chasteberry zelišče

Chasteberry je zdravilna rastlina uporablja predvsem za pomoč zmerne PMS in simptome menopavze, kot so vročinski vali. S prevzemom kapsule Ta rastlina ženske lahko povzroči bolj produktivno življenje brez od bolezenskih znakov, povezanih s PMS in menopavze.

Chasteberry je močan sestavina zdravil za fibroidnih ciste, pomaga jasne motnje akne, in celo prepreči spontani splav pri nosečnicah. Chasteberry vsebujejo flavoniods, iridoidnih, terpenoidi in glikozidi. Delovanje teh spojin na hipofizi in proizvodnja luteinizirajočega hormona ustvariti pozitiven učinek na ženskih obdobjih; Prav tako je verjetno, da lahko ta hormon pomaga neplodne ženske zamisliti. Kot rodovitne pomoči, bo ponovno vzpostavi hormonsko ravnovesje ob hkratnem spodbujanju zdravja reproduktivnega sistema. Če uporabljate to kot pomoč za plodnost, sledite navodilom recepta.

Uporaba chasteberry je priljubljena po nemškem farmacevtskem podjetju v 1950. To je postal redni recept za predmenstrualnih sindromov. Telo proizvaja prolaktin. Med nosečnostjo je to naravni pojav. Vendar, ko se proizvaja na visoki ravni pri ženskah, ki niso noseče; bo povzročilo boleče občutljivost dojk. Chasteberry zelišče zmanjša PMS simptome, ki jih ureja sproščanje prolaktina. Ženske so se zatekle k tega naravnega zdravila, če so njihove menstruacije ustavil. Vendar pa so ženske, svetujemo, da obiščite zdravnika saj se tam lahko vzroke za prenehanju menstruacije med reproduktivnih letih.

Jagodičja je doma v sredozemskih regijah. Jagodičja je plod čistem drevesa, ki je majhen grm z modrimi cvetovi. Grm zraste tudi do 5 metrov. Dobro uspeva pod soncu in v senci. Temne jagode obirajo zrelih med mesecih oktobru in novembru. Preden se ti obdelujejo, jih posušimo pod soncem. Za zdravila, ki se uporablja mesnata del jagod. Jagode vsebujejo glikozidi, flavonids, in eterična olja. Jagodičja je bila uporabljena za stoletja za zdravljenje menstrualne krče in bolečine. V sodobnem času, študije so pokazale, da ni bilo nobenega negativnega vpliva na ženske, ki jemljejo zdravila, ki temelji na chasteberry. Chasteberry dodatki so na voljo v obliki tablet, čaji, kreme in tinkture oblikah. Koristi jagodami sadja v čistem grma ni mogoče prezreti. To bi bilo dobro, da bi dodatke za umiritev bolečine in krče ter izboljšati spolno moč. Neželeni učinki, kot so bolečine v trebuhu v redkih primerih se lahko pojavijo.