Elektromagnetna Solutions Onesnaževanje – Četrti del – Rešitve

: Rešitve za E.M.F.-Stres:
Feng shui:
V tradicionalni kitajski medicini (TCM), je bil zasnovan prvi znani sistem rešitev, ki se ukvarjajo z elektromagnetnimi težav stres:
Feng shui je izraz za vzorce neskladnosti s geopathic in energična okoljski stres povzroča. Nekateri delavci so usposobljeni v diagnosticiranju in zdravljenju po tradicionalnih orientalskih metodami. Te vključujejo devet zdravil feng shui. Kot boste videli v obsegu spremljevalec, Biofields: The New Fizika za zdravje, je vseh devet zdravil imajo neposreden odnos do celotnega elektromagnetnega polja, ki ima izkušnje v človeškem telesu. Ti devet dejavniki, kot je opisano v tabeli 3, je lahko urejen tako, da zmanjša stres.
: Devet-zdravil v Feng Shui:
Light (npr ogledalo, kristalna krogla, luči): Svetloba je elektromagnetno polje (EMF).
Zvočni (veter zvončki, zvonovi, glasba): zvok proizvaja elektromagnetna polja v telo skozi Piezoelektricitet.
Živi predmeti (rastline, rože, akvarij): Dnevna tkiva oddajajo fiziološke elektromagnetna polja in sprejemanje električnih polj.
Premikanje predmetov (mobilni, mlin na veter, vodnjak): Premikanje predmetov proizvajajo oscilacije elektromagnetna sevanja.
Težke predmete (kamni, kipi): težki predmeti absorbirajo elektromagnetna sevanja in imajo pogosto piezoelektrične lastnosti zaradi njihove vsebnosti mineralov.
Električni predmeti (klima, stereo, TV): Ti oddajajo 60 Hz EMF (ali 50 Hz, v mnogih državah) in včasih tudi druge frekvence, kot tudi, kar je sprožilo električne tokove v telesu.
Simboli miru in zaščite: Smiselna simboli uskladiti telesu lastnega EMF pomočjo posnetkov in zmanjševanja stresa.
Barva: Barve so sestavljene iz posebnih EMF frekvenc v vidnem oktavo svetlobe, najbolj biološko pomembnega oktave.
Drugi materiali (na primer tradicionalna kitajska tretmaji, kot so obarvani okrasja, jogurt pod posteljo): To so materiali, ki odražajo ali absorbirajo določene EMF frekvence. Na primer, kreda vsebuje m-state mineralov, ki prispevajo vodno telo, tudi na daljavo.
Poleg teh zgodovinsko preizkušenih pristopov iz orientalske medicine, obstaja veliko sodobnih strategij za odpravo ali vsaj zmanjšanje, škodljive učinke elektromagnetnega stresa.
Ustrežljivosti ocene, podane v tem razdelku temeljijo na kliničnih izkušenj z več tisoč bolnikov z elektromagnetnimi težav stres. Njihov namen je zagotoviti relativno navodila v zvezi z verjetnim ustrežljivosti vsako rešitev, ki temelji na takih dejavnikov, kot so stroški in učinkovitosti skupnih ali značilnih elektromagnetnih stresnimi pogoji. Razpon je od 10 (odlično) do 1 (najmanj verjetno, da bo v pomoč). Te ocene sledijo možne rešitve, kot v naslednjem primeru: Spalnica EMF (10):
Premikanje ali Odprava na področju:
Human-tehnologija-polja:
Spalnica EMF (10): To je običajno glavni vir problema in ponavadi najlažje upravljati. Vi preprosto odklopite in premakniti vse električne naprave, da od svojega spanja mestu.
Sevanje (8): Če živite v smeri toka ali v smeri vetra iz jedrskega objekta ali pa so izpostavljeni nizko stopnjo radioaktivnega onesnaženja, da boste z veseljem vedeli, da N.A.S.A. Raziskovalci Rebecca McCaleb in B. C. Wolverton dosegli & ldquo; prepričljivi rezultati pri uporabi alligatorweed, cattail trsje in paradižnika v de-kontaminacije z radioaktivnimi tal in vode & rdquo.; Po Černobilu, so raziskovalci upoštevati uporabo volčji na onesnaženih območjih, saj povlecite radioaktivnih elementov iz zemlje. Odstranjevanje rastlin, bi bil naslednji problem rešiti, tako da je končna rešitev predlagana je bila namakanje zemlje z raztopino kalcijevega. Kalcijeve veže radioaktivnih minerale, saj bi v prebavnem sistemu ljudi in jih nosi navzdol v podtalnico, pod koreninskega sistema številnih kulturnih rastlinah.
Tla-Base-organizmi (S.B.O.): Še boljša rešitev je bila dokazana s parom mikrobiologov, ki so se upokojili z akademskega področja pred Černobilu postanejo kmetje. Njihova kmetija preselite proizvodnjo ni bilo nobenih znakov sevanja, medtem ko proizvajajo iz drugih kmetij ni mogoče jedel. Kaj ti je storil, je, da zgraditi tal mikroorganizme, ki živijo v humus na njihovi kmetiji. Čeprav so te mikroskopske zavezniki običajno uniči sodobnih kmetijskih praks, je imela zemlja na svoji kmetiji na milijone krat več, kot je na voljo na tipičnih kmetijah. Morda je razlaga za izginotje radioaktivnih padavin je mogoče najti v profesorja Kervran & rsquo; s klasično razpravo, biološka pretvorba od elementov. V vsakem primeru je praktična rešitev imenovano em1 je na voljo za vse nas zaradi japonske raziskave. EM stoji za učinkovito mikroorganizmov (ki temelji na tla). Raziskave se zdaj kaže prednosti flore tako v kmetijstvu in medicini.
Delovno mesto (3): EMF izpostavljenost na delovnem mestu pogosto prihaja iz napeljave, fluorescentne luči, VDTs in druge električne opreme. Naj zahteve za potrebne spremembe in izobraževanje tistih položajih odločanja. Pogovoru s sodelavci o problemu vnesite moč v številkah, ko so drugi doživlja elektromagnetnih napetosti, preveč. To je delodajalec & rsquo; s interes, po vsem, da so zdrave, srečne in ostre, energična zaposlene, ki lahko dosežejo odličnost pri njihovem delu z načrtovanjem stres delovnega okolja nizko.
Utemeljene Računalniški Žaluzije zasloni (3): Ti ščitniki so ozemljeni preprečiti kopičenje statičnega električnega naboja, medtem ko se absorbira do 99% električnega dela elektromagnetnih polj. Poleg tega se zmanjša vizualni stres z odpravo bleščanja in odsevov, s čimer se poveča kontrast. Opozoriti, da jih je treba pravilno ozemljena učinkovita. Vtičnik tester je mogoče dobiti na strojno opremo trgovin preveriti ozemljitev, kot tudi na pravilno polarnost napeljave za vse vaše električne vtičnice.
Tekoči kristali (LCD), računalniški monitorji (4): se informacije projicira na tipični katodni (CRT) računalniški zaslon se lahko zazna in elektronsko dekodirajo do četrt milje stran. Zaslon s tekočimi kristali običajno oddajajo nižje stopnje na terenu od standardnih CRT monitorje. Če se uporabljajo v naročju, kot nesrečnega izraza & ldquo; lap top & rdquo; Računalnik kaže, pa so dejansko proizvajajo več izpostavljenosti sevanju kot na CRT zaradi bližine telesa.
Narava-Fields:
Naravni Fields (0): Moving naravno obstoječih polj je možno, vendar le za nekaj mesecev z obstoječimi metodami. Ker polja ponavadi pridejo nazaj, da to ni učinkovita dolgoročna strategija. Ker se veliko časa, energije in denarja, lahko dajo v svetovanje in naprav za premikanje polja, je na splošno ni zaželena kratek pristop. Včasih je potrebno v primerih, ko nobena druga takojšnje rešitve sam učinkovita, in oseba ne more premakniti ven iz polja.
Selitev na osebo:
Umetna področja: Urad tehnologijo Ocena kongresa USA priporoča politiko “preudarno izogibanja & rdquo;.
Sleep mesto (3): To je običajno ni potrebno poteza svoje postelje zaradi umetnih ali sintetičnih področjih. Lažje je preprosto odklopite in premakniti vse električne naprave stran od postelje, v večini primerov. Izjema je, če je vaša postelja nahaja preblizu škatlo varovalk, visoko trenutne daljnovoda ali drugih relativno nepremično vir EMF. V primeru visoke napetosti linij in transformatorskih postaj, je še potrebno občasno premakniti posameznika na drugo hišo v celoti. To je zato, ker celoten hišo ali celo celotno okolico, lahko znotraj področja stresa.
Televizija (10). Time Magazine priporoča sedel & ldquo; vsaj 10 metrov od televizijski sprejemnik & rdquo; Tudi z zmanjšanjem števila ur, ki jih gledate na dan, zmanjšate kroničnosti izpostavljenosti, in zato je s tem povezano tveganje gre dol tudi. Barvni televizijski sprejemniki oddajajo več EMF kot narediti črno-belih sklopov, še celo črno-beli televizorji so bili povezani z 2,5-kratno tveganje levkemije pri otrocih.
Delovno mesto (9): Prehod na drugo delovno mesto, stran od vira ali virov elektromagnetnega onesnaževanja je pogosto na voljo samo na delovnem mestu, ki je trenutno možnost.
Naravni polja (10): Premikanje posameznika iz načina škodljivih elektromagnetnih polj je najboljša rešitev v večini primerov. Sami, ta polja so ponavadi dokaj stabilen, saj temeljijo na zemeljskih struktur in resonance, ki običajno ne veliko sprememb na časovni skali ljudi.
Podpora za Body-Energy-sistema:
Naslednji podporni ukrepi so združljivi z zgornjimi sredstvo za odpravo vir izpostavljenosti elektromagnetnim stres. Najbolj učinkovit pristop običajno združuje odpravo vira, s kratkoročno podporo telesu energetskega sistema.
naprave:
Veliko naprav so bili razviti za naravne obrambne mehanizme telesa proti obremenitvam vseh vrst. Nekateri so bili posebej zasnovani za boj proti elektromagnetno stres. Prave za vas odvisna od dejavnikov, kot so zdravje, vrste elektromagnetnih polj ste izpostavljeni, in vaš proračun. Je splošno koristno uporabiti čim več od naslednjih naprav in proizvodov:
Naravnih vlaken oblačila (10): To je vredno naložbo za vsakogar, izogibanje tisoč voltov statični elektriki, ki ga proizvaja gibanje sintetičnih vlaken.
Green bombaž (organski) futon žimnico na leseni okvir postelje (10): To odpravlja skupni vir variacije elektromagnetnega polja v spanje. Pesticidov brez & lsquo, zeleno bombaž & rsquo; je dražji, ampak raje, kot bombaž je najtežje uporabnik pesticidov, ki imajo učinke-sevanja posnemanjem. Izogibati se je treba posteljnih vzmeti in sestavni deli, kovinski okvir.
Aranaire oxozone generator (10): Te Mrežni obeh negativni ioni (glej negativnih ionov generatorji) in oxozone, napetostjo oblika kisika s 4 atomi namesto 2. Za razliko od generatorjev ozona, ki lahko oksidira dušik proizvodnjo trojček kisika (ozona), se oxozone se proizvaja z edinstvenim postopkom razrešnice corona, pri kateri ni dušikovih oksidov. Študije, ki kažejo toksičnost od ozona niso pod nadzorom za dušikove okside. Ko je ta faktor odpravljena, se ugotovi, da so biokompatibilni do 50 ppm oxozone ali ozon. Oxozone je vsaj 50% več oksidantov kot ozona zrušijo organskih strupov, kot so formaldehid v ogljikov dioksid in vodo, pri čemer inaktivaciji zraku kalupe, bakterij in virusov.
Negativni ion generatorji (9): Ti zagotavljajo višjo koncentracijo koristnih negativnih ionov v zraku. Škodljive pozitivne ione odstranimo s pomočjo elektromagnetnih učinkov skupaj s povezano onesnaževanja delcev. To vključuje alergene, kot so cvetni prah, plesen, plesen, vonjav, virusi, bakterije, kreda prahu, las in prhljaj itd Nekatere enote omogočajo dodajanje naravnih izvlečkov, kot so izvleček semen grenivke anti-glivično.
Ott svetlobe sistemi (9): The Ott svetlobe ponuja stanje na osvetlitev v polno spektra, ki simulira sončnega spektra. Te luči so posebej načrtovane za odpravo elektromagnetno stresa, ki ga povzroča neravnovesje v vidnem emisije spektra vseh standardnih žarnice in fluorescentne luči. Prav tako odpraviti škodljive frekvence izven vidnega oktavo, s posebnim vgrajenim zaščita in ozemljitev. Če se ne more znebiti Ott luči, boste morda lahko namestite svoj ščit, z uporabo piščanec žice nad celotno ogrodje in svinca trak čez predjed na koncu žarnice, nato pa ozemljitev vse to. Tista omejitev tudi z nekaterimi polno luči spektra je, da je svetloba še vedno dogaja in izklop pri 60 Hz. Žal, to je prag za vizualno utripanja v normalnem vidnega sistema. Ljudje z nevrotoksinov kot so težke kovine in pesticidi utegnejo biti preobčutljivi za utripanja luči. Ott luči odpraviti vizualno utripanja stres, ki ga obnavljate na precej višjo obrestno mero.
Ker utripanje svetlobe uporablja tudi več hranil v mrežnici, lahko ljudje z občutljivostjo na svetlobo občutili bolj izražene znake v fluorescentno svetlobo. Druga podpora je potem gotovo potrebno, kot so vitamin A, karotenoidi, B kompleks in cink. Druga možnost za boljšo notranjo osvetlitev je različne uravnotežena žarnice spekter žarnice. Nekatere od teh uporabljajo škrlatnim neodim prevleko notranjosti žarnice, drugi pa rahlo modro. Te luči ne vsebujejo ultravijolično del celotnega sončnega spektra, vendar ne predstavljajo uravnotežen vidnega spektra svetlobe za omejeno elektromagnetno stresa.
QME Brain Shield (8): David Walker izmišljeno, Brain Shield ponuja nov način za zmanjšanje učinkov elektromagnetnih polj.
Polarizatorja (8): polarizatorja modulirajo in uskladitev elektromagnetnih polj. To lahko bistveno zmanjša stopnjo stresa na organskih sistemov. To je pametno kombinirati uporabo polarizatorja z drugimi nosilci, kot so pravna sredstva, testiranih posebej za posameznika. Polarizatorja so na voljo tako za osebne modeli nosijo na telesu in večjih enot, ki vplivajo na celotno motorno vozilo ali celotnega gospodinjstva ali pisarne v vezje, če so pravilno postavljeni.
Subtilnih energij elektromagnetnega polja prekidačima (8): Ti so proizvedeni zelo pozitivne povratne informacije s strani uporabnikov, ki so občutljivi na energetskih področjih. Trdijo, da delo, ki ga oddaja polje nevtralizacijo, ki deluje v prostoru okoli naprave, kar izničuje obstoječe EMF skozi destruktivne interference.
12 voltni enosmerni električni sistemi (8): enosmerni tok sistemi odpraviti 60 Hz polja, ki so glavni problem. Konstanta (non-nihajoče) EMF je prisotna v teh sistemih Vendar, ko je trenutna naprej, čeprav je stopnja stresa precej manj. Upoštevajte, da se 60 Hz nihajne tok in polja, ko je pretvornik dodamo k sistemom 12 voltov spet prisotna. Tudi 12-voltni fluorescenčne sijalke proizvaja 120 Hz nihanje. Za podrobnosti o posebno opremo, ki so videti kataloge, kot so Real blaga Trading Company, 1-800-762-7325, ali lokalnem 12 volt trgovcu.
Zvočnik telefonov (7): S premikanjem mikrofon in zvočnik stran od ust in ušes, boste zmanjšali elektromagnetno stres. To je še posebej pomembno, če ste porabili veliko časa na telefonu.
Japonska Življenje sistem magnetni spanja in drugih magnetnih izdelki (7): Ti proizvodi proizvajajo nevtralne polarnosti konstantno magnetno polje, ki pomaga, da se zakrije drugih motečih elektromagnetna polja. Obstaja več pogosto imela težave s sistemom in njegovih posnemovalcev. Na dolgi rok, lahko kronične težave še vedno izhajajo iz osnovnih zamaskiranih elektromagnetnih polj. Klinične izkušnje so pokazale, da je najbolj učinkovita uporaba takšnih enotnih nevtralnih sistemov magnetno polje je v mnogih primerih na kratko dnevno. 20 do 30 minut nap ali meditacija obdobje v takšnem polju na mestu, brez geopathic in elektromagnetnega stres je idealna.
Elektronske naprave za zaščito (npr pritrdilni jermen) (7): Te enote zagotavljajo koristne elektromagnetna polja, brez kovine v stiku s telesom.
Teslar gledanje (6): Najpreprostejša rešitev za elektromagnetno stresa kremena ure ni, da jih nosijo na telesu. Lahko se izvaja v torbici ali kratek primer. Če boste našli ročno uro matičnih vetra ali avtomatski (samo navijanje) pazi, to so dobra rešitev, preveč, razen tega, da ste še vedno nosil kovine na telesu. Kovino lahko deluje kot antena, pobiranje in prenos nezaželenih okoljskih frekvence na telesu. To velja za Teslar ure, kot tudi, razlika je v tem, da je Teslar gledati tudi posebej proizvaja 8 Hz nihanje za kar je koristno za večino ljudi. To je podobno kot enega od glavnih sestavnih delov polja Schumann, ki je pomanjkljiva v večini naših zaprtih prostorih. Primarna omejitev Teslar ure je, da proizvaja samo to eno frekvenco v primerjavi s širokim spektrom bogate z harmonike, ki jih proizvaja zemljo. To pomeni, da tudi, če nosite uro Teslar, naj bi se še vedno pojavi na prostem v naravnem okolju vsak dan.
Neogrevano voda ležišče (5): Med odpravljanje resne probleme, povezane s grelcev večine vodne postelje, prisotnost vode kot prevodne srednjo blizu telo lahko še vedno problem. To lahko ojača druge obstoječe elektromagnetnih polj.
Magneti: točka magneti, bar magneti, magnetni trakovi in ​​magnetni nakit (4): Te magnetne naprave delujejo spodbuditi energetsko polje telesa ali masko zunaj uporabljajo polja. Na žalost pa lahko tudi ustvarijo druge težave za tiste, ki imajo še vedno zalivkami ali druge kovine v telesu. Lahko so pomemben in učinkovit del zdravljenja, če se uporablja v posvetovanju z dobro strokovnjaki. Medicinska uporaba magnetov lahko zelo koristna za tiste brez kovine v ustih ali na delih telesa proč od glave.
Magnetna polja imajo močne učinke, ki ne spreminjajo le na različnih frekvencah, ampak tudi spreminja na polih severno in južno od statičnega polja. Poli različno vplivajo na pH, ki se imenuje tudi magnetna faktor. The North pole poveča alkalnost, medtem ko je Južna pole povečuje kislost. To je osnova statičnih terapije magnetnih polj, ali z uporabo močnih bar magnete 8.000 Gauss nasičena celotno orgle, ali majhen točko magnet 800 Gauss, ki spodbudi enotno akupunkturne točke ne da bi vstavili iglo. Stimulacijsko South pole posebej je treba uporabljati previdno, saj se lahko poveča rast tumorjev ali nalezljivih organizmov. Posebna previdnost je indicirano tudi okrog oči in glave, predvsem za daljši izpostavljenosti do velikih ali velikih Gauss področjih.
Foods:
Da bi zmanjšali učinke elektromagnetnega onesnaževanja na telesu, živila, da se prepreči, vključujejo:
obsevanih živil
predelane in rafinirane živila
mastne hrane
mleka in mlečnih izdelkov
sladkorja
meso
Po radioaktivnimi padavinami, se je treba izogibati nekatera druga živila:
zelena listnata zelenjava, ker so ujeti kratkoročno padavine
korenasto zelenjavo in sadje iz globoko ukoreninjene dreves, saj se kopičijo več dolgo živel padavine kot cezija in Stroncij
sveže ribe, saj absorbirajo radioaktivnih mineralov težav zaradi pomanjkanja drugih mineralov, ki so prisotne v morski vodi.
Nekatere splošne EMF zaščitne živila, izpostavljajo v vaši prehrani, vključujejo:
cela zrna
sveža zelenjava
fižol, miso, tofu in tempeh
morska zelenjava
semena in oreški
Živila dejavnike, ki lahko vežejo radioaktivne snovi v prebavnem traktu in preprečujejo absorpcijo v telo, vključujejo:
jod (ki nakopičene Japonska, Kanada, Velika Britanija, Francija, Nemčija, Poljska, Švica, Danska, Norveška, Avstrija, Švedska, itd, ne pa Amerika, prav tako se pretihotapi v Antarktiko kljub očitni prepovedi jedrske tehnologije tam) (na primer na voljo v alg)
kalcij (na primer v Sango-Coral)
pektin in druga vlakna najdemo v rastlinskih živilih
fitati v semena in zrna
natrijev alginat v morskih zelenjave
žvepla ob aminokislin v čebula, česen, fižol, jajca in križnice (zelje družine), zelenjave, MSM, glutation, NAC, alfa lipoična kislina.
zybicolin v miso
glina (npr bentonit ali kalcijev bogate bentonit imenuje pascalite ali EE-WAY-KEE: Zemlja To zdravi s Indijancev)
Pri načrtovanju vaše prehrane, je pomembno upoštevati vpliv različnih živil na vašem pH, magnetno faktor. Raziskave kažejo, da “nevtralno”, da je, ko je vrednost pH uravnotežen ali manj učinek pred sevanjem.
Posebne dodatke lahko radiaciji zaščitnim:
Antioksidanti (ostanek, hlapov lastnosti nekaterih naravnih spojin lahko pojasni radiaciji zaščitnim učinki)
Melatonin (radiaciji učinek melatonina z merjenjem poškodbo kromosomov v mitozi in mejotske celic ocenil Mutat Res 1999 avgust 18, 444 (2):.. 367-72)
Silimarina (Milk Thistle) (.. Radiaciji učinek silimarina pred sevanjem inducirane hepatotoksičnost Pharmacol Res 2002 junij, 45 (6):. 447 PMID: 12162944)
Vitamin C (glej tudi negativne interakcije z bakrom) (Vloge vitamina C v sevanja povzroča poškodbe DNA v prisotnosti in odsotnosti bakra Chem Biol Interact 2001 julij 31, 137 (1):.. 75-88)
Vitamin E in selen in drugih antioksidantov; vir hrane: orehi, pšenični kalčki (Hranilna pristopi za zaščito pred sevanjem: vitamin E. Mil MED 2002 februar, 167 (2 Suppl): 57-9; Podrobna študija antioksidantov – Lamson, MS, ND in Brignall, ND, The. . vpliv selena in / ali vitamin E zdravljenja na sevanje povzroča poškodbe črevesa podgan – Življenje Sci 2000 7. april; 66)
Maščobe in maščobne kisline (Polinenasičene maščobne kisline poveča občutljivost 36B10 podganjih astrocitom celic na sevanje inducirano celično ubijanje lipidov 1997 Mar; 32 (3).. 283-92; Prehranska eikosapentanojske kisline preprečuje sistemsko imunosupresijo pri miših z UVB sevanjem induciranih. Radiat Res 2001 julij, 156 (1):. 36-44; hrani večkrat nenasičene maščobne kisline. vpliv na kemoterapijo raka in sevanje Alternate Med Rev. 2002 februar, 7 (1): 4-21)
Phytochemicals (Slabljenje sevanja povzroča genomske nestabilnosti prostih radikalov in celično proliferacijo Prosti Radić Biol Med 2001 1. julij; 31 (1):.. 09/10)
Abana (Na zeliščni pripravek Abana ščiti pred mikronukleusi zaradi sevanja v miš kostnem mozgu Mutat Res 1997 18. september; 393 (1-2):.. 157-63, pregled raka kemopreventivno agentov val sredozemskega Chem 2001 Sep; 8.. (11): 1349-1362)
Basil (Ocium sanctum) (Zaščita pred sevanjem povzroča poškodb kromosomov v miš kostnega mozga, ki jih Ocimum svetišče Mutat Res 1997 3. februar, 373 (2):.. 271-6; Izboljšanje zaščite pred sevanjem kostnega mozga in zmanjšanje WR-2721 strupenosti Ocimum sanctum Mutat Res 1998 2. februar, 397 (2):.. 303-12)
Luteonlin – Prehranski viri: Rooibos čaj (radiaciji učinek antioksidativnih flavonoidov v žarke gama obsevanih miših – Kancerogeneze 1994 november, 15)
Himalayan Mayapple ali indijski Mandrake (ni na voljo) (.. Zaščita jejunumu miške proti smrtonosnim obsevanje s Podophyllum hexandrum fitomedicino 2001 november, 8 (6): 413-22)
Mete (Mentha arvensis) (Vpliv ekstrakta listov iz Mentha arvensis Linn (meta) o preživetju miši izpostavljeni različnim odmerkom sevanja gama Strahlenther Onkol 2002 februar; 178 (2)… 91-8)
Orientin in vicenin – Prehranski viri: Passion Flower, Basil (zaščita pred sevanjem, ki ga Ocimum flavonoidi orientin in vicenin: mehanizmi delovanja – Radiat Res 2000 oktober)
Spirulina (alge) vsebuje klorofila, vitamina B12 in B6, visoko raven karotenoida (Adaptive potenciale tistih, ki so delali v odpravo posledic odpravljanju posledic nesreče v elektrarni v Černobilu atomsko Electric pod vplivom različnih metod zdravljenja Lik SPRAVA 2000. april-junij; (3-4): 18-21; radiaciji učinek ekstrakta iz Spirulina platensis v celicah mozga miši kosti proučevali s pomočjo preizkusa mikronukleusov.
Toxicol Lett. 1989 avgust; 48 (2): 165-9; Uporaba postradiation vsebujočih vitaminskih kompleksov in ekstrakt fikocianin v lezija sevanja na podganah Radiats Biol Radioecol. 2000 maj-junij; 40 (3): 310-4. Ruski)
Sredstva za odpravo in zaščito:
ChemoRad-Shield (Chitosan & Humic-Acid Complex) (10): Učinkovita strategija za boj proti izpostavljenosti radioaktivnosti ChemoRad Shield, ki združuje hitosana s huminske in / ali fulvična kislinami.
Hitozan (10): je morski vlaken, ki jih pridobijo dezacetilacije rakov lupine vlaken. Mesta na vlakna, kjer so acetilne skupine odstranimo z izmenično spiranjem z močno kislino in luga nosijo močan pozitivni električni naboj, nasproten da najdemo v rastlinskih vlaken. To zagotavlja hitosana z edinstvenimi lastnostmi za vezavo negativne ione, kot so klorid, kot tudi težke kovine, petrokemičnih in radioaktivnih delcev. Predmeti podane Chitosan pri odpravljanju posledic Černobila je uspelo odpraviti večino radioaktivnosti, da so bili izpostavljeni v samo nekaj tednih.
Huminske in fulvična kisline (10) so pridobljeni iz šote. Šotišča zbirajo organski rastlinski material za tisoče let, in s pomočjo sončne svetlobe, destilirati nekaj zelo zanimivih ogljikovih spojin. Huminske kisline ugotovljeno, da se ohrani imunskega sistema na 85% izkoristkom, kadar je izpostavljen sevanju in / ali kemoterapijo, ki se običajno zavira imunost do okoli 15% učinkovitosti. Fulvična kislina je tesno povezana mineralna transporter.
M-state minerali (10) nadomestiti te bistvene vendar subtilne hranil pogon iz obeh naše hrane in naša telesa po izpostavljenosti nihajne E.M.F.
Pravna sredstva: Zmanjšanje občutljivosti-Factor
Ni nikjer na svetu, ki se lahko v celoti izognili elektromagnetna polja sodobne kulture, kaj šele tiste narave. Ker je elektromagnetno sevanje, je znano, da vplivajo na nekatere ljudi bolj kot druge, je očitno koristno za izboljšanje splošne učinkovitosti svojega biološkega sistema. To zmanjšuje občutljivost na stres, škode in tveganja za zdravje. Občutljivost, na primer za sevanje inducirane levkemije, je lahko 12-krat višja od normalne za ljudi, kot so:
nosečnice, dojenčke in majhne otroke
astmatiki
ljudje z alergijami
srčni bolniki
diabetiki
arthritics
predčasno staranje posameznikov
starejše
ljudje z okoljskimi občutljivosti
ljudje s psiho-čustveno, psihosomatska ali psiho (npr senzorična) hypersensitivities
ljudje s toksičnostjo s težkimi kovinami
ljudje s paraziti ali sindroma utor gut
V bistvu, majhni otroci so občutljivi, ker so njihova telesa aktivno oblikovanje. Bolnih so bolj občutljivi, ker so se že spopadajo slabo s strupi, prisotnih v svojih sistemih. Napajanje teh strupov, tudi z ne-ionizirajočim sevanjem preprosto pospeši degenerativnih procesov.
Pravna sredstva so naravne podporne snovi ali energije, ki pomagajo spodbujati zdravo ureditev običajne funkcije v telesu. Najboljše zdravilo je vedno stvar posameznika določiti ne le stres, ampak tudi stanje telesa in njegovo posledično odziv na naložene napetosti. Najboljši pristop zato je individualiziran tista, ki opozarja, podrobno funkcionalne vzorce obnašanja v fiziološkega sistema, jih je treba podpreti. Sistematičnih pristopov k to vključuje orientalske medicine, homeopatije in tudi sodobne bioenergetskih Regulatory (BER) metod. BER vsebuje veliko orodij in konceptov iz prejšnjih pristopov k funkcionalno biološko opazovanje iz vzhoda in zahoda. Pa ni omejena na katerikoli filozofski okvir ali teoretični model. To omogoča potrebno prožnost za najbolje analizirati povezujejo kompleksnosti najdemo v današnji populaciji obremenitvam, ki vodijo spreminjajo od elektromagnetnih polj na kemično onesnaženje psihološke napetosti.
Energična, prehranske in druge individualizirano pomoč, ki temelji na Bio-energetska predpisani testiranje (10): To je najboljši način podpore, ker obravnava edinstvene probleme in potrebe vsakega posameznika. Hranila in pravna sredstva za varovanje pred sevanjem, ki jih je mogoče preskusiti za individualno uspešnost in strpnosti, vključujejo:
Vitamini: beta karoten (pro-A), retinol (A), piridoksin (B6), kobalamin (B12) pantothene (B5), inozitol (B11), holin (B5), PABA (B5), bioflavonoidi (P) , askorbat (C) in d-alfa-tokoferol (E)
Minerale: Bentonit glina (AlO2, itd), kalcij (Ca), krom (Cr), baker (Cu), jod (I), železo (Fe), magnezij (Mg), mangan (Mn), kalijev (K) , selen (Se) in cink (Zn)
Aminokisline: cistein, žveplo ob aminokislin v starih česen (PSR ali Kyolic, ki se goji v podeželskem severnem otoku Hokkaido, Japonska in izdelan v prefekturi Hiroshima, ki Wakunaga farmacija), histidin, MSM (žveplo prekurzor ležaj aminokislina), NAC in trije aminokislinski verigi (tripeptid) glutation.
Encimi: SOD, glutation peroksidaze.
RNA, in njegov razgradni produkt sečne kisline (močan antioksidant).
Adaptogen: Panax ginseng (Panax quinquefolia), Sibirski ginseng (Eleutherococcus senticosus), Maca (maca), matični mleček, Flower Pollen (Cernilton od A.B. Cernelle na Švedskem).
Flora: Lactobacillus acidophilus, Friendly-Flora, Učinkovite Mikrobi.
Fiber: pektin, algin, alg.
Esencialne maščobne kisline (EFA):
Skvalena olje iz jeter morskega psa je radiaciji (Storm HM, Oh SY, Kimler BF, et al sevanjem miši s prehranskimi skvalena Lipidi 1993; 28:… 555-559)
Omega-3 maščobne kisline (linolenska kislina, EPA, DHA) iz hladne vode, rib, kot so losos, skuša in sled.
Omega-6 maščobne kisline (linolenska kislina, gama linolenska kislina, arahidonska kislina), iz semen, kot so sončnično, sezamovo in buče, in olja, kot so svetlina, žafranike, sončnic in laneno (lan).
Sevanje Antitox (Apex Energetika) (9): To je primer najsodobnejše kompleksnih homeo-energična formulacije. Sevanje Antitox je posebej zasnovan, da daje podporo tistim, ki se srečujejo simptomi elektromagnetne stresa. Ta kompleks pomaga uravnotežiti vse akupunkturnih meridianov. V primerih kronične elektromagnetnega stresa, je pogosto v kombinaciji z drugimi kompleksi, kot so tisti za zaščito antioksidant in obnovo celičnih energijskih funkcij. Vitamini in minerali, kot so vitamin A, vitamin B kompleks, vitamin C, plus cink in selen so lahko koristni partnerji, kot tudi. To zdravilo deluje tako, da aktivira imunski sistem in energijo za celično presnovo. Sevanje Antitox je s sestavo 52 sestavin.
Sestava Radiation-Antitox:
Homeopatska (elektromagnetno napetostjo razredčitve zelišč, mineralov in drugih snovi):
Aloe (zel)
Echinacea angustifolia (zel)
Echinacea purpurea (zel) Ferrum metallicum (mineral: železo)
Fucus vesiculosus (zel)
Jodum (mineral: jod)
Kali phosphoricum (mineral: kalij, tudi mobilni sol)
Lecithina (lecitin)
Fosforja (mineral, tudi celica sol)
Sarcodes (homeopatsko izhaja žlezne izvlečke iz zdravih ekološko dvignjenih živali):
kostnega mozga
krvotvornih tkivo
placenta
Skin
ORTOMOLEKULARNE (prehranske) snovi:
DNA
jod
lecitin
Vitamin A
vitamin E
Gemoterapija (pridobljeni iz brstov ali drugih zelo aktivno rastlinsko tkivo, in se uporablja za stimulacijo odvajanju toksinov):
Ribes nigrum gemmae
Aulterra (9) je homeopatsko aktivira kombinacija naravnega paramagnetnega in diamagnetnega elementov (m državna minerali). Študija DNA raziskovalec dr Maria Syldona zaključuje: “… naravno skladna energija, ki izvira iz Aulterra nevtralizirala nepovezano energijo iz umetnih elektromagnetnih polj, zaradi česar so neškodljiva za človeško DNK.” (Dr. Maria Syldona, zasebni pogovor 12. junij 2001) Poročilo o Aulterra-nevtralizacijsko s bioelectromagnetic raziskovalec Dr. Glen Rein je na voljo. Aulterra Nevtralizacijsko in trgovino; je edini izdelek na trgu z vitro študije dokazujejo, da je človeški DNK je mogoče zaščititi pred škodljivimi učinki izpostavljenosti elektromagnetnim poljem. Ta avtor, dr Glen Swartwout (alias čarovnika), ki začetne raziskave o posebni paramagnetnega in diamagnetni glina uporablja za izdelavo Aulterra in izvira koncept svoji homeopatski aktivacije.
Elektromagnetna Stres cvet bistvo kombinacija (9): Sestavni cvetje esence in njihove funkcije so:
Blackberry: premagovanje energetsko blokado in vztrajnosti
Koper: sprejemanje visoke frekvence stimulacije
Mariposa Lily: ohranjanje vezi z matere zemlje
Pink Rman: krepitev energetsko polje telesa v odnosu do drugih prepletenih elektromagnetnih polj
Self Heal: prebudi blokiran notranjih virov za uravnoteženje in celjenje
Trillium: počisti čakro nerafiniranega vibracij, ki sprožijo preživetja programov (vključno simpatičnega živčnega sistema, stresni odziv).
Detoxosode Radiation (HoBoN) (9): This complex homeopathic remedy contains several ingredients helpful for support against ionizing radiation stresses. These ingredients include:
Aloe socotrina: an herb in the lily family
Diatomaceous earth: microscopic fossils of silica
Pectins from fruits
Sea vegetation: for alginate content
Feng Shui tea (9): This tea is a combination of traditional oriental herbs designed to help reduce the body’s susceptibility to electromagnetic stresses. It is taken as a beverage over a period of several months. The constituents and their functions in oriental medicine are:
Chen Pi: regulates qi and prevents stagnation
Plantago: drains dampness and clears heat
Crataegus: for food stagnation and congealed blood
Polygonati: tonifies spleen and moistens lungs
Agastache: for dampness obstructing middle burner
Schizandra: astringent and for weak lungs and kidneys
Sophora: cools heat in liver and blood
Cortex Mori Alba: relieves cough and reduces edema
Peucedanum: relieves cough and expels phlegm
Areca: for qi stagnation and damp stagnation
Lili: moistens lung yin and calms the spirit
Perilla seeds: regulates lungs and moistens intestines (source of EFAs)
Smoky quartz (7) for radiation (x-ray): The gray, smoky variety of quartz is made by the absorption of radiation by clear quartz crystals in nature over thousands or millions of years. Some of the smoky quartz crystals now on the market are produced artificially by heat and do not have the same radiation absorption qualities. Research has investigated the use of this property in the elimination of residual electromagnetic stresses from tissues exposed to x-ray radiation, such as medical and dental x-rays. The point of the crystal is placed against the exposed area briefly until some relief in symptoms is noted. Alternatively, smoky quartz can be tested for effectiveness and compatibility in a bio-energetic testing protocol. It has been found that the crystal should be periodically exposed to red light in order to clear it for further use. In this way, effective use of the same crystal can be sustained over time.
Rhododendron multiple potency ampoule (4): This combination of several homeopathic potencies (carrier frequencies) of the rhododendron herb is worn to protect against electromagnetic stress.
Arteriosclerose nosode (Staufen-Pharma) (2): Physicians licensed to use nosodes may prescribe an individual potency or use a potency chord. This may be used on the basis of a homeopathic interview and/or a functional testing protocol.
Color and Light:
Color and light are intimately related to electromagnetic stress. The visible octave of the electromagnetic spectrum is the one to which we are most sensitive. Our ability to receive appropriate light information and energy stimuli from our environment is a key factor in the regulation of every cell in the body. Melatonin, the hormone produced by the pineal in response to the light/dark cycle, goes to every cell in the body. When regulated properly by environmental light, it is the most potent force known for longevity and prevention of cancer. Improperly regulated, it can promote cancer. Color has been shown to shift the balance of the autonomic nervous system, which innervates every organ in the body. This dual control system consists of the parasympathetic division and the sympathetic division. Imbalances in this system can be triggered by environmental stimuli such as EMF, artificial light and other stressors. The individual can also adapt to acute and chronic stresses in an attempt to maintain homeostasis. This adaptation is another major cause of because it interferes with the ability to respond optimallv even to a stress free environment. Note the types of dysfunctions, which are produced by imbalances in the sympathetic and parasympathetic nervous systems as listed in the tables.
Symptoms of an Autonomic-Imbalance:
Parasympathetic-Dominance:
Some of the symptoms of relative parasympathetic, anabolic, centripetal (inward) hyperactivity are:
small pupils
wide eyes
one eye may turn inward (esophoria or esotropic strabismus)
eye strain with nausea and headache
migraine
tearing
puffy, droopy upper eyelid
low pressure (I.O.P.) in the eyes, but also glaucoma
congestion of sinuses, mucous membranes, bronchi
hay fever
excess salivation
excess hunger
excess secretion and motility of intestinal tract (hyperchlorhydria, pain, spastic constipation, diarrhea, incontinence)
enuresis, cystitis, irritable bladder
slow heart rate
low blood pressure
low blood sugar, but also diabetes
lack of sweating
eczema, itching (urticaria)
rheumatoid arthritis
low respiration rate
asthma, spasmodic laryngitis, croup
hypothyroidism
excess activity of: parathyroid, adrenal cortex, stomach, liver, pancreas, spleen, intestines.
Sympathetic-Dominance:
Some symptoms of relative sympathetic, catabolic, centrifugal (outward) hyperactivity include:
large pupils
protruding eyeballs
retinal bleeding
dry eyes
upper eyelid raised
high pressure in the eyes
poor visual focusing
eye turns outward (exophoria or exotropia)
difficulty concentrating on close work
dry nose and throat
dry mouth
suppression of secretion, movement and digestion in gastrointestinal tract
catarrhal gastritis, gastric ulcer
typical (atonic) constipation due to decreased peristalsis
fast pulse
high blood pressure even before arteriosclerosis
angina pectoris, myocarditis
high blood sugar
goose bumps and cold sweaty skin
increased internal body heat
perspiration from palms, soles, underarms
decreased urination, dysuria
dysmenorrhea
uterine cramps
excess activity of: thyroid, adrenal medulla, pituitary, gonads, muscles.
Color therapy (7): Color is one of the most direct and profound applications of electromagnetic energy for balancing and healing the entire body.
Syntonics is the optometric use of color through the eyes to improve visual health and fitness. If you experience problems with your eyes or vision that are not solved by the usual means, this is an excellent visual therapy to turn to. These frequently misunderstood problems often relate to poor or distorted ability to effectively receive the colors of the electromagnetic spectrum. Referral to the nearest qualified practitioner is available by contacting the College of Syntonic Optometry. If this therapy is not yet available in your area, locate the nearest behavioral optometrist for more traditional approaches to vision therapy through the Optometric Extension Program Foundation International or the College of Optometrists in Vision Development. The traditional vision therapy approaches have been shown to enhance color receptivity and discrimination when approached as a learning process rather than an exercise. Eye exercise per se has been associated in the research with actual decreases in light receptivity and integration.
Neurosensory Development is a method of color therapy utilizing the Lumatron instrument developed by Dr. John Downing.
Spectro-chrome is a system of color therapy developed by Dinshah in which the color is applied to the body rather than to the eyes.
Magenta is often indicated on the body in cases of electromagnetic stress. It is especially beneficial over the chest (heart) and low back (kidneys). It helps the body to minimize the circulatory effects of electromagnetic stress.
Night lights (3): If it is necessary to continue the use of a night light, or to use a flashlight during the night, then you should definitely use a red filter to eliminate suppression of pineal function.
Activities:
Visualization: Imagine the source of stress becoming smaller and further away, while experiencing deepening breath with bodily relaxation.
:Law:
:Prayer, Meditation & Contemplation: For the life of your soul is with your search for the truth and for the peace in your heart. For your fasting and prayer as your remedies are with the teaching of your Lord.
For my God is for ‘I am’. For the ‘I’ is as a [proper-] pronoun, and: ‘am’ is as a verb. For Our Lord as Him Self is: noun by any name and for His Verb is by His Being as the gift for our life.
Vision Therapy activities: Because vision is the dominant sense for humans, and because it is also our most sensitive electromagnetic reception system, increased development and flexibility of this system reduces the total electromagnetic stress.
Match your activity cycle to the sun: Sunlight out of synchronicity with the biological clock’s rhythm becomes a major electromagnetic stress. This is a major problem for night and swing shift workers. It is also a major element of jet lag. Keeping a regular activity cycle each day is very helpful.
Case-History:
:Resonance with the Transmitter by the Receiver:
As another example of the kind of interactions that may take place, one patient’s problems did not resolve until an interaction between a watch and a ring was identified as the source. The ring had a large crystal, which picked up the oscillation frequency of the quartz crystal in the watch. The metal of the ring then conducted that resonance to the two meridians on the ring finger: those for the endocrine system and for processes of organ degeneration and emotion.
Several analogies can help illustrate this principal of energy transfer through resonance. One example is that if you hold a bare fluorescent light bulb, without any wires or fixture, near power transmission lines, it will actually light up. Another example that can be experienced is that if you have two string instruments or tuning forks, which are in tune with each other, you can sound a tone on one of them, with the other a distance away. Now stop the vibration producing the tone on the first instrument. You will be able to hear and feel the vibration of the second instrument. Today, of course, we are all so familiar with electronic communications that we almost take the concept for granted. Think for a moment, however, about your radio, your TV, your cell phone, the satellite link for a long distance phone call or a cable TV show from a distant city, your remote controls for TV and VCR, etc. All of these common devices of the information age operate on the same principle. The first radios were crystal sets. A crystal was caused to resonate by electromagnetic radiation in the radio wave region of the electromagnetic spectrum. The rest of the spectrum, and the rest of the universe, operate no differently.
Ongoing research on Electromagnetic Stresses and Solutions is being carried out by the Remission Foundation as well as a small number of other, mostly private research organizations and clinics like the Hawai’i Center for Natural Medicine.
next: Electromagnetism-Stress: Research