Anti-aging: Top Ten Zeliščni dodatki To seveda Upravljajte vaš krvni sladkor

Stoletja pred kdorkoli vedel, kaj sladkor v krvi še bil, zeliščna zdravila so bili uporabljeni za nadzor simptomov, povezanih z visokim krvnim sladkorjem in sladkorno bolezen. Danes se še vedno uporablja farmacevtska razreda anti-aging dopolnila, ki vsebujejo ista posebna zelišča, ki so še vedno izredno učinkovito.
Kljub temu, da & rsquo; je ena od najhitreje rastočih težav v našem hitro prehrano, maščob in karbo kultura, sladkorna bolezen ni nova bolezen. Zgodnji zapisi jasno opisati simptome in posledice bolezni med prebivalstvom skoraj vsakem kontinentu. V Aziji, Evropi, Ameriki in drugod, naravni zdravilci naučili, kako uporabljati lokalne zelišča za uspešno upravljanje teh simptomov.
To dragoceno znanje je bil sprejet do danes, in večina od teh zelišč so zdaj priročno na voljo kot anti-aging dodatki. Če imate kakršno koli medicinsko diagnozo težav, krvni sladkor ali sladkorno bolezen, se prepričajte, da preden vzamete katerokoli od teh zeliščna zdravila posvetujte s svojim zdravnikom.
Tukaj je kratek Roundup izmed top deset najbolj učinkovitih zelišč sladkorja v krvi:
Banaba, različne mirte iz Azije in Avstralije, zagotavlja naravno rastlinsko inzulina, ki pomaga ohranjati obstoječe normalne ravni sladkorja v krvi. Nekateri podatki kažejo, da lahko spodbuja privzem glukoze in ponujajo insulinu podobnega dejavnost zaradi svojih kisline in taninskih snovi corosolic ki podpirajo presnovo glukoze in ogljikovih hidratov.
Bitter melon, ki se imenuje tudi balzam hruška, grenka buča, grenka kumara, karela ali charantin, ki se gojijo v Aziji, vzhodni Afriki in Južni Ameriki, kjer je bila uporabljena kot diabetes sredstvo za stoletja. Sodobne raziskave kažejo, da lahko 50-60 mililitrov dnevno grenkega melon soka zniža koncentracijo glukoze v krvi.
Blueberry listi (in evropskih borovnice listi) ponujajo naraven način za nadzor ali manj malo povišane ravni sladkorja v krvi. Čaj narejen iz listov se uporablja kot adstrigentno in protivnetno za ledvic, mehurja in prostate. Anti-aging dodatek borovnica listni ekstrakti so na voljo tudi, če lahko & rsquo; t našli liste.
Fenugreek, gojena kot potherb ali naravi, se uporablja tako kot zelišče (listov) in kot začimba (semen). Klinične študije kažejo, anti-sladkornih lastnosti Fenugreek semen, znižuje raven sladkorja v krvi pri ljudeh s sladkorno boleznijo, in v manjši meri, zniževanje holesterola v krvi. Znani neželeni učinki visokih odmerkov vključujejo blage prebavne stiske. Fenugreek jih nosečnice in doječe matere ne smejo uporabljati.
Gymnema sylvestre je starodavna ajurvedska rastlina se uporablja že več kot 2000 let v Indiji za podporo presnovo ogljikovih hidratov in zdravljenje sladkorne bolezni. To se še danes uporabljajo v Indiji za zniževanje krvnega sladkorja v obeh tipa I in diabetesa tipa II.
Asian ginseng se pogosto uporablja v tradicionalni kitajski medicini za zdravljenje sladkorne bolezni. Dokazano je, da povečajo sproščanje inzulina iz trebušne slinavke, za povečanje sprejem inzulina in znižujejo krvni sladkor.
Cimet, ki izvira iz Indije in Šri Lanki, ima insulinu podobne lastnosti, in pol čajne žličke cimeta zmešamo v prehrani skozi dan občutno zmanjša koncentracijo glukoze v krvi, skupaj z trigliceridov in holesterola – zlasti pomembno za bolnike s sladkorno boleznijo tipa II.
Ginkgo biloba ekstrakt izboljšuje krvni pretok v perifernih tkivih živcev v rokah, nogah, rokah, nogah in možgane, in pomaga preprečevati diabetična retinopatija.
Pterocarpus marsupium (pogosto imenovana Kino) je drevo gojijo v Indiji in na Šrilanki. Zeliščni zdravilo izdelano iz drevesa lahko zmanjša absorpcijo glukoze in izboljšati raven inzulina in pro-insulin. To & rsquo; S so tudi pokazale, učinkovit pri regeneraciji celic beta in ima številne druge tradicionalne medicinske uporabe.
In končno, čebula – ja ponižnega čebula – je klinično dokazano, da blokira razgradnjo inzulina v jetrih in morda stimulira produkcijo inzulina trebušna slinavka. Sestavina čebulo imenovanih APDS (alil propil disulfid) povzroči izrazito znižanje ravni glukoze v krvi in ​​povečanje serumu insulina. Učinki so enaki ali so & rsquo; re kuhano ali surovo.
Torej ste naše top deset krvi zdravstvene sladkor zeliščne pripravke. In z izjemo le povsod čebulo, ki je tako blizu kot vaš lokalni trgovec, vsi so na voljo kot anti-aging dodatkov, ki jih lahko vodijo prav na vaši vitamina polici.