Container Gardening: Uporaba viski Barrel

Viski sod kot korito je bil preizkušen in pravi način za dosego pomembnega zaslon za vaš vrt. Velikost teh lesenih plantaž zaradi česar so kot nalašč za velike grmovnice ali majhna drevesa ali celo kot zeliščni vrt, kar je idealno za pred vrati kuhinjo. Poleg tega ti sodi traja več let, celo desetletij, preden jih je treba zamenjati.
Uporaba Whiskey sodov za vrtnarjenje bo podoživeti kmečko nostalgijo preteklosti in ustvariti privlačno korito za vaše trajnice, grmovnice, drevesa, ali zelišč, ki jih bo lahko govori o vaši okolici. Se boste morali odločiti, ali za uporabo polne velikosti viski sod ali pol velikosti sod. Če se boste odločili za pol sod, boste potem morali odločiti, ali ga boste uporabili stoji pokonci, ali pa ga na svoji strani in imajo svoje cvetje, ki izhajajo iz nje. Poleg tega, premislite, kje boste postavili vašo cev in zagotoviti, da je to pravilna spot, kot je nekoč v celoti, bo sod pretežka za premikanje po vrtu. Prav tako menijo, rastline velikosti vas bo z uporabo v sod. Te posode imajo veliko kapaciteto tal za veliko večji obrat.
Ko dobiš sod domov in se odloči, kaj bo sajenje v njem, boste morali vaja z veliko malo, da odvodnjavanje luknje v sodu. Drenažne luknje treba izvrtati v straneh sod med dnom dveh kovinskih trakov. Vrtanje vsaj 4 lukenj okoli dna tulca za bodisi pokončno korito ali 4 luknje pa na strani, ki bo ležijo na tleh za korito leži na svoji strani, zaradi česar je izgledal vaši cvetovi so lije iz nje. Če vrtate drenažne luknje v dnu soda, ne boste imeli pravilno odvodnjavanje, zlasti v daljšem obdobju dežja, kot teža cevi po umazanijo, gnojil in vode bo pretehtati cev navzdol, ki ne bo dovolite, da odteče sploh.
Za najboljše rezultate uporabljajte vedno večjo mešanico prsti, kot Tresetnica, kot je bil steriliziran zagotavlja, da ne bo napake. Poleg tega bo ta vrsta tal zagotoviti nimate semena plevela. Vedno mešanica zemlje je zelo vpojen, ki omogoča večji sistem korenski za vaše rastlina raste. Ko je zemlja v sodu, dodamo dobro 8. in 9. mesec gnojilo tal, namesto 3- do 4-mesečnega gnojil, kot so Miracle Gro. V nasprotnem primeru, če zasadite svoje sod aprila, bo gnojilo zmanjkalo v juniju. Uporabite lonec, kot so viseči lonec imate, da bi znamko dovolj velik rastlinskega koreninsko grudo za, sredi umazanije. Potem, če z uporabo obstoječega obrata, z rokami previdno vzemite rastlino iz svojega lonca, in ga dal v luknjo, ki z drugo pot.
Če so vaše rastline v sod, vodo njihovo uporabo približno 5 litrov za polno velikih sod, s približno 5 žlici dobre rastlin gnojilo, kot čudež Gro. Če uporabljate pol velika cev, uporabite približno 2 & frac12; litrov vode, in 2 & frac12; Žlica gnojila.
Namig: Če želite podvojiti število cvetov, dvojno na gnojila. Primer: Če je zahteva za 1 žlica na galono vode, nato pa uporabite 2 žlici. Potem se umaknite in gledam jih raste!
Dodajte vse vrste vrtnega d & eacute; cor, kot so vrtne palčke, ali vrtno gre za kompenziranje svoje korito. Z upoštevanjem teh navodil, bi morali imeti možnost, da se vaše rastline do septembra in se bo spektakularen, kar vam zavidam vseh sosedov!