Domov sredstva za amenoreja, izostanek menstruacije Remedy

Začasen odlog ali odsotnost menstruacije pri ženskah, ki je znan kot amenorejo. Obstajajo nekateri dejavniki, ki lahko povzročijo amenorejo, kot so menopavza, okužbe, hormonske težave, brez lukenj himen, motnjami krvnega obtoka, maternice nepravilnosti in zamaši vaginalnih kanalov. Nekatere skupne simptome amenoreje so jajčnikov škodo, premalo krvavitev, pomanjkanje krvavitve, čezmerne krvavitve, boleče menstruacije, menstruacijo motnjo in menstrualne vzorec nepravilnih.
Amenoreja Domov revizijah
Obstaja več sredstva za amenorejo, ki so enostavne za uporabo in so dokaj varna, da poskusite doma, brez tveganja stranskih učinkov. Nekatere od priljubljenih sredstev za amenorejo, ki se uporabljajo, saj zelo dolgo časa in so se izkazali kot zelo učinkovit v mnogih primerih, so:
1. Eden od najpreprostejših domača sredstva za izostanek menstruacije je piti veliko vode na dan. Tako bo vaše telo hidrirani in zelo koristno pri zdravljenju amenorejo. Lahko preizkusite tudi uživanje zelenjave soka, juhe, mleka, pinjenca, kokosovo vodo in sadne sokove.
2. Vzemite 250 ml vode in nato namočite deset gramov majhnih oreškov in črna sezamova semena v njej. Kasneje grind to mešanico in ga porabijo. Poraba te zmesi na dnevni osnovi se bo izkazalo, da je zelo učinkovita pri zdravljenju amenorejo. To je eden izmed najbolj učinkovitih sredstev za amenorejo.
3. Blue cohosh je znano, da ima pythochemical calulopsponin, ki je zelo koristen pri spodbujanju krčenje maternice in spodbujanje krvnega obtoka v medenici regiji. Lahko uporabite modro cohosh s črnim cohosh za zdravljenje odsotnost menstruacije. To je eden izmed najbolj učinkovitih domača sredstva za odsotnost menstruacije.
4. Paradižnikov je tudi zelo koristno pri zdravljenju te bolezen. Vse kar morate storiti je, da porabijo dva do tri kozarce paradižnikovega soka na dnevni osnovi. To se bo izkazalo, da je zelo učinkovita za krvni obtok. To je eden izmed najbolj učinkovitih domača sredstva za odsotnost menstruacije.
5. Zelena semena znano, da so butiliden-ftalida, ki je zelo koristno pri sprožitvi menstruacija.
6. Vzemite kozarec mleka in dodamo cimet (pol žličke) v njem. dobro premešamo in pijačo tik pred spanjem. Da to dnevno navado. To je eden izmed najbolj sposobnih domača sredstva za amenorejo.
7. Če imate menstrualne krče, potem pitje ingver čaj se lahko izkaže za zelo učinkovito. Redna uporaba tega domačega pravnega sredstva vam bo dal olajšave iz menstrualne krče in bo spodbudil nastop menstruacije. To je eden izmed najbolj učinkovitih pravnih sredstev za amenorejo.
8. Take 500 ml vode in dodamo 20 gramov jaggery in 20 gramov bombaža listov v njem. Vreti to mešanico, dokler ne ostane le polovico svoje prvotne vsebine. Redno uživanje te mešanice se bo izkazalo, da je zelo učinkovita pri zdravljenju simptomov amenoreje. To je eden izmed najbolj dragocenih sredstev za amenorejo.
9. Eden od najpreprostejših domača sredstva za izostanek menstruacije je preprečiti uživanje alkohola, sladkorja in kofeina.
To so nekatere od najbolj priljubljenih sredstev za odsotnost menstruacije, ki so enostavno, varno in stroškovno učinkovito.