Ashwagandha

Ashwagandha, poznana tudi kot WITHANIA somnifera ima mesto v ajurvedski (ali indijski medicini), podobno kot ginseng v kitajski medicini. Čeprav je njegovo ime izhaja saj njegove korenine vonj kot konj & ndash; & Ldquo; Ashwa & rdquo; pomen & ldquo; konj & rdquo; in & ldquo; Gandha & rdquo; pomen & ldquo; vonj & rdquo; – Ne dovolite, da vas to odvrne, saj je zelo močan rastlina, ki lahko igra veliko vlogo pri Alzheimerjevi bolezni in drugih demencah! To je močan rejuvenative zelišče in adaptogen kar pomeni, da lahko prispeva k povečanju vzdržljivosti, hkrati pa tudi pomagajo povečati energijo in krepijo imunski sistem. Poleg vsega tega pa ima tudi protivnetno, protivirusno stresa in je močan antioksidant z um-dvig lastnosti.
Ashwagandha vsebuje flavonoide in veliko aktivnih sestavin v razredu withanolide in je ta, da so verjeli, da predstavljajo veliko zdravil vloge Ashwagandha je. Raziskovalci iz Paul Flechsig Inštituta za raziskave možganov, Univerzi v Leipzigu, v Nemčiji in tudi raziskovalci v Indiji so odkrili, da Ashwagandha poveča aktivnost acetilholina receptorjev v možganih in to je to, kar delno pojasnjuje svoje kognicije in spomina izboljšanje učinke pri ljudeh.
Drugi raziskovalci so tudi odkrili, da Ashwagandha spodbuja rast aksonov in dendritov v človeških živčnih celic & ndash; ki lahko igrajo pomembno vlogo pri popravilu poškodovanih nevronskih vezij (možganskih poteh) na staranje možganov, hkrati pa preprečuje izgubo drugih možganskih živcev in sinaps ali živčnih povezav. To je zelo pomembno, saj Ashwagandha ne le preprečuje poškodbe možganov, ampak tudi popraviti škodo, ki jo je že prišlo! To je pripeljalo glavnega raziskovalca navesti, da je Withanolide-A (zdravilna učinkovina v Ashwagandha) & ldquo; pomemben kandidat za terapevtsko zdravljenje nevrodegenerativnih bolezni, kot je lahko rekonstruirali nevronskih mrež & rdquo ;.
Ashwagandha je tudi pomirilo in ojačevalec razpoloženje in lahko prav tako igrajo pomembno vlogo pri izboljšanju spanja in obnašanje pri tistih, ki trpijo zaradi Alzheimerjeve bolezni in drugih oblik demence.
Rastlina je na voljo preko interneta, tako v obliki prahu in kot čaj, tinkture ali kapsule. Vendar pa je treba paziti, saj lahko njegove surove semena strupena in zaradi tega je treba pripraviti in uporabljati samo kot je predpisano s strani izkušenega zdravnika.
Za več informacij in informativne brezplačne e-novice, ki vam daje nasvete o veliko več dopolnil, ki bo koristila iti www.alzheimersalternative.com in se prijavite zdaj!