Domov sredstva za prsih zastojev in bolečine v prsih

zastoji v prsnem košu je lahko posledica številnih razlogov, vključno izpostavljajte hladno atmosfero in okužbe dihal. Ingver je ena od učinkovitih domačih pravnih sredstev za prsni congesting. Lahko preprosto narediti sok iz majhne ingverja kos pilled in ga imeli na prazen želodec. Če je preveč začinjeno za vas, lahko dodamo enako količino vode.
Kot so ingver, med je naravni dekongestiv prsih. Lahko imaš eno žlico medu za nekaj dni, da počistite okužbe prsih. Prav tako pomaga pri kašlju in mrazu poleg tega, da eden od preprostih a učinkovitih pravnih sredstev za zastoje v prsnem košu.
Sveti bazilika ali Tulasi je eden izmed najbolj učinkovitih domačih pravnih sredstev za zastoje v prsnem košu. Lahko 4/3 žličke sveti listov bazilike sok kot fizična ali kuhinjsko sredstvo za zastoje v prsnem košu. Sveti bazilika vsebuje naravne hlapne snovi, ki nosijo anti lastnosti zarodnih odgovorne za zdravljenje okužbe dihal.
Nekatere ayurvedska zelišča, kot so haritaki, shunthi, pippali, Tulasi, bhringraja, yashtimadhu, lavang itd se šteje, da je naravni anti tekmovalci, zato se lahko uporablja kot eno od zanesljivih domača sredstva za zastoje v prsnem košu.
Ayurvedic formule kot sitopaladi churna, talisadi churna, kanakasava, chyavanprahs, amalaki churna itd se lahko hranijo doma kot dnevne zdravstvene dodatke za boljše zdravje dihal. Lahko jih uporabite kot eno od preprostih a učinkovitih pravnih sredstev za zastoje v prsnem košu.
Pranajama pomaga pri lajšanju simptomov zastojev v prsih in s tem je celovit domača sredstva za zastoje v prsnem košu.
bolečina v prsnem košu, se ne sme zanemariti na kakršen koli način. Tudi blage do zmerne bolečine v prsnem košu lahko povzroči katastrofalne škode in s tem morebitne domača sredstva za bolečine v prsih, ne bi smeli obravnavati kot zdravljenje prvega izbora. Namesto, bolečine v prsih domače sredstva so le prvo pomoč in bolnika je treba sprejeti na zdravnika ali bolnišnico za boljše zdravljenje.
Česen vsebuje dobre zdravilne lastnosti. Pomaga pri lajšanju bolečin v prsih in s tem šteje, da je kot eno izmed učinkovitih domačih pravnih sredstev za bolečine v prsnem košu. Pustimo vreti 4-5 strokov česna v glassful kravjega mleka. Porabijo ta dan, da imajo dobro srce zdravje.
Datumi lahko pomaga pri zdravljenju ali lajšanje bolečine v prsnem košu. Zmeljemo datumov (skupaj s semeni) in jih jesti vsak dan, da imajo zdravo srce vodenje bolečine v prsih v zaliv. Datumi so eden od preprostih a učinkovitih pravnih sredstev za bolečine v prsnem košu.
Bolečina v prsih je mogoče odpraviti z uporabo Tulasi sok. Tulasi sok, medu in nekaj kapljic limone na dnevni osnovi, lahko povečajo zdravje srca in zato služi tudi kot eden od zanesljivih domača sredstva za bolečine v prsnem košu.
Ayurvedska zelišča, kot so Arjuna, daadima, Tulasi in amalaki vsebujejo naravne snovi, ki so dobre za zdravje srca. Najdete proizvod, ki vsebuje enega, dva ali več sestavin zgoraj navedena kot eden od preprostih a učinkovitih pravnih sredstev za bolečine v prsnem košu.
Pranajame, joga in meditacija, so dokazali, da imajo pozitivne učinke na srce in se zato celostne domača sredstva za težave v prsih. Naučite se učinkovitih tehnik joge in pranajame znebiti bolezni prsnega koša.