Ayurvedic medicine za izdelavo jetra močno in zdravo

Ayurveda pomeni popolno znanje za dolgo življenjsko dobo. Ayurvedic medicine je sistem tradicionalne medicine ki izvira iz Indije, izvaja v drugih delih sveta kot oblika alternativne medicine. V sanskrtu beseda ayurveda je sestavljen iz besed āyus, kar pomeni “življenjsko dobo”, in Veda, ki pomeni “v zvezi z znanjem” ali “znanost”. Razvija v vsej svoji zgodovini, Ayurveda ostaja vpliven sistem medicine v Južni Aziji, predvsem Indiji. Najzgodnejši literaturi o indijski medicinski praksi se je med vedsko obdobje v Indiji. Suśruta Samhita in Charaka Samhita so vpliven del na tradicionalne medicine v tem obdobju. V naslednjih stoletjih, ayurvedska zdravniki razvili številne zdravilne pripravke in kirurških posegov za zdravljenje različnih bolezni.
V zahodni medicini, je ayurveda razvrščen kot sistem komplementarne in alternativne medicine (KAM), ki se uporablja za dopolnitev, ne nadomeščajo, na režim zdravljenja in odnos, ki obstaja med bolnikom in njihovim obstoječim zdravnikom.
Obstaja veliko ayurvedska zdravila in Ayurvedic podjetja v Indiji. V resnici obstaja veliko rešitev v skladu z Ayurveda, za katere ne obstaja zdravljenje v zahodni medicini. Veliko Ayurvedic zdravil so splošno znano v indijski gospodinjstvu npr uporaba Tulsi ali Sveti listi bazilike. Tulsi preselite ekstrakti ki se uporabljajo v ajurvedske sredstev za skupne prehladi, glavoboli, želodčne motnje, vnetje, bolezni srca, različnih oblik zastrupitev in malarije.
Eden takšnih medicina je Kamalahar od Khatore Pharmaceuticals Private Limited. V celoti je rastlinskega izvora. Sestavine v Kamalahar, ki igrajo ključno vlogo pri zdravljenju, so Tecoma undulata, Phyllanthus urinaria, Embelia Ribes, regrat, Nyctanthes arbortritis in Terminalia Arjuna. Te sestavine so znane dobro za jetra. Ampak to je kombinacija teh naravnih zelišč, ki jih je podjetje pionir, ki je zelo učinkovita pri težavah z jetri, kot so zlatenica, hepatitis, ciroza in tudi za razstrupljanju jeter. Kamalahar je izkazala za zelo učinkovito pri zdravljenju zlatenica, hepatitis in cirozo. Trenutno je veliko bolnikov, ki trpijo zaradi Zlatenica ali hepatitisa morali samo počitek in nadzor prehrane in to lahko traja zelo dolgo časa, preden se lahko bolniki postanejo normalno, včasih pa ne & rsquo; sploh ne postane normalno. Z Kamalahar, je dokazano, da glej bolniki povzroči v 1 tednu in večina od njih so spet normalno deloval v 2 tednih. Izdelek je že pridobila milijone bolnikov v vzhodnih delih Indije, kjer ima podjetje sedež in kjer tradicionalno usmerjena prav zdaj. Kamalahar je tudi pri razstrupljanju jeter, da jetra močnejši. Velik stres sedanjega delovnega življenja ima hude posledice za naše telo. Nepravilno in olje doseg prehrana naredi naša jetra šibka in včasih vodi do mnogih drugih težav. 1 polno potek Kamalahar je zelo uporabna za razstrupljanje jeter.