Domov sredstva za slepiča in anksioznost

Dodatek je majhen tkivo tvori vrečko-cev oblikovan in pritrjen na spodnjem koncu debelega črevesa. Vnetje dodatka se izogiba pri akutnih in kroničnih stanj in prizadene oba spola enako. Ta bolezen predstavlja približno polovico akutno trebušno nujnih primerih se dogaja v starosti od deset do trideset let.
simptome slepiča
Bolečine v sredini trebuha, tesnoba v trebuh
Slepiča običajno začne z nepričakovanem bolečine v sredini trebuha. Bolečina se lahko pod vodstvom skupnega nelagodje v trebuhu, prebavne motnje, driska ali zaprtje. Počasi se je bolečina premakne na spodnji desni strani, in običajno spremlja povišana telesna temperatura spremenljivo od 38 ° C do 39 ° C.
Slabost in bruhanje
Slabost je navadna in bolnik lahko bruhanje enkrat ali dvakrat. Pri kroničnem stanju slepiča, lahko bolnik nosi iz ponavljajoče se bolečine v desnem spodnjem delu trebuha, zaprtost, izguba apetita in nežno slabost.
Vzroki slepiča
Prekomerna količina strupenih odpadnih snovi v cekum
Slepiča začne z prisotnosti prekomerne količine strupenih odpadnih snovi v cekum. Kot rezultat, dobi dodatek razdraženo in pordelo. Vnetja in infekcije, ki jih povzročajo mikrobi nekatere, ki so običajno prisotni v črevesnem področju.
Domov revizijah za slepiča
Zdravljenje slepiča s pomočjo zelene Gram
Green gram je potrdil, domače sredstvo za akutno težavo slepiča. Infuzija zeleni gram je odprta zdravilo za zdravljenje akutne slepiča. Se lahko sprejmejo v majhni količini eno žlico trikrat na dan. Eden izmed najboljših domača sredstva za slepiča
Zdravljenje slepiča preko triplata seme
Običajna uporaba čaja narejenega iz triplata semen je potrdila uporabna pri izogibanju dodatek iz laskavi odlagalni prostor za presežne sluzi in črevesne odpadkov. Ta čaj je narejen z uvedbo eno žlico semen v litru hladne vode in omogoča, da kuhamo pol ure, nato pa jo napeti. Ga je treba ohladiti rahlo malo pred pijanosti. Eden od varnih in učinkovitih domačih pravnih sredstev za slepiča
Zdravljenje slepiča z zelenjavni sokovi
Veliko zelenjavni sokovi so našli dragoceni v slepiča. V glavnem dobra kombinacija je, da je vsak izmed pese in kumare sokov mešati z 300 ml korenčkovega soka 100 ml. To v kombinaciji sok se lahko jemlje dvakrat na dan.
Zdravljenje slepiča z Pinjenec
Pinjenec je v pomoč pri ravnanju s kronično obliko slepiča. Za ta namen se lahko en liter pinjenca jih sprejme dnevno pacientov. Eden od učinkovitih domačih pravnih sredstev za slepiča
Zdravljenje slepiča s pomočjo polnozrnat
Izkoriščanje celotnega pšenice, ki vključuje otrobov in pšeničnih kalčkov, je bilo ugotovljeno, koristna pri preprečevanju več kot nekaj prebavnih motenj, vključno z slepiča. Otrobi pšenice lahko steriliziramo z bliskovito po temeljitem čiščenju in ta sterilizira otrobi lahko dodamo pšenične moke v odstotku 5:59 mas. Dva ali tri chapatis mane iz te moke se lahko porabi vsak dan za preprečevanje te bolezni.
slepiča prehrana
Postenje in nič razen vode
Ob prvih znakih hude bolečine, bruhanje in povišana telesna temperatura, mora bolnik zateči k postu in nič razen vode, mora iti v sistem.
sadni sokovi
Sadni sokovi se lahko daje od tretjega dne, v naslednjih treh dneh. Potem lahko bolnik sprejme dieto vse sadje za več štiri ali pet dni.
Dobro uravnotežena prehrana
Po tem močno reguliran rutine, bi moral sprejeti dobro uravnoteženo prehrano, ki mora sestavljen iz semena, oreščki, žita, zelenjavo in sadje.
Druge oblike zdravljenja slepiča
Delno litru tople vode klistir
Ko se pojavijo prvi znaki bolečine, bruhanje in povišana telesna temperatura, je treba bolnika dal v posteljo takoj, saj imajo ostali, je izredno pomembno. Nizka klistir, ki vsebuje približno pol litra tople vode, je treba upravljati enkrat na dan prve tri dni za čiščenje spodnjega črevesja, če je lahko medved z udobjem.
Vroče stisne in trebušne pakiranja pločevine traku mokro
Vroči obkladki lahko dajo več kot boleče deli večkrat vsak dan. Trebušne paketi, iz traku iz mokrega stanja in ograjene s suho flanelasto krpo veže trdno okrog trebuha, bi bilo treba nenehno uporablja do vseh akutnih simptomov propad.
Tri litre tople vode klistir
Ko se akutni simptomi propad približno tretji dan, je treba bolniku dati celotno klistir, ki ima približno tri litre tople vode, in to je treba še naprej vsak dan, dokler ne bodo vsi vnetje in bolečine so šli.
Izogibajte zaprtje
Z drugimi besedami, pacient slepiča sprejeti vse ukrepe za odpravo zaprtja. Ko je zadeva odpadki v cekum preselil v debelem črevesu in se nato znebi, bo draženje in vnetje v prilogi izzvenijo in kirurški izključitev dodatka ne sme biti bistveno.
Domov sredstva za anksioznost vključuje vadil jogo in meditacijo. Anksioznost je moteno duševno stanje in asan, kot shavasana, shirshasana in dhyana (meditacije), ki uporabljajo različne holistične pristope, se štejejo kot anksioznost razbremenilna aktov.
Mati narava nas je blagoslovil z različnimi zelišči, ki imajo naravno stresa in tesnobe lajšanje lastnosti. Zelišča, kot so BRAHMI, mandookparni, shankhpushpi, Ashwagandha so naravne ayurvedska zelišča, razvrščene v antidepresivi v starih ajurvedskih farmakopeji.
Prav tako lahko podoživite anksioznosti s poslušanjem določene mehko glasbo. Glasba z zvokom narave (kot zvok oceana, dež, umirjanje veter s ptičje plazeče itd), so nekatere izmed najboljših domača sredstva za anksioznost.
Valovanje vstopanje zvočne terapije je na bes v teh dneh, kot eno izmed najbolj učinkovitih domačih pravnih sredstev za anksioznost. Lahko samo priključite tem posebej bioengineered soundtrack in pozabi anksioznosti. Ta vrsta glasbe je na voljo na internetu, ki lahko brskate in trgovine.
Redno masaže na glavi in ​​obrazu (nežno) je eden izmed naravnih domača sredstva za anksioznost. Lahko uporabite ayurvedsko zdravilno rastlinsko olje (s stres razbremenilna rastlinskih izvlečkov), za boljše in hitrejše rezultate.
Ne sodelujejo pri nepotrebnih razprav in argumentov v pisarni ali kjerkoli drugje. Ta se ukvarja podzavesti možgane in zvezde zaskrbljujoče. Vse to prinaša strah in zato je pametno način, da se znebite strahu je da se stran od vseh pikantnih govori o drugih ljudeh! Osredotočite se na svoje delo in preživijo več časa premagal o grmu.