Aromaterapija in Sensual masaža

Dotaknil in boža nekoga radi, je bistvenega pomena za naše čustveno zdravje; dodajanje libido Povečevanje eterična olja v mešanici vas bo popeljal na Luno! 
Obstaja veliko erogene cone, ki so mnoge od nas ne pozna; če da & rsquo; ti s, si oglejte na moji Sensual stran masaža, ki ima velik seznam erogene cone, in kje jih najti. 
To & rsquo; vedno je dobra ideja, da se naučijo nekaj novega vsak dan, tako da danes lahko tudi biti
Vaše erogene cone
Učenje, kjer so vse naše erogenih con in nekaj preprostih tehnik bo zelo koristno za oba. Narahlo poboža, prosi svojega partnerja, če bi radi več pritiska. Za mnoge, zelo lahka dotik je zelo erotično in čutno, kot tudi spolno stimuliranje. Kot vedno, to nima nobenega & rsquo; važno kaj veliko, najbolj, ali drugod po svetu najde spodbudno, je samo pomembno, kaj vi in ​​vaš partner raje. To je za vas. Eksperimentiranje je zabavno, gre za to!
Ko je dajanje in sprejemanje Čutna masaža, se prepričajte, da so vaše okvir uma in čustev na pravi poti. Če se dotikajo vseh pravih mestih z znanjem o, vendar je tvoj um na nešteto vprašanj, ki jih potrebujete za obravnavo, ne bo niti od vas prijetno izkušnjo. Zato Pravilo številka ena: biti prisoten. Pravilo številka dve: Bodi iskren. Če je vaš partner samo ljubi igrati s svojimi ušesi (ali karkoli drugega), vendar se vam zdi nadležno, nežno sporoči, da je in mu neposredno na teh mestih na telesu, ki jih imate radi, da se dotakne. (Platon & rsquo; s & rsquo; aforizem za & ldquo; Spoznaj sebe & rdquo; Zelo pomembno je, da je čas, da odkrijete, kaj vam je všeč, tako da lahko komunicirajo, ki s svojim partnerjem). Pravilo številka tri: Prisluhnite svojim partnerjem tako s svojimi ušesi in svoje srce; Želite vedeti, kaj čuti še posebej mučna nanje in odzivanje accordingly- (v primeru, da zatočišče & rsquo; t še naučil pravilo številka dve zelo učinkovito). Pravilo številka štiri: Vzemite si čas. Če želite dati in prejeti čutno masažo, boste morali vzeti nekaj časa. Quickies je lahko zelo zabavna, vendar če želite globoko vezave in transcendentno izkušnjo, vzemite si čas in raziskati.
Sedaj & rsquo; s dodali nekaj libido Povečevanje eterična olja v mešanici.
Aromaterapija preselite zgodovini se lahko izsledi nazaj do antičnih časov, ko sta bila oba psihološke in fizične koristi priznana v Egiptu, na Kitajskem in v Indiji. Ta olja imajo močan vpliv na naše čustveno sistema, in del tega čustvenega sistema je naš libido. Dodajanje eteričnih olj na naše masažno olje, ko daje čutno masažo povečuje naše čute in se obrne na naše zadovoljstvo centrih. Plus, ko uporabljate, pravijo vrtnico; naslednjič, ko boste uporabili rose eterično olje ali celo vonj vrtnice, boste odpelje nazaj v tem čarobnem trenutku intimnosti; kar sprošča endorfine ki nas srečni, ljubljeni, in odlično.
Pokaži, kaj znaš!
Moji osebni favoriti so (Big Surprise) Rose;
 Vrtnica je eden od najmočnejših afrodizijak eteričnih olj za ženske. Pomirja in pomirja, hkrati pa omogoča ženskam, da se počutijo čutne in provokativen.
Clary Sage, s Mošusni cvetlični vonj, ne samo povečuje libido, a ustvarja mirno in zapeljivo evforičen temperament.
Jasmine; čutna, globoko cvetlični, skoraj hipnotičen vonj je bil eden od Kleopatre & rsquo; s favoriti in moja tudi.
Sweet Orange; Ljubim za uporabo Sweet Orange, ko sem občutek, še posebej razigran; saj povečuje naša sreča možganskih kemikalij, kot tudi naš libido. Tudi eno veliko uporabljati, ko je vaš partner občutek igriv in ste hellip ne &, lahko zagotovo spremenila svoj pogled!
Cimet lubja; Pogosto dodamo kapljico ali več cimetove skorje do mojih čutnih masažnih olj; Ne samo, da je spodbudno afrodiziak, ki je dejal, da prebudite spolne želje, saj dviguje razpoloženje, ampak tudi dodaja mravljinčenje, da te ljubim! Bodite previdni, preveč lahko zapišete-poskus, da bi našli ravno prav za vas.
Za več Libido Povečevanje Eterična olja in kaj bodo storili za vas, kliknite tukaj
Za več Libido Pospeševanje nasvetov obiščite www.LibidoUniversity.com
Pripravite se na sebe in svoj ljubljeni prevoz.