Domov sredstva za hematurija, ki daje neverjetne rezultate

Stanje, v katerem je opaziti kri v urinu je znan kot hematurija. Obstajajo nekateri dejavniki, ki lahko povzročijo hematurija, kot so:
1. rak ledvic, mehurja ali prostate
2. hiperkalceurijo
3. anemija srpastih celic
4. Nekatera zdravila
5. Širitev prostate
6. Težke vaje
7. glomerulonefritis
8. Okužba in škode v ledvicah
Nekateri od skupnih simptomov hematurija so kri v urinu, povišana telesna temperatura, bolečine v trebuhu, stalno potrebe po uriniranju, nemir, oblačno urina, izguba apetita, disurijo, slabost in bruhanje.
Hematurija Domov revizijah
Obstaja več domača sredstva za hematurija, ki so enostavni in so povsem varni za uporabo brez tveganja stranskih učinkov. Nekatere od priljubljenih domača sredstva za hematurija, ki se uporabljajo, saj zelo dolgo časa in so se izkazali kot zelo učinkovit v mnogih primerih, so:
1. Eden od najbolj učinkovitih domačih pravnih sredstev za hematurija je piti brusnični sok. Znano je, da imajo antibiotične lastnosti in preprečuje lepljenje bakterij na stene mehurja. Piti ta sok na dnevni osnovi za boljše rezultate.
2. Vzemite nekaj špinače sok in ga zmešamo s kokosovo vodo. Sedaj pijete to mešanico. Ta mešanica bo zdravljenje okužb v mehurju, ki deluje kot diuretik. Naj bo vsak dan navado piti ta sok.
3. Bitter buča se šteje, da je eden izmed najbolj učinkovitih domačih pravnih sredstev za hematurija. Vse kar morate storiti je, da porabijo grenko bučo na dnevni osnovi. Ali lahko preizkusite tudi pitne svoj sok, ki je prav tako koristna.
4. Peka soda je tudi zelo koristno pri zdravljenju hematurija. Vse, kar morate storiti, je, da je osem unča vode in nato dodamo pol žlico sode bikarbone v njej. dobro premešamo in pijačo to mešanico. To domače sredstvo bo boj glivičnih okužb in okužbe sečil. Ne pozabite piti na redni osnovi.
5. skuhamo skodelico vode in nato dodamo eno žličko limoninega soka v njem. Dovoljujejo ta mešanica ohladi malo in piti ves dan ob določenih intervalih dveh urah.
6. Uživanje zmerno količino mesa juha na dnevni osnovi lahko tudi zelo učinkovita pri zdravljenju hematurija. Ne dodajajte nobenih začimb ali olje v njem.
7. Granatno jabolko sok je tudi zelo koristno pri zdravljenju hematurija. Naj bo vsak dan navada, da pijejo to šipek sok, da bi dobili dobre rezultate.
8. zaužije hrano, bogato z vitaminom C, saj bo povečala imunski sistem telesa in se bo povečal kislost urina. To bo preprečilo bakterij povzročilo nadaljnjo okužbo.
9. Vzemite kozarec sveže kokosove vode in nato dodamo dve čajni žlički svežega palčka cvet soka v njem. jih dobro premešamo in pijačo to mešanico dvakrat na dan. To naravno domače sredstvo bo pomagalo pri znebi okužb.
10. Bodite buče in ga pretlačimo v pasto. Zdaj ga zmešamo z sladkornega trsa sokom in piti. To bo hitro zacelijo hematurija.
To so nekatere od najbolj učinkovitih in priljubljenih domačih pravnih sredstev za hematurija, ki so preproste, stroškovno učinkovita in varna za uporabo.