Aromaterapija je resna Medicine

Letos sem bil pisanje o zgodovini aromaterapije in številne načine oseba lahko upravljajo ali pridobijo koristi od močnih eteričnih olj spojin s pomočjo tradicionalnih in inovativnih metod. Med vsemi načine lahko upravljajo eteričnimi terapijo olje, ena metoda stoji pri miru, ko gre za pridobivanje najboljših rezultatov v najkrajšem času — hladne zraka atomiziranih Difuzija.
Ključno za terapevtsko uporabo bistvenega pomena nafte se omogoči olje sestavljene molekule, da dosežejo krvni obtok in na koncu ciljne dele telesa, ki bodo imele koristi od navedenih spojin. Znanost za atomizacijo je možnost, da bi prekinil nafte molekul, tako da lahko učinkovito prehaja krvno-možgansko pregrado in vplivajo na centralni živčni sistem, ne da bi telo preveč trdo delajo, da absorbirajo te molekule. Poleg tega, če se zrak v okolju, ki ga dihamo učinkovito nasičen s posebnim eteričnega olja nebulisate suspendirane v zraku dovolj dolgo, bo naše telo čutijo koristi teh močnih molekul v zraku.
Prednost hladnega zraka difuzije uporablja čisto eterično olje, brez potrebe po težkih nosilnih olja ali vode za distribucijo njegove terapevtske lastnosti v zrak, ki ga dihamo. Tehnologija se uporablja za Atomizirati te nafte molekul in ohranjanje obešenega nebulisate v zraku, zahteva posebno Razpršilo tehnologijo z ustrezno količino zračnega pritiska. To ustvarja mikro-fine pare v zraku skoraj ustvarja nevidne oblake močnih spojin. Zaradi molekule kot majhne kot 1-3 mikronov, lahko telo diha v in absorbira skozi sluznico, te spojine, da stimulirajo dišavne žarnico na dnu možganov, hkrati pa svojo pot v krvni obtok.
Ne samo, da se nam zdi koristi teh olj v delih telesa se trudimo izboljšati, smo tudi izkušnje kognitivno in nevronske regeneracije, ki lahko dvignili naše čute in boljše poznavanje, pomnilnika in celo pomnilnika odpoklic. Raziskave so pokazale, da se naše telo bolj občutljivo in zavedati skozi vonj kot katerokoli čutov telesa. Informacije vonj lahko vplivajo na okus in s tem povezane spomine, kot tudi odločanje vpliv, kot so izogibanje nevarno situacijo (utor propan plin), ali pa nas prisilijo k varnemu in prijeten okoljih (kavarna, pekarna).
Pomembno je, da razumemo ogromno moč eteričnih olj in kako jih odgovorno razpršeno. To je mogoče storiti z razumno znanja o oljih, ki jih želite uporabljati pred njihovo uporabo. Na splošno lahko čistih eteričnih olj lahko razdelimo v dve skupini kemičnih sestavin; ogljikovodiki, ki so sestavljene skoraj izključno terpeni, in oksidiranih spojin, ki so v prvi vrsti estri, aldehidi, ketoni, alkoholi, fenoli in okside.
  Ta tabela prikazuje ogljikovodikov in oksidiranih sestavljene elemente, njihove učinke in sistem telesa, ki so upravičeni, če so ta olja pravilno razprši.

Vse čistih eteričnih olj imajo antibakterijske lastnosti. Povečujejo proizvodnjo belih krvnih celic, ki pomagajo pri boju proti nalezljivim bolezni. Raziskave so pokazale, da imajo ljudje, ki redno uporabljajo čistih eteričnih olj višjo stopnjo odpornosti na bolezni, prehladi, dimne cevi, in bolezni, kot povprečna oseba. Nadaljnji znaki kažejo, da te osebe, potem ko naročniki hladno, gripe ali druge bolezni, bo dobil 60-70 odstotkov hitreje kot tisti, ki ne uporabljajo eterična olja.
Eterična olja so najmočnejše naravne spojine na planetu. Ni naključje, da je v našem telesu preselite molekularna, psihološki in fiziološki struktura odzivajo tako dobro, ko je predstavil rastlinskega & rsquo; s najboljša ponudba.