Boj proti okužbo zob, s pomočjo naravnih antibiotikov

Okužbe zob je lahko zelo boleče in bi jih bilo treba preveriti, v najkrajšem možnem času. Obstajajo številni naravni antibiotiki dobiti za lajšanje bolečine in zmanjšanje vpliva simptomov in resnosti okužbe zob. Pure antibiotiki ne zahtevajo recept in veliko se lahko našel že v vašem domu, ki naravne antibiotike okužbami zob čudovite tretmaji.
Tooth okužba
Okužbe zob zgodi, ko se bakterije dovoli vstop zob, običajno kot posledica sklenine zoba poškodbi. Druge težave zob, kot so votline ali poškodb, lahko privede do infekcij zob tudi. Stopnja okužbe zob lahko niha, vendar običajni znaki odkrivanja so nelagodje in pogosto akutna bolečina.
Naravni antibiotiki za zob Okužbe
česen
Obstajajo številni naravni antibiotiki dobiti, ki se lahko uporabljajo za okužbo zob. Najbolj dobro všeč in znan naravni antibiotik za okužbe zob je česen. Zaradi svoje aktivne spojine, alicin, česen ima številne koristi za zdravje. Alicin je podoben penicilinu in je bil uporabljen za zdravljenje bakterijskih, virusnih, glivičnih in parazitskih okužb.
Česen lahko pomaga tudi proti okužbam in mikrobov, ki so se razvile, da postanejo odporne na tradicionalnih antibiotikov, kar pomeni, da je eden izmed najboljših naravnih antibiotikov tam. Kuhan česen nudi malo ali nič zdravila vrednost tako pridobiti nobene koristi od alicin, mora česen se zaužili surovi. Majhna količina česna, lahko ponudi večje rezultate, kot skoraj vse druge vrste naravni antibiotik voljo. Pozicioniranje strok česna na prizadetem prostora za nekaj minut večkrat čez dan lahko pomaga, vendar česen deluje odločno in lahko draži kožo. Uporaba kapsul s česnom se izognili nevarnosti.
Echinacea
Ena druga naravni antibiotik voljo za okužbe zob je Echinacea, rastlina, ki izvira iz Severne Amerike in je bila izkoriščena avtohtonih posameznikov stoletja. Delo na podoben način česen, Echinacea bori mikrobov in krepi naš imunski sistem s spodbujanjem proizvodnje celic, ki so agresivni pred okužbami. Echinacea lahko delajo tudi po zmanjšanju širitve kože, ki prihaja z okužbami zob.
Tea Tree
Olje čajevca se razume, da učinkovito brani pred okužbami zob, kot tudi veliko več okužb, ki bi lahko bile odporne proti nekaterim antibiotikom. Olje čajevca je izpeljana iz Melaleuca drevesa NSW, Avstralija in je bil uporabljen Aboriginal plemena že stoletja. Olje čajevca je tako veliko zdravstvenih koristi in se lahko uporablja kot antiseptik, da je avstralska vojska ga sestavni del kompleta prve pomoči vojske je.
Uporabiti za okužbami zob, dal nekaj kapljic olja čajevca na zobno ščetko in krtačo nežno nekajkrat na dan. Druga možnost je, če je okužba zob postane zobni absces, poskusite dodati nekaj kapljic olja čajevca z malo vode in grgranje, kot bi ustno vodico.
V primeru, da se ne morejo obiskati zobozdravnika v številu dni, z uporabo naravnih antibiotikov okužbami zob je odlična rešitev. Ta sredstva bo deloval v kratkem času, vendar vam priporočamo, da vidim zobozdravnika za dolgoročno rešitev.