Čudež majhni kamenčki

Hot ljudje masaža je zanimiva terapija za tiste, ki želijo na masažo. To je zato, ker vroče prodnata masaža poleg polepša žensko kožo, ima nekatere posledice za oživitev enega & rsquo; s zdravja. Zaželeno je, z veliko zahvaljujoč svoji sposobnosti, da prinese ravnovesje za zdravje.
Postopek masaža vroče prodnata je precej zapleten, zlasti & ldquo, ki se pretaka & rdquo; z vročimi kamenčki. Pebbles uporabljajo pri masaži, poleg kamenčkov, ki so tako velika kot prej; so majhne in lepe kamenčkov, kot dobro. Preden se uporablja pri masaži, so prodniki pretočili vroče rastlinske snovi, nato pa bo na boleče organe v telesu. Znanje hot kamenčki temelji na temperaturo v središču katere prodniki obdržali.
Po masažo celega telesa s posebnim Attar (parfum ali eteričnega olja, pridobljenega iz cvetov ali cvetnih listov), ​​bo maserka postopoma razpršijo vroče kamenje na obeh straneh hrbtenice, ramenih, rokah in kolena, in vstavimo majhne kamenčke tudi v prostoru med prsti. Medtem pa se ponudba masaža izvedena dejanja in v kombinaciji s pritiskom na živčne kontaktne-točke za prižiganje vir energije & ldquo; gorenja & rdquo; telo. Konkavne konveksni prodniki tesno držijo mišice in žile za krepitev mišic, tako da utrujenost in stres za & hellip; Še posebej bo vroče pare, ki jo oddajajo vročih kamenčkov tenderize kose mišic in prebudite čute okrevanje. Z metodo masaža s pritiskom živčnih žariščne točke švicarski slog, vroče prodniki terapevtska masaža izboljšuje krvni obtok, zdravi revmatizem in blaži stres.
Tisti, ki so doživeli številne tradicionalne metode masaže prejela podobne prednosti, medtem ko uživajo tople prodnato terapevtsko masažo. To je zaznavanje majhnih vibracij na telo zaradi prijetnega difuzije temperaturi od kamenčkov potokov vroče zdravilnih zelišč.
Človeško stopalo se šteje kot zemljevid vaše zdravje, saj so združene številne živčne sklepov. Če so ti živci manipulira in pravilno pritisnili, lahko imamo trajno zdravje. Po ogrevanje mineralov in gladke kamenčki, so prodniki dal med prsti, so večji tisti glided počasi vzdolž mišice nog, da naj toplote absorbira globoko v mišične področjih, da bi zmehča mišice, da se zmanjša odrevenelost, da se znebite Beriberi in odpravo mišične bolečine na noge.