Astma: Zdravljenje in nega

Astma je bolezen, pri kateri postane dihalnih poti vnetje zaradi različnih vzrokov, ki povzročajo težave pri dihanju in druge simptome, povezane z njo. Nekateri snov deluje kot sprožilec tukaj, ki povzroča dihalne podloga, da nabrekne in s tem vpliva na normalen potek dihanja. Alergeni, stres, nekatera zdravila in opravljajo tudi povzroči simptome astme, da postanejo slabše.

Astma ni ozdravljiv, vendar pa se lahko zdravi s pomočjo različnih načinov, vključno domača pravna sredstva, Alopatsko zdravil in zeliščnih načine. Lahko sprejme tistega, ki vam najbolj ustreza. Alergije so močno povezane z astmo. Tako lahko nadzorujejo alergije da vam lajšanje simptomov astme.

Po nekaj načinov, ki vam lahko pomagajo nadzorovati astmo naravno.
• morate voditi dnevnik ne navzdol, kaj povzroča vaš astma slabše kot prej. Seznam iz alergene, ki sprožijo vaše astme. To vam bo pomagalo, da bi se izognili takim alergene in na koncu zaradi česar je lažje za vas, da se ukvarjajo s simptomi te dihalne motnje.
• lahko vključite jogo v vaš vadbeni režim. To pomaga pri zmanjševanju otekline in vnetja dihalnih poti tako pomirja dihati vzorec.
• Odločite se za dihanje vajo, da bo vaše dihala močna. Med napadom, ne boste dihanje v ustrezno povzročajo različne slabe učinke na zdravje. Narediti nekaj z dihanjem vadbe dnevno zadel za enostavno dihanje tudi v času napada astme.
• Naj bo vaše prehrane zdravo in bogato z različnimi hranili, kot so omega-3 maščobne kisline, vitamina C in B. Te nujno potrebna hranila so zelo koristne v znižuje vnetja.

Zelišča so pomembne pri zmanjševanju resnosti simptomov, ki jih astma povzroča tudi. Ti se uporabljajo kot primarno zdravljenje za astmo v mnogih državah. Nekatere zelišč imenovanih posušene bršljan, tylophora Boswellia, grozdnih semen in indijsko kadilo so uporabni pri zdravljenju te dihalne težave. Raziskave se dogaja z uveljavljenimi RHE koristnih dejavnikov teh zelišč. Številne študije so pokazale, zmanjšanje pogostosti in resnosti simptomov astme in napadi. Čeprav so zelišča zelo učinkovita pri zdravljenju stanja, se morate posvetovati s strokovnjakom, da bi dobili največje koristi.

Homeopatija zdravila so bili uporabljeni za zmanjšanje intenzivnosti simptomov astme. To zdravilo znanost verjame v dolgoročno zdravljenje namesto kratkoročnih koristi. Ta metoda je zelo koristno, saj krepi imunski sistem in izboljšuje celično funkcijo, ki pomaga pri čiščenju bolezni od korenin. Odmerjanje zdravil homeopatija vključuje astmo sprožilce, ampak v minuti količini, ki dejansko deluje kot cepljenje z izdelavo imunski sistem močnejši in “ready” za boj proti nazaj, ko bo dejanski napad astme poteka.

Zanesete se lahko tudi na alopatska zdravila. Čeprav teh zdravil razvija stranske učinke, vendar so rezultati, ki jih prikazujejo vredno trpijo zaradi negativnih učinkov zdravila. Generic albuterol astma Inhalator medicine je v močni akti drog na otekle dihalnih poti. Je na voljo kot oralno inhalatorja. To pomeni, da morate postaviti kapsulo notranjosti inhalatorja in jih je potrebno vdihniti vsebino, kadarkoli boste dobili napad astme.