Ear zvonjenja Zdravljenje – Začetek Getting Results s pomočjo Domov revizijah kot tinitus Obdelave

Lahko pa se zavedati, da do sedaj več kot 40 milijonov Američanov, ki trpijo zaradi tinitus in da 17% svetovnega prebivalstva, so tinitus zbolijo. Nato boste prišli do spoznanja, da tisto, kar pravijo o tinitus kot neozdravljivo mora biti res.
V nasprotnem primeru bi se število tinitus obolelih zmanjšal za zdaj. Veliko uho zvoni zdravljenja so jih na trgu vse, ki trdijo, da je najboljši in najbolj učinkovit; vendar so mnogi, ki so še vedno iščejo eni končno zdravilo.
Namesto zapravljaš svoj čas, denar in trud v zdravljenj, zdravil in zdravljenj, ki dodaja le na svoj stres zaradi morebitnega razočaranja se boste počutili, poskusite domača pravna sredstva za spremembo. To & rsquo; je bolj ekonomično in manj srčno-breaking; preverite naslednje out:
1. Ear zvonjenja Zdravljenje earwax Zamašena ušesa
Maslo iz ušes mar & rsquo; t naj bi zlepi, ker ste & rsquo; re naj bi jih očisti tudi vsaj enkrat na teden. Vendar pa je za tinitus, ki trdo earwax povzroča, je zdravnik na Mayo kliniki priporoča dajanje nekaj kapljic vodikovega peroksida mešajo z mineralnim oljem ali glicerinom.
Naj mehurček tekočine stran, saj mehča kaljenega vosek, ki omogoča ne glede na ekscese, da teče ven. Ali ti enkrat na dan več dni, dokler ne začutite earwax mehčanje. Imajo skledo mlačno vodo pripravljeni in imajo svojo glavo nad njim.
Ob tem uporabite gumijasti brizgo napolnjeno s čisto vodo, da nežno squirt majhne količine vode v enem sluhovodu. Obrniti glavo vstran, da pustite, da voda ven. Ali isti postopek v drugem ušesu in uporabo za lase ali alkohol izsuši ušes po tuširanju.
2. Tinktura Black cohosh kot uho zvoni Zdravljenje
Črna cohosh je zdravilna rastlina najdemo v izobilju v Severni Ameriki, in spada v družino zlatica. Njegove korenine so vir zdravilnih snovi, kot so alkaloidi, tanini, salicilne kisline, glikozidi in smol.
Ugotovljeno je bilo, da je učinkovita pri ženskah pri zdravljenju svojih menopavzi sindromov in se pogosto uporablja v Severni Ameriki in Evropi. Ta zdravilna rastlina se uporablja za zdravljenje uho toni le, če je tinitus povzroča visok krvni tlak. Učinkovito lajša iz zastojev v krvi naklade, še posebej točke pritiska čutiti v predelu glave.
3. Druge Priporočene Domov revizijah kot uho zvoni Zdravljenje
Morda boste prav tako želeli poskusiti aroma terapijo z masiranjem eteričnih olj na vratu, prsih in glavi. Uporabite ogrevan uparjalnik za inhaliranje pare za ciprese, limone, vrtnice in rožmarina olj, ki lahko poveča krvni obtok, kot vam je uho zvonjenje zdravljenja.
Poleg tega, žveči na magnezij in cink bogate oreškov in suhega sadja za opravljanje svoje uho mišice, kot tudi zagotavljanje hranil, ki lahko spodbujajo celično regeneracijo in imuniteto pred okužbami.