BHAGYA Samhita SREDSTVA, da se znebite stresa, anksioznosti in depresije

BhagyaSamhitaAstrological sredstev, ki vam lahko pomagajo izboljšati svoj planet Moon
Po BhagyaSamhita sajenje, prehranjevanje, ali celo nosil listje, korenine in stebla rastlin, lahko prinese ogromne količine sreče v vašem življenju. To je res dobro poslušati. Hočem ti povedati, da je to skoraj res. Po BhagyaSamhita Astrologija je zelo inteligentnega, smiselno in poznajo modreci in guruji Indije, ki je razvil nekaj čudovitih pravnih sredstev, da bi nam pomagali vsi znebili vseh vrstah fizičnih, duševnih in čustvenih težav s pomočjo Jyotish (Vedska Astrologija), Ayurveda (indijski medicinski Science), Mantra siddhi, Saadhna in “Dhyaan” (meditacija), da dobimo boljše bogastvo in boljšo usodo, da nove generacije.
Tako, ko se zdi, da je vaš stopnjo zaupanja, se bo teden ali življenje bo dolgočasno in dolgočasno zaradi vaše pretirano čustveno ali pretirano zaskrbljeni narave, ali če nekdo poskuša škoduje vaši dobroti, ali vaše razburljivo jezni uroke, ki povzročajo težave doma in v službi ali kateri koli velik ali majhen problem za to zadevo, ki je tako življenjsko popolnoma težo in prazno afero za vas, potem je čas, da izboljšajo in narediti nekaj k temu, da življenje lepo, zdravo in še enkrat srečo, da bi vam serijo naravnih sredstvih za povrnitev stanja vseh šibkih planeti v vedske horoskop ali rojstni karti. Pravzaprav zdaj lahko rečem zbogom za vaše težave s tem preprostim pravna sredstva BhagyaSamhita.
Bom povedal, da thatworry, več čustvene narave, nezmožnost “uživajo” življenje, pomanjkanje zaupanja, negotovost in preveč posesivnosti so nekateri znaki slabega stanja “Moon” v grafikonu. Nekdo z dobro luno najde zadovoljstvo v še tako majhne stvari, ki jih je življenje lahko ponudi. Medtem ko je za večino od nas, življenje ni nič drugega niza nepojasnjenih skrivnosti in neskončne bolečine. Če je vaše življenje postalo dolgočasno iz kakršnega koli razloga, in to je bilo starosti za vas, da imajo usposobljeno vse duševne zadovoljstvo ali blaženost, potem morate storiti naslednje za izboljšanje stanja Luna v vašem horoskopu.
a) Pijte veliko vode.
Moon je vodena planet po Jyotish ali vedske astrologije. To predstavlja naše občutke, drznost do življenja, odnos z materjo ali stanja ali naravo matere, uporabo misli in idej, predstavitev veščin in sposobnosti uživanja stvari. Da bi izboljšali Moon, moramo povečati vnos “vode” v našem rutino. Paradoksalno je, da ljudje s slabo luno zdi, da je zelo težko piti veliko vode. Ampak, saj smo na misiji, da izboljšajo svojo usodo in luna je eden od najpomembnejših planetov, ki prispevajo k zdravi, bogati in “srečo” življenja, ki jih je treba rešiti, da pijete veliko vode, da se korak bližje k svetli prihodnosti.
b) Povečanje vnosa kalcija.
Bela in vodena luna lahko povzroči veliko duhovnih in čustvenih težav, ki gredo daleč v slabi naše telo. Ne pozabite, um in telo so med seboj povezani. Če je vaš um je nezdravo, potem boste zagotovo imeli veliko fizičnih težav, prej ali slej. Bolečine, migrene, tresenje, bolečine v vratu, telesa in sklepih so nekatere od najpogostejših bolezni, ki slaba luna povzroča. To povzroča pomanjkanje kalcija. Torej, morate povečati vnos teh kalcija bogatih prehrambenih izdelkov v vaši prehrani in piti mleko. Prosimo, popijte skodelico mleka, po možnosti z, zelena kardamom (hariilaaychi) vsak dan. Če ste nespečnost bolnik, piti to mleko pol ure pred spanjem.
c) Nosite Silver Okraski
Odlično sredstvo za izgradnjo svojega odločenost, da vaš um miren in strong- nosijo srebrni nakit. Lahko nosite Kara (zapestnica) v desno roko ali palec obroč (skupno manj) ali srebrna veriga z majhno srebrno žogo. Karkoli, nosiš, samo poskusiti, da je popolnoma skupno manj in tudi dotika kožo vašega telesa.
d) Pijte vodo v srebrno steklo
Če je mogoče, bi morali piti vodo v srebrno steklo. To vam bo pomagalo ohraniti kul in nadzor nad svojimi čustvi.
e) Donate mleko, sladkor, riž potrebnim možnosti, ob ponedeljkih.
f) Duhovno Remedy
Ali meditacijo in pranajame na redni osnovi. “AnulomVilom” pranayam velja za eno najboljših pravnih sredstev za izboljšanje um in dušo, in se znebite težav, kot so, nespečnost, nezadovoljstvo, stres in tesnobo. Prav tako lahko preprosto recite- om za 10 minut. Ali ta dan bodisi zjutraj sandhi – v roku ene ure sončnega vzhoda (zveze dneva in noči) ali zvečer sandhi – znotraj v uri sončnega zahoda.
g) Verska Remedy
Po hinduizem, je “Shiva”, šteje, da je Devata (božanstvo), povezane z planet luno. Recitiramo “Om NamahShivaya” ali katero koli drugo mantro, povezanih z Lord Shiva in Shakti (Boginja Parvati-soproge Lord Shiva) 108-krat na dan (to traja le okoli 5-10 kovnice za to), je znano, da bi čudovite rezultate. Lahko začnete občutek spremembe znotraj vas v samo nekaj nekaj dni delaš to sredstvo. Prav tako lahko, se glasi “Shiva Chalisa”, če ne morete recitiranjem mantre. Molitev Lord Shiva s popolno predanost, vere in ljubezni, je dovolj, prav tako štejejo za izboljšanje svoj um, lune in s tem, tvoja usoda.
F) Najpomembnejša REŠITEV ZA MOON VODITI dobre odnose s svojo mamo spoštovanje in strežnikom vaše matere po najboljših svoje sposobnosti. Poskusi, da jo vključi v vsako pomembno odločitev svojega življenja. Nič drugega vam bo pomagal več kot to. Če nimate matere, nato pa spoštuje vsako materinski lik okoli vas. Na splošno ljudje s slabo luna ne morejo ohraniti dobre odnose s svojimi materami & rsquo; ker ni razumevanja narave njihove matere. No, karkoli so pogoji, ne glede na to, koliko ti tvoja mama žali, te graja ali pa slabo za vas, morate jo spoštovati, če želite izboljšati svojo prihodnost.
Po BhagyaSamhitaSUN in Luna sta ta dva planeta, ki v skladu z Jyotish, omogočajo ali pokvari svojo srečo. Torej, je zelo pomembno, da teh dveh planetov zelo močna drugače, ne bo Rajyoga dal svojo 100% rezultate ever.Anyways, upam, da zgoraj navedene sredstva, (če jih boste pravilno narejeno) prinese veliko sreče, dobro duševno in telesno zdravje , sreče in blaginje v vašem življenju. Prosimo, da vedno, ne pozabite, da nič ne deluje čez noč. Imajo strpnosti in polno vero v Boga in vaše življenje bo zagotovo izboljšala.