Cure Diarrohea Pravilno uporabo Babul listje

Babul ali Acacia arabica (Kikar) je res ogromen drevo s petnajstih metrov dolžine in ima trnje na njihove veje. To je undomesticated rastlina, ki ponavadi najdemo v gozdu, v Indiji ali morda tropski Afriki. To je res v glavnem gojijo za to lubja, ki je prepolno tanina in žolčne kisline.

Na listi, lubje, stroki in gumi z drevesa, so ugotovili, da pridobijo različne zdravilne odlike, ki lahko pomagajo pri zdravljenju različnih zdravstvene motnje. Stroki so v pomoč pri zdravljenju sluz in modrikastega jezika snovi iz nje bronhialne cevi. Gumi iz drevesa pomaga pri tolažba nelagodje kože plus otekanje prebavnega kanala, žrelu in sečil organov.

Mi bi morali opraviti več zdravstvenih bolezni, ki jih Babul popraviti:

Diarrohea: ta posebna rastlina je na splošno koristno pri lajšanju diarrohea. To je resnično spodbuja, da se zmes, ki jo z uporabo liste in črne ali bele kumina semen v odmerku 13 g res absorbira 3-krat na dan, da pridobijo koristne rezultate. Prav tako je mogoče, da so infuzijo, ki ga je skorje drevesa 3-krat na dan, da pridobijo hitro predaha od diarrohea.

Zobje Disorder: To zelišče deluje tako kot čarobno v izterjavo s številnimi izzivi, povezanimi z zobmi ali notranje krvavitve iz dlesni. Znebiti teh pogojih je res spodbuja žvečiti lubje na ta rastlina dneva v dan, da bi dobili koristne učinke. V umazani zobje so ponavadi učinkovito očistiti s ščetkanjem vsi z lubjem v prahu, pomešanega s praženo galun in dan kamene soli v dan.

Ekcem: Ta posebna rastlina je zelo koristno pri obravnavanju ekcem. To je res priporočljivo, da lubje babul in tudi Mango je treba v vreli vodi, nato pa je treba prizadeti del, ki se fomented uporabo te vrste esence in kasneje ghee bi morala biti v fomented območju, uporablja ročno.

Tonzilitis: Za zdravljenje tonzilitis, da je priporočljivo, grgranje bi bilo treba storiti s pomočjo decoction z mešanjem gor babul lubje s kameno soljo služil.

Konjunktivitis: listi te zelišč izkazalo, da je učinkovito zdravilo za zdravljenje konjunktivitisa. Lahko se priporoča morali listi biti ustrezno ozemljen prilepiti in jih čez prizadeto regijo na ponoči skupaj z vezano s povojem in izpostavljeni prihodnji zjutraj lahko pomaga pri lajšanju občutek bolečine in rdečico v očeh.

Solzenje: solzenje je pogosto stanje, ko solze nadaljuje prihajajo iz oči ves čas. se priporoča, da morajo listi vašega zelišč res kuhana v vodi in se nato napeti in shranjeni v zračnem tesen steklenici. Pokrovi oči morajo biti; po tem prevlečen s tem vsak dan in noč, da so koristne rezultate.

Poleg tega, da zdravijo zdravstvenih bolezni, babul drevo obnaša številne druge aplikacije, kot ljudi, ki izkorišča semena, stroki in veje drevesa, tako kot krme za hišne ljubljenčke. Prevretek iz lubja iz zelišč je zaposlen kot zamenjava milo, ki ga mnogi vaščani. Skratka, to je rastlina, ki ima prilagodljivo zdravili, gospodinjstva in komercialno uporabo.