Boj IBS z desno razdražljivega črevesja zdravljenje

sindrom razdražljivega črevesja ali IBS je zelo pogost zdravstveno stanje, ki vpliva na milijone ljudi po vsem svetu vsak dan. Nešteto ljudi, ki trpijo zaradi IBS po vsem svetu. Čeprav to ni nič novega v medicinski areni, lahko to ozdravljiva bolezen privede do resnih in smrtno nevarne bolezni, če ne opravijo takoj razdražljivega zdravljenje črevesja.
sindrom razdražljivega črevesa je motnja, ki jo lahko pridobi vsakdo od vseh starosti. To je problem v vašem prebavnem traktu, ki lahko povzroči hude bolečine v trebuhu in dispepsija. Ta bolezen večinoma prizadene požiralnik, tanko črevo, želodec, črevo in mehur. Razdražljivega zdravljenje črevesja je zelo drago in prinaša nelagodje staro in mlado za daljše časovno obdobje.
Vzroki za IBS
Da bi našli ustrezne razdražljivega zdravljenje črevesja za vas, morate vedeti, kaj povzroča IBS. Preventiva je boljša kot kurativa, to ni samo clich & eacute; vendar lahko res pride to še posebej pri preprečevanju sindrom razdražljivega črevesja. Poznavanje vzrokov za to motnjo lahko tudi vaš ključ pri odpravljanju svoje trpljenje in morda oblikovanju učinkovite ukrepe za vašo razdražljivega zdravljenje črevesja. Čeprav število zdravstvenih strokovnjakov je dejal, da je ta motnja sproži v možganih, tukaj je nekaj možnih vzrokov:
& Bull; Preveč stresa z dela, študij, vprašanj razmerja, finančnih težav in še veliko več, ki vas obremenjuje čustveno in fizično.
& Bull; Imajo zelo občutljivo črevesje.
& Bull; Piti in jesti določene hrane, kot so čaji, kave in mastne hrane.
& Bull; Prav tako se lahko podedoval tudi s pomočjo genetike.
Priljubljena zdravilna zelišča, ki se uporabljajo v razdražljivega črevesja zdravljenje
Zeliščna zdravila so jih naši predniki uporabljajo za zdravljenje različnih bolezni. Rastline posebej so zelišča bila alternativa za medicinske zdravila stoletja. Več zdravstveni strokovnjaki priporočajo nekaj zelišč, zlasti za razdražljivega zdravljenje črevesja. Ker je to motnja pogosta, ljudje so se izkazali in utemeljiti, da je zeliščni razdražljivega zdravljenje črevesja učinkovita za zdravljenje IBS. Tu so običajne zelišča zdravstvenih strokovnjakov priporoča:
& Bull; Ginger
Ta rastlina se pogosto uporablja kot razdražljivega zdravljenje črevesja. Pomaga pri razgradnji hrane in pri preprečevanju zaprtje. Drugi tudi zbadanje ingver na trebuh za lajšanje bolečin, ki jih drisko povzročil.
& Bull; komarček
Druga naravna razdražljivega zdravljenje črevesja je janež. To je zelo priporočljivo za zdravljenje IBS med dojenčki in otroki zaradi svoje okusne okus.
& Bull; Peppermint
Poleg njenega učinka hlajenja, poprove mete in drugi člani družine ustnatic lahko uporabimo za zdravljenje sindroma razdražljivega črevesja. To pomaga pri proizvodnji prebavnih sokov in sprošča mišice želodca in črevesja.
& Bull; Kamilica
Ta rastlina se pogosto uporablja kot čaj, ampak pride tudi v obliki tablete ali kapsule. Ima antispazmodično lastnosti, pripomočki v pravilno prebavo in izločanje odpadkov.
& Bull; česen
Znano je, da se ubranijo pred vampirji, česen je drugi terapevtski zelišče uporablja kot razdražljivega zdravljenje črevesja. To je bogata z antioksidanti, ki naravno očisti debelo črevo škodljivih toksinov. Prav tako preprečuje, da bi plin, zaprtje in napihnjenost.