Domov sredstva za pordelost oči

Kot že ime pove krvave oči naredi vaše oči kri obarvana. Krvne žile v belem delu oči so razširjene in razdraženo povzroča rdečico. Nekaj ​​pogostih razlogov za rdečino oči so zaradi kašlja, eyestrain, suh zrak, nad izpostavljenostjo soncu, prahu, tujka, alergijske reakcije, okužbe, poškodbe, utrujenost, uživanje alkohola, pomanjkanje vitamina B2 in B6 in visoko krvni pritisk.

Lahko dobim krvave oči z
 
Blefaritis – kožne bakterije, ki povzroča srbenje in izkaže svoj vek mastna in skorjo.

Konjunktivitis – znan tudi kot rožnato oko povzroča virus, bakterije in alergije ali draženje kože. To je zelo nalezljiva če jih organizem povzročil.

Roženice razjede – Treba je posledica virusne okužbe, ki vplivajo zunanji pokrov očesa.

Uveitis – To povzroči vnetje uvea, vključno z iris, ciliarniku in choroids. Je povezana z avtoimunsko motnjo, okužbo ali izpostavljenost toksinom.

Domov revizijah za pordelost oči

Zmanjša rdečico, ki brizga mrzlo vodo nad zaprtimi očmi. To pomirja oči in skrči krvne žile, kot v primeru alergijske reakcije.

Prijavite se lahko hladen obkladek za oči z ledom zavit v brisačo.

Uporabite topel obkladek za rdeče oči brez srbenja. To je lahko posledica utrujenosti ali utrujenosti

Put tri kapljice rose vode v tvojih očeh.

Namakajte bombažno blazinico v mešanici rose vode, mleka in Aloe Vera sok. Postavite te bombažne blazinice nad vašimi zaprte oči za 10-20 minut v slabo osvetljenem prostoru. To bo pomagalo pri zmanjševanju rdečico.

Lahko poskusite vroč in hladen obkladek na oči, izmenično.

Ostani proč od alergije sprožilnih dejavnikov, ki lahko vodijo do krvave oči.

Goldenseal je native zdravilna rastlina, ki vsebuje berberin ki stisne krvne žile in pomaga pri zmanjševanju krvavo učinek. Lahko ga uporabite kot obkladek ali pranje znebiti bolečine.

Da bi dobili oprostitev imajo krvave oči dveh zrelih paradižnikov prva stvar zjutraj na tešče. Vitamina C in flavonoidov v paradižnik naredi stene krvnih žil močnejši.

Uporabite lahko tudi brez konzervansov umetnih solz, to pomaga pri pomirja oči in obračun rdečico.

Nosite prave kontaktne leče brez konzervansov. Tiste z zaščitnimi sredstvi lahko povzroči rdečico in druge s tem povezane okužbe.

Opozorilo: Bralec tega članka bi moral izvajati vse previdnostne ukrepe, medtem ko po navodilih na domačih pravnih sredstev iz tega člena. Izogibajte se uporabi kateri koli od teh proizvodov, če ste alergični na to. Odgovornost nosi bralca in ne s strani ali pisatelj.