Držalo Brite za čisto držala

Imajo držalo? Imajo jasne plastične “Invisalign tipa” zobni aparat? Držalo Brite effervescing tablete lahko se jim, svež in čist v nobenem trenutku. Držalo Brite omogoča hiter, enostaven način, da jih obdrži peneča in brez vonja. Samo spusti tableto v kozarec vode, dodajte varovalo in 10 minut ali tako, tvoja je zadrževalo Minty svež in čist. Nič več bruto zadrževala dih! Ena tableta na dan, je vse, kar potrebujete, da bo vonj stran – to je res tako preprosto. Tablete so individualno folijo zavit za svežino in udobje. Ta Youtube video pojasnjuje držala BRITE in njegovih učinkov bolj temeljito: http://www.youtube.com/watch?v=muph6jA8Q7o

 Držalo Brite je odličen čistilni sistem za čisto držalo in jasnih ortodontskih aligners kot Invisalign, plastične in žice Hawley držala in naprav, policisti ustih, nočne straže, bruksizem naprav ter TMJ opornice. Držalo Brite, pa ni priporočljivo za držalo s kovinsko spajkalnih točk. Posvetujte se s svojim ortodonta Za več informacij o ohišjih, njihova ličila in ustrezne postopke za posamezne vrste čiščenja. Držalo Brite zelo dobro deluje na skoraj vseh držala stilov.
 Držalo Brite je posebej oblikovana z nežnimi čistili in pravilno kemije, ki ne bo rumena ali razbarvajo odstranljive plastične naprave (to je, kako se razlikuje od protez tablet). To je odlična rešitev za jasne plastičnih ohišjih in aligners – nič več prask, porumenelost, ali oblačnost! Držalo Brite jim ohranja kristalno čist in kot nov, raztapljanje staro plaka kopičenje in preprečuje novo nastane. Držalo Brite ohranja držala kristalno jasne in kot nov.

 Morda boste želeli tudi super brezplačno svoje opažanje Brite tablete z baterijskim upravlja Sonic Cleaner. Te prenosne naprave so ponavadi le 4 centimetrov kvadrat, ampak zagotavljanje impresivnih 5800 valov na sekundo, globinsko čiščenje, kjer krtače ne more doseči. Za uporabo s tabletami opažanje BRITE, napolniti zadrževalnik povzroči s toplo (ne vročo) vodo, dodajte zobni aparat, padec v eni tableti za opažanje Brite in zaprite pokrov. Vklopite Cleaner Akumulatorski Sonic in pustimo stati 15 minut, da se globoko čiščenje aparata. Po 15 minutah, izklop naprave, odcedimo zadrževalnik povzroči vse tekočine, in si zobnega aparata s čisto toplo vodo izperite.

 Upoštevajte tudi, da če imate jasno plastike (Invisalign tipa) Essix držalo, in amalgama (kovine) polnila v zobe, lahko polnila ustvariti ni mogoče odstraniti črne madeže na vašem držalo. Ni varovalo čistilec na trgu, ki bo odpravila te črnih madežev, saj je plastika svojem držala dejansko spremenil barvo iz kovine v nadevov. Posvetujte se s svojim zobozdravnikom ali ortodonta, če potrebujete več informacij o tem vprašanju.