Cvetočo Seeds, so ti Medical Marijuana?

Če ste eden izmed tistih ljudi, ki uživajo konopljo in marihuano, ste verjetno že veste, o cvetočo semen. Sprva ustvarjen iz skupnega doktorja z razvojem Lowryder, so cvetoče različice konoplje semena razvil prav v razvrstitvi sort konoplje znotraj lastnega konteksta. Z veliko tekoče rejci zdaj specializirane izključno v cvetočo sevov kot izbrani sev konoplje.
V zadnjih letih so postale zdaj številni sevi prečkal z veliko več rednih feminizirana sevov konoplje konoplja zagotoviti cvetočo hibride, ki vključujejo tako gen sproži avtomatsko cvetenje, ob ohranjanju standard feminizirani originala. 1 lahko celo iti tako daleč, da pravijo, da so sodobne avtomatske sevi okus prav tako dober, kot prvotne nasprotne dele, no skoraj. Moram reči, od mnogih, različnih sevov cvetočo sem v vzorec, je bila Samasara je Ultra Violet verjetno najlepše, ampak jaz sem delno do Blue Cheese, in to predvsem cvetoče različice sev ne izžarevajo podobno aromo in okus Farm vsakega Barney in jasno big Buda Sir. Sodeč okus je ponavadi težko, se lahko zanaša toliko na enem osebnem paleti, in mine, skupaj z mojim voh, je precej dire, sem pogosto odvisen od mojega odličnega prijatelja za njegovo čutne zaznave okusa in vonja.
Znesek se običajno dogaja, da postane bistvenega pomena, ko raste vse Konoplja ali medicinsko marihuano. Če živite v nekaterih delih ZDA Amerike, kjer z licenco, lahko rastejo svoje osebno medicinsko marihuano, da ste trenutno popolnoma zaveda, da vaš Marihuana izkaznice ali licence vam daje pravico, da raste ugotovljeno količino marihuane rastline, v številnih stopnje rasti, kar pomeni, da imajo za žetev kot večjo količino visoko kakovostnih medicinske marihuane izven vašega raste območja, kot je mogoče, in naprave za 2 stopala, ki tehta s suhimi 14 gramov ne bo postalo vredno svojega časa, dela ali uporabo enega izmed področij, ki jih lahko uporabite na vašem marihuane licenco.
Drug element, ki ga je treba upoštevati pri razmišljanje sajenja cvetočo rastlin bo dejstvo, da jih potrebujejo veliko večje in daljše ur dnevne svetlobe. Čeprav to ni velik problem v območjih, ki uživajo lenghty, žgoče dni, bodo ti pridelovalci v hladnejših podnebjih morali tam raste cvetočo semen v zaprtih prostorih, in kot smo vsi zelo zavedajo, stroški delovanja substantialy veliko natrija moči ali kovine halogenske žarnice za osemnajst ur na dan, ko se lahko pridelek pa bo v najboljšem primeru le trideset gramov posušene kali preprosto ni ekonomsko upravičena.
Pogosto Marihuana pridelovalci radi korenin klonov ali potaknjenci, to je nemogoče, s cvetočo semeni, ki jih ne bo koren, in če vam na uspeh [sed navijati za rezanje ali klon, je že v svojem cvetenja cikla, in tako ne bo imajo bistveno časa, da določijo korenine, rastejo in se zrelo primerne velikosti popkov. V poskusih, da sem priča, čeprav je bilo včasih mogoče, da se odpravi zdravo steblo, je kasneje ustvarila le okoli 2 grama na letino, 1 kaditi, ni vreden časa ali cene whatsoever.
Na koncu je prostor za seve cvetočo, čeprav verjetno ne v zaprtih prostorih. Razvili na prostem lahko ustvarijo nekaj zelo lepo marihuano, pa bi vodilo tudi bilo, da se držijo nekaj bolj zanesljivih in zaupanja vrednih medicinske indica in sativa sevov. Naši tržijo Medical Marijuana Semena se štejejo za nekatere izmed najboljših na voljo vse za diskretno in neposredno. Seveda, v primeru, da želite videti, ali izberite nekaj cvetočo semen za sebe, ki smo jih širok izbor tistih, ki so tudi s klikom skozi katero koli od slik do pravice.