Aromaterapija Afrodiziaki-10 Eterična olja, ki jih bo praviš DA! DA! DA!

Naš občutek za vonj sproži spomine hitreje in z večjo intenzivnostjo kot katera koli druga smislu. Aromaterapija in njen prispevek k čustveno, fizično in psihično zdravje so bili priznani v Indiji, na Kitajskem in v Egiptu za sto let, in so zdaj priznana kot uspešne alternativne medicine na Zahodu. Posebni eterična olja delujejo kot afrodiziak in libida ojačevalci bodisi zanimivih naše čute ali sproži vezave izkušnjo z našim partnerjem. Ko smo uporabili eterična olja in imajo čudovit čas; uporabo enakih olja na dan, ki nam bo takoj dal v isti okvir mislih čustveno in psihološko-nam daje vodilno mesto na naši poti v ekstazo. 🙂 Ali ste pri volji, da se zabavala, ali želijo, da si? Samo za javnost izbrano eterično olje v sobo, jo dodajte nekaj masažnega olja ali uporabite kapljico ali dve kot parfum in občutek vaše in vaš partner & rsquo; s spremembo razpoloženja ali okrepi; da bo dobesedno spremeniti svoje možganske kemikalije, tako da se počutite bolj zapeljive in se odziva na intimni stik. Tukaj je 10 znanih eteričnih olj z vsega sveta, ki so bili uporabljeni kot afrodiziak in libida ojačevalci stoletja. rose; eden od najmočnejših afrodizijak eteričnih olj za ženske, ustvarja občutek, da so čutne in provokativen. Črne Pepper ni le spodbujanje afrodiziak, ampak tudi vazodilatator, spodbuja prekrvavitev vseh pravih mestih. Olje nageljnovih žbic je še en zelo močan spodbudno afrodiziak za moške in ženske; se dvigne raven testosterona, ki izhaja tako višji spolni nagon in več vzdržljivosti. Čutnega hipnotični vonj jasmina je bil eden od Kleopatre & rsquo; s favorites- (druga je bila vrtnica), tako da, če se potrudiš, da bi iz svoje notranje Kleopatra ali Mark Antony, se prepričajte, da jasmina poskusiti. Ali želite, da se počutijo močne, zapeljivo in miren ob istem času? Potem bo Sandalwood tvoj olje izbire. To olje ima balzamični, skoraj lesni vonj, ki ga loči od mnogih cvetlični temelji afrodizijak eteričnih olj. Sweet Orange je zelo očarljiv olje, ki se boste počutili evforično srečni in resnično zadovoljni. Cimet Lubje je drugo spodbudno afrodiziak, ki je dejal, da prebudite spolne želje, saj dviguje razpoloženje; Združuje tudi z rose, vanilije in ylang ylang. Neroli, narejen iz pomarančnih cvetov se pogosto uporablja v poroke, saj ima tako umirjanje in afrodizijak lastnosti; Dve stvari sta nevesta in ženin lahko cenijo. Clary Sage z Mošusni cvetlični vonj, ne povečuje samo libido, ampak ustvarja mirno in zapeljivo evforičen temperament. Ylang ylang je pomirjujoč afrodiziak vas postavlja pri volji za dolgo sprehoda skozi partnerji & rsquo; telo in dušo.
Ne pozabite, da se ta olja lahko uporabljajo posamično ali zmešane skupaj za ustvarjanje čustvene in psihološke občutke iščemo. Zaupaj si! Ste svoj najboljši Alkimist. Ni narobe način za uporabo eteričnih olj za povečanje vaše razpoloženje in libido.
To je zelo pomembno, da se z uporabo visoko kakovostnih eteričnih olj in ne vonj olja, ki ne spodbuja proizvodnjo nevrotransmiterjev (možganskih kemikalij), ki izhajajo iz učinkov iščemo.
Za več idej o tem, kako povečati libido naravno obiščite:
www.libidouniversity.com in www.aphrodisiacboostingherbs.com