Domov revizijah za neplodnost – Privoščite ta problem seveda

Ko nekaj ne uspe zanositi, kljub nezaščitenem spolnem odnosu je za približno eno leto, je označilo kot neplodnost. Dejavniki, ki prispevajo k neplodnost pri moških, vključujejo starost, majhno število spermijev, nenormalno sperme, motnje proizvodnjo sperme, zdravljenje raka, prekomerna izpostavljenost škodljivih kemikalij in pesticidov, ponavljajoče se izpostavljenosti vročini, debelost, uživanje alkohola, zloraba drog, tobaka, uporabo in slaba prehrana. Ženska neplodnost lahko povzroči več medicinskih stanj, kot so poškodbe jajcevod ali okluzije, maternični fibroidi, endometrioze, problemi ovulacijo, medenici adhezijo, sindroma policističnih ali predčasno ustavitev menstrualnega ciklusa.
Nekateri dejavniki življenjskega sloga, kot so debelost, prelahki, uživanje alkohola, kajenje tobaka, in pretirano vadbo lahko povzroči tudi neplodnost pri ženskah. Ugotovljeno je bilo, da starost vpliva tudi na žensko & rsquo; je možnost zanositve. Več možnosti zdravljenja so sedaj na voljo za zdravljenje neplodnosti pri moških in ženskah. Lahko poskusite tudi domača sredstva za neplodnost, da se ukvarjajo s svojim neplodnosti problem. Obstaja nekaj ukrepov življenjskega sloga, ki pomagajo ženska izboljša njeno rodovitnost. Ti vključujejo vzdrževanje primerne telesne teže, redno počne zmerne vaje, izogibanje alkohola, tobaka in zlorabe drog, ki omejuje vnos kofeina, in zmanjšanje uporabe obeh recept in nonprescription zdravil.
Plodnost pri moških se lahko poveča za odvajanje od kajenja in pretirano pitje alkohola, bivajo proč od rekreativnih drog, izogibanje masažne kadi in savne, zmanjšanje vnosa kofeina, nosil ohlapna spodnje perilo, in vodenje osebne higiene. Vitamini so pomemben del domača sredstva za neplodnost. Redno uživanje vitamina C, je koristno, da bi se izognili sperme aglutinacijo ali zlepljanje. Prav tako se lahko proizvodnja sperme izboljša ob 400 ie vitamina E na dan. Prehranska dopolnila, kot so cink, selen, L-arginin, L-karnitina in esencialne maščobne kisline so koristne za povečanje količine in kakovosti semena.
Zelišča, kot so azijski ginseng, Astragalus in ashwagandha so dobri domača sredstva za neplodnost pri moških. Bučna semena, bogat vir cinka in esencialne maščobne kisline, lahko podpira delovanje moški reprodukcijski sistem in spodbuja proizvodnjo semenčic. zdravje Sperma je mogoče izboljšati tudi s pitjem eno žlico lanenega semena olja dnevno. Horny goat weed je tradicionalno kitajski medicini uporablja za povečanje moško plodnost. Šteje se, kot najboljše naravno zdravilo za impotenco ali erektilno disfunkcijo.
Vitamini, ki podpirajo plodnost pri ženskah, ki vsebujejo vitamin A, vitamine B-kompleks, vitamin C in vitamin E.
Zdrava prehrana je eden izmed pomembnih domača sredstva za neplodnost pri ženskah. Izogibajte se začinjene in mastne hrane, beli sladkor, kofeinske pijače, močan čaj, zelo sladkane prigrizki, rafinirana žita, in rdeče meso. Vsebovati živila, ki vsebujejo omega-3 maščobne kisline v vaši prehrani. Chasteberry rastlina je odlična plodnost zel za ženske. Ta zdravilna rastlina stimulira proizvodnjo ženskega reproduktivnega hormona, vključno estrogena, progesterona in testosterona. Maca je druga zdravilna rastlina, ki lahko pomaga ženskam zanositi. To spodbuja ustvarjanje luteinizirajočega hormona, ki ureja ovulacijo, in lajša hormonske nepravilnosti. Rdeče detelje cvetovi so se izkazala za učinkovita za izboljšanje plodnosti pri ženskah. Vendar pa povečuje tveganje za krvavitve in ženskah, ki jemljejo antikoagulant in antitrombotična zdravila ne smejo uporabljati to zelišče.