Črna Seed Oil – pripravo domačega mila

Črna Seed Oil prihaja iz cvetoče rastline, Nigella Sativa, ki se nahajajo v jugozahodni Aziji. Ta rastlina raste približno dvanajst centimetrov visok, je nit kot listje z občutljivo, bledo, modrimi in belimi cvetovi. Velik sad te rastline vsebuje foliklov, ki vsebujejo številne semen. Ta semena so stisnjene v olju.

Nigella Sativa je bila uporabljena že v antiki v Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki, kot zelišče ali stisnjen v olju. Uporablja vključene zdravilne tretmaje za različne pogoje, vključno z: dihal, črevesja, ledvic, jeter, v obtoku, in stanje imunskega sistema. Ima analgetik, protivnetno, anti-alergijsko, anti-virusni, proti raku, in antioksidantov koristi. To je bil uporabljen za splošno dobro počutje.

To naravno olje je svetlo rjave barve z zelnato aromo. Črna semena so tudi pogosto uporablja kot aroma za živila. To naravno olje vsebuje bogate prednosti vitamina C, A, B1, B2, B6, niacina in Folacin. Prav tako vsebuje številne minerale, vključno: kalcij, kalij, železo, magnezij, selen, baker, fosfor in cink.

Impresivna vsebnost vitaminov in mineralov, v tem olju, zaradi česar je zelo hranilni dodatek za kožo in lase formulacij. Danes se uporablja v različnih naravnih izdelki za kopanje in naravnih telesnih izdelkov, kot so domače losjon, mila, kreme, balzami, in balzami. To naravno olje pomaga v boju proti luskavica, akne, ekcem, artritis in bolečine bolečine v mišicah. To je rok uporabnosti približno dve leti.

Prav je tudi, ki se uporablja z masažnimi mešanice nafte ponujajo aromaterapijo koristi. Uporaba dodano citrus ali zeliščni vonj, s tem oljem, pomaga dopolnjujejo aromo. Črna semena je zelo vsestranski, naravna, olje!

Če ste zainteresirani za izdelavo svoje domače izdelke za nego kože, lahko razmislite o uporabi črno semenskega olja. Ta priljubljena mila olje ima veliko veliko koristi, še vedno zdrava izbira in je vsestranski preveč!

Obstaja veliko načinov, da se naučijo, kako narediti milo. Lahko se na osebno razrede ali se učijo, doma, z avdio vizualne vira, kot je DVD. Kakorkoli lahko dobite vse informacije o izdelavo mila in vire, ki jih boste kdaj potrebovali! Lahko se učijo s preprostim navodilom za izdelavo mila, našli milo recepti, učijo s tem, poskusov in napak. Obstajajo različni načini za izdelavo mila, kot je vroče procesa milo odločitev, odločitev mila hladno procesov in ponovno doziranje. Moral bi najti način, ki je najbolj udoben za vas, ali pa samo naučiti vse od njih! Dobro milo izdelavo komplet z olji, plesni in drugih materialov, ki vam bo pomagal začeti. Lahko naredite svojo lastno zelo domače milo in uživajo, zdrava, koristi črne semen, danes!