All About Xango sok in njihove koristi za zdravje

Za tiste, ki so mislili, da Xango je samo še izguba teže izdelka na trgu, potem tukaj je nekaj informacij, ki lahko povzroči, da misliš drugače. Xango je bil uveden z družbo s sedežem v Utahu že leta 2002 je postal eden od vodilnih hujšanje dodatki, saj.

Primarna sestavina Xango sok je mangosteen ali Garcina mangostana. Mangosteen dejansko ni povezana z mango sadje kljub svojemu imenu. Gre za popolnoma različne vrste, ki se nahajajo v državah jugovzhodne Azije, kot so Filipini, Tajska in Malezija. Gre za tropsko sadje, ki je približno velikosti rednega jabolko. Ima trdih semen in debelo skorjo. Mangosteen ima veliko vitaminov, vključno B1 in B2, kot tudi mineralov, kot so železo in kalij, vendar pa je razlog to sadje je tako sporen zaradi svoje visoke koncentracije Ksantoni in antioksidantov.

Že vrsto let, je mangosteen, ki delajo na področju ajurvedski in tradicionalni kitajski medicini uporablja v jugovzhodnih azijskih regij za zdravljenje kožnih in gumi bolezni, rane, opekline. paraziti, povišana telesna temperatura, Trdo in celo depresija. Danes je bilo veliko študij in raziskav, izvedenih ki so predlagali nešteto koristi za uživanje mangosteen sok. Tu so nekatere od teh koristi.

1. Najprej, zaradi svoje visoke ravni Ksantoni in antioksidantov, mangosteen sok je verjel, da je odlična za razstrupljanje sredstvo. Z redno uživanje, lahko odplaknite škodljivih toksinov in nekaj prostih radikalov, ki gradijo v telo iz hrane, ki jo jemo in od onesnaženja v našem okolju. Kot Dejstvo je, da sta ORAC ali Oxygen Radical absorbance Kapaciteta pokazale, da mangosteen sok je približno 20 do 30-krat bolj učinkovit v primerjavi z drugimi zelenjave in sadja v prostih radikalov absorpcije.

2. To lahko pomaga pri obnavljanju celic in regeneracijo celic, ki pomaga pri oblikovanju sistemov telesa učinkovitejše. To zagotavlja pravilno delovanje organov, ki zagotavlja občutek in videz mladosti. Zaradi tega je veliko ljudi, ki so v upanju, da se borijo proti znakom staranja iščejo zdravstvenih proizvodov in dodatkov, ki so mangosteen kot glavno sestavino.

3. hranil v mangosteen sok lahko pomaga tudi posamezniku, da učinkovit boj proti off alergene, ki lahko dražijo svoje telo. Prav tako nadzoruje normalno dejanja histamini, ali so sredstva, ki povzročajo alergije.

4. mangosteen sok ima tudi antibiotične lastnosti in je bil uporabljen v alternativni medicini za zdravljenje bakterijskih okužb.

5. mangosteen sok so preučevali tudi za pomoč pri urejanju ravni holesterola v telesu. Prav tako lahko pomaga ljudem, ki trpijo zaradi visokega krvnega tlaka, saj lahko tudi nižji krvni tlak.

6. Prav tako lahko pomaga individualno ubranijo skupnih bolezni, kot so prehladi, kašelj, povišana telesna temperatura in gripi, saj učinkovito povečuje odpornost osebe.

7. Redno uživanje mangosteen soka lahko prepreči raka, kot je sadje anti-rakotvorne lastnosti. Nekatere vrste raka, ki mangosteen sok lahko prepreči bi vključevala pljuč, jeter in raka želodca.

8. mangosteen sok je bilo rečeno tudi za zdravljenje različnih drugih obolenj, kot so fibromialgija, astma, artritis, prebavnih težav, razjede v ustih in še veliko več.

To so le nekateri od mnogih čudovitih koristi mangosteen soka. Na srečo, obstaja veliko izdelkov na voljo danes, ki ima mangosteen kot njihov glavni in eden izmed najboljših na trgu, bi bilo Xango sok. Xango sok je opremljen z vso dobroto Ksantoni, skupaj z vitamini iz drugih sadnih sokovih, kot so jabolka, hruške, grozdja in brusnični sok, ki se običajno pomešane za boj proti rahlo grenkobo perikarpa v mangosteen je.