Boost Your Skin Seveda – Naravna nega kože izboljša mladost

Izdelki, ki izhajajo iz narave, so bili uporabljeni za stoletja za zdravljenje ogromno število maladies in za njihovo zdravljenje in pomirja na splošno.

Na primer, sivke ima čudovite pomirja lastnosti je vera rastlina aloe obremenjeno vlago in antibakterijske lastnosti najdemo medu. Eterična olja izkoristiti iz različnih rastlin in lubja tudi močnih pooblastil za zdravljenje in pomirjujoče.

sivka:
Sivka je najbolj pogosto uporablja eterično olje zaradi svoje obsežno paleto zdravilnih lastnosti. Uporablja se za zdravljenje stresa in spodbujajo umirjanje čustev zaradi svoje pomirja vonj, pa tudi spodbuja rast zdravih kožnih celic. Vsebujejo močne antibakterijske lastnosti, ki se pogosto uporablja pri zdravljenju opeklin in sončnih opeklin. Sivka je torej učinkovita sestavina v številnih kozmetičnih preparatov in vlažilci, kot se hitro vpije v kožo, hkrati pa ponuja neverjetno razpoloženja-ojačevalec.

Aloe Vera:
Aloe vera je bila uporabljena z zdravili od prazgodovine in je danes jasno gel znotraj debelih listov je eden izmed najbolj priljubljenih naravnih sredstev za sončne opekline, manjše rane, težave s kožo, in tudi to je odlično protivnetno. V gumijaste snovi v gelu so pomirja mehčala narave in so kul, pomirja premaz na razdraženo kožo, takoj pomiritev in hlajenje stiski tkiva. Aloe vera je zdaj pogosta sestavina v številnih vlažilci tako za obraz in telo.

Honey:
Kleopatra je bil velik vernik v terapevtskih lastnosti medu, debel, naravni eliksir, ki ga rojev čebel ustvarili. Med ima vlago lastnosti zadrževanja znan kot sredstva za vlaženje, ki so koristne za številne kozmetične izdelke. Med je zelo lasten antibiotik naravni saj ubija bakterije z njim je vodikov peroksid in propolis lastnosti, ki pomaga pri celjenju ureznine in rane. Bogat z vrsto hranil, kožnih dopolnitev, je naravni eliksir čebel pogosto uporablja v kozmetiki in zdravilnih pripravkov.

Calendula:
Calendula je bila pogosto uporablja v indijski in arabske kulture pred splošno uporabo, ki ga stari Grki. To je botanično ime za ognjiča obrata, ki vsebuje dragocene zdravilne lastnosti. Znano je, da so učinkovite pri njegovi blažilne lastnosti in sposobnosti, da se ohladi in pomiritev občutljivo in občutljivo kožo. Ta rastlina je tudi znana rana zdravilca in antiseptik, zmanjšuje otekline in lajšanje srbenje. Bolj nežnejši sestavina kot arnike, z dodatnimi ugodnostmi iz antiseptične lastnosti.

Kamilica:
Čeprav je bolj znan po njeno uporabo za prebavni sistem, protivnetne in kožne lastnosti popravila iz kamilice so koristne. Umirjanje narava tega zel je nežen in pomirja na kožo, je dejal, da ne povzročajo alergij in možnost, da se bodo uporabljali v občutljivem in občutljivem področju okrog oči.

Šipek:
Šipek olje prihaja iz strokov semena po tem, ko vrtnice odpadejo, ki zagotavlja hranila, kot tako bogata z vitaminom C in ima 80% esencialnih maščobnih kislin vse nujno potrebno za regeneracijo kože. Olje je ultra-fino tako z lahkoto v kožo. Za mastno in suho kožo je še posebej znan po zmožnosti, da je za zmanjšanje videza akne brazgotine, fine linije in pigmentacije. Kot dobro se uporablja za zdravljenje suhe ekcem, opekline kože,-ponovno vlaženje kože, popravila poškodovane celice kože, zmanjšanje gub in je koristna za suho, zrelo in staranje kože.

V kozmetični industriji je danes, veliko podjetij se opira svojo nego kože in kozmetične območja na teh naravnih derivatov, ki obljubljajo, da ne samo pomirja in pomirja razdraženo kožo, ampak tudi povečati mladosten sijaj. Eterična olja zagotavljajo antioksidativno delujočih da upočasni staranje kože, ter z masažnimi gibi, je imunski sistem stimulirani, kroženje napredoval posledico odpravo toksinov.

Poglej za te izdelke v vašem nego kože in kozmetični dosega danes za povečanje kožo naravno.