anksioznost zelišča

Mulungu in graviola so bili uporabljeni za sto let po avtohtonih prebivalcev Amazonije so naravne antidepresivi.

Erythrina Mulungu, splošno znan po številnih imen, kot so Mulungu, Murungu, Murungo, Muchocho in tako naprej, je srednje velika drevesa, ki zraste do višine 10-15 metrov, in prinaša tudi obilica cvetja. Kot tesnobo in stres razbremenilna lubje in se uporabljajo korenine te rastline. Zel znižuje krvni tlak, uravnava srčni utrip in deluje kot pomirjevalo. Mulungu je bila v uporabi že stoletja v Južni Ameriki kot naravni anti-anksioznost zelišč, da umirijo vznemirjene živce. Rastlina se uporablja za zmanjšanje tesnobe in spodbujanje prijeten spanec. Prav tako je koristno pri zdravljenju pogoje astma, bronhitis in jeter. Raziskava leta 2002 je pokazala, da sredstev ne posedujejo lastnosti tesnobe in lajšanje stresa, ki potrjuje veljavnost avtohtonih običajih obrata za te namene.

Graviola je majhno zimzeleno drevo, ki je v višino okoli 5-6 metrov. Na listi, plodovi, lubje, korenine in semena te rastline imajo odlične zdravilne lastnosti, in so bili v uporabi že stoletja, kot avtohtone zdravil. Graviola se uporablja za lajšanje krči in zmanjša depresijo. Lubje, listi in korenine graviola ima pomirjevalne, antispazmodično in hipotenzivni lastnosti.

anti-anksioznost zelišča, ki jih Amazon kmetijskih rastlin trži vsebujejo teh dveh zelišč in naredi uporabnik počutijo srečnejši. Narejene so iz popolnoma naravnih virov, zato so brez škodljivih stranskih učinkov. Oba anti-anksioznost zelišča so hitro deluje in učinkovito delo. So hitreje kot šentjanževka, in brez stranskih učinkov in toksičnosti za jetra, da druga zelišča, kot so kava kava prepričala.

anti-anksioznost zelišča, ki jih proizvedejo Amazon Botanicals uporabo sveže Mulungu in graviola in se izogiba polnil vseh vrst, za razliko od drugih proizvajalcev, ki kupujejo iz sekundarnih virov, in uporabiti zastarele ali ponarejenega izdelkov. To zagotavlja varnost in učinkovitost pripravka rastlinskega izvora, ki je izdelan.

Izdelki so na voljo v dveh oblikah – anksioznost tinkture in anksioznost čaja. Tinkture je izdelan z ekstrakcijo 100% čistega Mulungu in graviola v destilirano vodo in 40% alkohola. Predlagana odmerek je 60 ml dvakrat na dan sprejme pod jezikom ali z vodo ali sokom. Čaj je narejen iz 100% čistih Mulungu in graviola listov in lubja, in prihaja z naravno aromo. Čaj je narejen s dušenje listov za trideset minut. Lahko naredite čaj močnejši, ki vre pripravo več.

Ker ta rastlina znižuje krvni tlak, osebe z nevarno nizek krvni tlak, ne smejo jemati tega zelišče. Osebe z visokim krvnim tlakom, ki so na zdravila, se morajo posvetovati z zdravnikom, saj lahko uporaba zelišč zahteva zmanjšanje odmerka zdravila so pri tem za zdravljenje zvišanega krvnega tlaka. Zdravilo je treba med nosečnostjo izogibati. Zelo lahko veliki odmerki graviola povzroči slabost.