuje sinaptične aktivnost živčnih celic. Če želite imeti skodelico čaja za spodbujanje pomnilniške moči, pisava brahmi zeliščni čaj je najboljša možnost. Pisava brahmi zeliščni čaj je sestava posušenih listov, cvetov, plodov in semen z visoko zdravilnih vrednosti. To odpravlja stres, hrani živčni sistem in povečuje svoj raven energije za vodenje zdrav način življenja.