Aloe Vera pomaga gorijo Zdravljenje, celjenje ran in brazgotin

Aloe Vera pospeši proces zdravljenja opeklin in kožnih ran, spodbuja rast novih zdravih kožnih celic, in omejuje telo & rsquo; s proizvodnjo brazgotin tissue.The vrst Aloe barbadensis se v veliki meri priporočajo naravno zdravljenje, zdravniki in strokovnjaki po vsem svetu. Aloe Vera lahko hidrat, zdraviti in spodbuja obnavljanje kože.
Aloe vera preselite naravne blažilne sestavine olajšalo vašo kožo, medtem ko se začne delo na poškodovanih območjih. Aloe Vera je blag anestetik, antibakterijsko in protiglivično in vsebuje protivnetne kisline. Aloe Vera pomirja vneto, ožgano kožo in razdraženo kožo in zmanjšuje možnost okužb kože. Aloe Vera bo lajšanje srbenje, oteklina, rdečina in bolečina.
Sodobne raziskave o Aloe Vera se je začela leta 1935, ko je CE Collins M.D začel zdravljenje opeklin, ki jih nezahteven rentgenskih tehnik, z aloe vero povzroča. Ugotovili so, da so opekline rane hitreje zacelile in levo manj brazgotin, ko je bilo uporabljeno sveže aloe vera gel, kot takrat, ko druga koža opeklina je bila uporabljena zdravljenje. Drugi medicinski raziskovalci so ugotovili, da je aloe vera delal tudi za zmanjšanje bolečine, srbenje, brazgotine in za boj proti okužbi.
Uporablja za kožne opekline in rane, Aloe Vera je blag anestetik, lajša srbenje, oteklina in bolečina: je protibakterijsko in protiglivično, poveča dotok krvi v ranjenih območij in stimulira fibroblaste, kožne celice, odgovorne za celjenje ran.
Aloe Vera, ki je znan po svoji sposobnosti, da pomirjajo opekline. V študiji, v Journal of Medical Association Tajske, je bilo 27 bolnikov z zmerno opekline rane zdraviti z gazo, prekritega v obeh aloe vera gela ali vazelinom in trgovine; (Vazelin). Opekline ozdravljeni hitreje kot v skupini, aloe vera opekline, s povprečnim časom zdravilno 12 dni v primerjavi s 18 dni za skupino z uporabo vazelin.
. Po Elizabeth Burdick, MS, mikrobiolog in terapevt kože, ki obravnava gorijo bolnikov v Kaliforniji, brazgotine je debel kot kaktus in se proizvaja z bazalnih celic, ki se nahajajo v zadnji plasti derma & ldquo;. Ko je koža zažgal ali travmatizirani, v 24hours bazalne celice potujejo do epidermalne plasti in izdelati škrlup. Pod pegavost, keratinised oblik tkiva, ki je debela brazgotine ustvarjena za zaščito telesa pred travma & rdquo;. Po Burdick, aloe vera posega v procesu nastajanja brazgotine. & Ldquo; Mi ne & rsquo; ne vem točno, kaj je mehanizem, ampak nekako aloe vera povzroča kožne celice, da tako hitro regenerira. Novi epidermalni kožne celice začnejo zapirajo poškodovanega območja. Medtem ko bo telo še vedno proizvajajo škrlupa podobno prevleko, Sploh & rsquo; t imajo debele, grobo teksturo z njo. Pod pegavost je zdravo tkivo kože, ne Keratinised tkivo ali brazgotine.
Aloe Vera je bila uporabljena za zdravljenje bolnikov, ki so utrpeli sevanja opekline od Hiroshima in Nagasaki bombnih napadov. Ameriški medicinski ekipi, ki je preučila te bolnike je ugotovila, pospešeno tkivno regeneracijo in celjenje ran in zmanjšanje bolečine in brazgotine.
Aloe Vera hitro in globoko prodre, vlivanje poškodovano, razdraženo kožo z obupno, potrebne bistvene vlago. Da je sposobna zmanjšati rdečico in bolečino kot tudi hidrat, zdraviti in zaščititi izredno suho kožo in občutljivo kožo. To je hlajenje, pomirja in vlaži ter spodbuja rast novih celic in tkiva kože z naravnimi steroidov, encimov in aminokislin. Aloe Vera vsebuje tudi močan oken, ki zagotavlja koži sestavine, da se pomladiti na ravni celic.
Zgodovina je pokazala prednosti aloe vera dermatologu James Fulton, doktor, v Newport Beach, California uporablja aktualna aloe vera v svoji praksi, da se pospeši celjenje ran. “Vsaka rana ravnamo, ali je rez ali odstranjevanje kožnega raka, zdravi bolje z aloe vero v to,” je trdi.
Aloe Vera je naravni vlažilec, dišav in brez olja. Aminokislin tega zdravilnega obratu pomaga rast novih kožnih celic. Aloe Vera hitro penetrira in globoko, da je sposoben hidrat, zdraviti in spodbuja obnavljanje kože.