Endometrioza Del XVI – Vrste eteričnega olja Pomoč za zdravljenje endometrioze

Endometrioza ki raste nekje drugje, razen endometrij reagira tudi hormonske signale mesečnega menstrualnega ciklusa z oblikovanjem tkivo, ga rešuje, in jih odpravili skozi menstruacije. Kot vemo, eterična olja imajo zelo pomembno vlogo pri zdravljenju nekaterih vrst bolezni. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako vrste eteričnega olja pomaga pri zdravljenju endometrioze.
A. Bergamot
I. Opredelitev
Bergamot je majhno in približno hruškaste oblike dišeče agrumi, ki izvira iz jugovzhodne Asia.It se uporablja kot sestavina za sivo čaj pri zdravljenju malarije. Eterično olje – beromot je ekstrakcija z drevesa.
II. Kako eterično olje – bergamot učinki žensk z endometriozo
1. jetra tonik
Eterično olje – Bergamot je dejal, da vsebujejo jetra tonik kemikalije, ki pomagajo povečati jetra pri ohranjanju ravni inzulina v presnovi ogljikovih hidratov, ki jih spodbuja ali zaustavitev proizvodnje trebušne slinavke insulina, s čimer bi zmanjšali hrepenenje hrane in sladkorja za ženske z endometriozo med menstrualnim ciklom.
2. Prebavni sistem
Prav tako poveča proizvodnjo želodčne kisline, ki pomagajo pri prebavi in ​​absorbirajo nujno potrebna hranila, ki so manjkalo pri ženskah z menstrualnim ciklom, kot smo omenja v nekaterih členih.
3. Živčni sistem
Bistveno oil– bergamotke je tudi eksitotoksičnost da je patološko proces, s katerim se živčne celice poškodujejo in ubijejo glutamata in podobne snovi, s čimer pripomore k zmanjšanju napetosti živčnega sistema, ki ga je povzročil več aktivnih možganskih celic, ki izhajajo iz zmanjšuje učinke endometrija simptomi.
4. Imunski sistem
Prav tako povečujejo telesno imunski sistem s povečanjem jetrne funkcije v defensing vdor tujih invazijo kot bakterij, virusov in oblikovanje radikalov in endometrija vsadki in oprijema.
5. Anti krči
Eterično olje bergamotke je tudi anti krči, da pomaga zmanjšati preko aktivne mišice, vključno mišice maternice za posledico zmanjševanje težka pretok krvi in ​​menstrualne krče.
B. Kamilica Roman
I.Definition
Roman kamilica je rastlina pripada Anthemis nobilis, družinske vrste Asteraceae. Prav tako je znan kot slovenski kamilice, sladke kamilice in vrt kamilice. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje motenj živčnega. Čisto eterično olje – kamilica roman je sestavljen iz eteričnega olja pare destilirano iz cvetov kamilice.
II. Kako pomembno Oil – kamilice roman učinki žensk z endometriozo
1. Živčni sistem
Eterično olje kamilice roman je dejal, da imajo pomirjujoče učinke za ženske z endometriozo med menstrualnim ciklom. Z zmanjšanjem napetosti živčnih celic z več kot proizvaja ravni estrogena povzroča, da pomaga, da se sprostite v možganske celice, ki izhaja pri zmanjševanju simptomov endometrioze, kot mišične napetosti, čustveni in fizični stres, anksioznost, itd
2 Dismenoreja
Z zmanjšanjem napetosti nad aktivnih mišic, ki jih živčne motnje povzročajo, da pomaga zmanjšati trebušne mišice, vključno mišic maternice, ki izhajajo iz zmanjšuje menstrualne krče med menstruacijo.
3. Blood čiščenje
Eterično olje – kamilica roman je tudi čistilec krvi. Z čiščenje krvi v žilni sistem, pomaga, da bi več kisika in povečali proizvodnjo rdečih in belih krvnih celic, ki povzroči povečanje imunskega sistema v boju proti oblikovanju endometrija vsadkov in oprijema, kot tudi zmanjšuje tveganje za anemijo za ženske z težka krvi med menstruacijo.
4. Prebavni sistem
Rečeno je, da je bistvenega pomena olju kamilice roman pomaga povečati delovanje prebavnega sistema pri črpanju življenjske vitamine in minerale, med menstrualnim ciklom.
5. Pre mnestrual sindrom
Z zmanjšanjem mišične napetosti pred ovulacijo in menstruacijo, zmanjšuje simptome pre menstrualnega sindroma, ki jih je povzročil več kot aktivno mišic maternice, kot izhajajo iz hormonsko neravnovesje.
C. Clary Sage
I. Opredelitev
Clary žajbelj eterično olje se pridobiva iz Salivia Sclarea družine ustnatic in je znana tudi kot Clary, Clary sladice. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje bolečine v mišicah.
II. Kako eterično olje – sledijo žajbelj učinki žensk z endometriozo
1. Živčni sistem
Rečeno je eterično olje – Clary žajbelj je živčni sistem tonik zdravilo, saj pomaga, da se sprostite napetost možganskih celic, ki povzroča depresijo, stres, nespečnost in korenite napetost.
2. Menstrualne bolečine
prav tako pomaga, da se okrepi delovanje jeter pri presnovi maščobnih kislin, s čimer se zmanjšuje tveganje za prekomerno aktivnega mišic maternice povzroča menstrualne bolečine pri ženskah z endometriozo med menstrualnim ciklom.
3. Heavy menstruacija krvi
Eterično olje-Clary žajbelj vsebuje geraniol, asubstance ta pomoč za krepitev delovanja jeter pri presnovi maščobnih kislin in s tem se poveča transport kisika in hranilnih snovi za naše telesne celice potrebujejo za posledico zmanjševanje tveganja težke menstruacije, ki ga prekinitev majhne vene v povzročene maternice.
4. Imunski sistem
Bistvena oil– Calry žajbelj vsebuje linalool, je naravna terpenski alkohol snov. Ker ima linalool tudi antioksidativne lastnosti, da prispeva k povečanju delovanje imunskega sistema pri omejevanju škode zaradi oksidacije reakciji nastane pri zmanjševanju tveganja endometrija vsadkov in oprijema. Vsebuje tudi kariofilenom ki je antiseptik in s tem pomaga, da se uniči mikroskopski organizem običajno bakterij ali virusov, ki povzročajo bolezni.
D. Cypress
I. Opredelitev
Cypress eterično olje iz Cupressus sempervirens družine Cupressaceae in je znana tudi kot italijanski oziroma sredozemski ciprese.
II. Kako eterično olje — ciprese učinki žensk z endometriozo
1. Dihala
Bistvena nafte ciprese pripomore k povečanju delovanje dihalnega sistema z zaviranjem žleznega izločanja, ki bi lahko delno blokira zrak, ki je potreben za absorpcijo kisika povzroči povečanje ravni kisika v krvi, ki so potrebni za celice v telesu.
2. Živčni sistem
Eterično olje – ciprese vsebuje sabinene, snov, ki je dejal, da pomaga pri simpatičnih ali parasimpatičnih funkcij, s tem pa pripomore k nadzoru in gladkih mišic, kot so urejanje srčne mišice, zaradi česar je zmanjševanje napetosti simptomov živčnega sistema, vključno materničnih mišic in menstrualnih bolečina.
3. Heavy pretok krvi
Rečeno je, da bistveno nafte ciprese tudi prispeva k povečanju elastični kapilar stene nastane pri zmanjševanju tveganja odlomljena majhnih žil v trebuhu nastane pri zmanjševanju tveganja težke menstrualne pretoka krvi.
4. Prebavni sistem
Prav tako pomaga povečati želodčne kisline v prebavnem sistemu povzroči povečanje absorpcije bistvenih vitaminov in mineralov za ženske z endometriozo, ker se je pokazala večina od njih, da so nekatere vrste vitaminov ali mineralov pomanjkanjem med menstrualnim ciklom.
E. Fennel
I. Opredelitev
Eterično olje – koromač je znana tudi kot fenkel in rimske komarčku, je pridobljen iz Foeniculum vulgare var. dulce, ki je sladki janež od kobulnic (Apiaceae) družino.
II. Kako Eterično olje – Janež učinki žensk z endometriozo
1. Dihala
BISTVENE oil– koromača vsebuje pinen in limonen pomoč za čiščenje zraka v pljučih posledico maksimalno absorpcijo kisika, ki je ključnega pomena za regulacijo funkcije možganov celic. Brez dovolj kisika, povzroča simptome utrujenosti, omotica, utrujenost, itd
2. antispazmodično
Rečeno je, da koromač tudi pomaga sprostiti napetost živčnega sistema povzroči zmanjševanje bolečine v mišicah, vključno materničnega mišice, ki povzroča simptom menstrualne bolečine.
3. Emmenagogue
Ker je tudi blag emmenagoue, prispeva k povečanju proizvodnje krvi in ​​rdečih krvnih celic, ki so bistvenega pomena za ženske z endometriozo in s težkimi pretok krvi med menstruacijo.
4. Imunski sistem
Prav tako jetra tonik medicino pa, da pomaga izboljšati delovanje jeter pri presnovi beljakovin in maščob za posledico povečanje delovanje imunskega sistema v boju proti oblikovanju prostih radikalov in endometrioza vsadki in oprijema.
5. Zaprtje:
Bistvena nafte koromača je tudi odvajalo, da pomaga izboljšati pretok blata, ki izhaja v zmanjševanju menstrualne krče, ki jih endometrija vsadki in oprijemljivost, povezanih z izločanja organov povzročajo.
F. Geranium
I. Opredelitev
Eterično olje – geranije je pridobljen iz rastline Pelargonium odorantissimum, družine Geraniaceae. Vsebuje za sestavljanje različnih kemičnih sestavin, vključno z a-pinen, mircena, limonen, menthone, linalool. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje motenj živčnega.
II. Kako eterično olje – geranije učinki žensk z endometriozo
1. Živčni sytem
Eterično olje-geranuim naj vsebuje kemikalije, ki pomaga razbremeniti napetost živčnega sistema, vključno s hormonsko proizvodnjo nadledvične žleze, ki izhaja pri zmanjševanju simptomov endometrioze, kot so čustveni in fizični stres, blage depresije in anksioznosti.
2. Slaba cirkulacija
Je prav tako pomaga, da se sprosti zastoj krvi, ki povzroča slabo cirkulacijo posledico povečanje krvnega udarec v telesu, vključno s pretokom krvi v trebuhu, ki pomaga sprostiti menstrualne krče in tok težka obdobja krvi.
zastajanje 3. tekočine
Rečeno je, da je eterično olje – geranije pomaga pri gub funkcije limfnega sistema, ki nastane pri zmanjševanju tveganja zastajanja tekočine v telesnih tkivih.
4. Menstrualni nepravilnosti.
S pomočjo presnovo maščob in beljakovin v jetrih, pomaga uravnotežiti proizvodnjo estrogena in progesterona, ki izhaja pri zmanjševanju menstrualne nepravilnosti.
uravnoteženje 5. hormon
Eterično olje-gerunium deluje tudi na skorje nadledvične žleze, ki pomaga pri presnovi maščobnih kislin in ima izravnavo vpliva na hormonski sistem, ki izhaja pri zmanjševanju bolečine obdobja, ki ga je povzročil nad proizvodnjo določenega hormona v družini prostaglandinov.
G. Helichrysum
I. Opredelitev
Eterična olja – helichrysumis pridobljeni iz Helichrysum angustifolium družine Asteraceae (Compositae) in je splošno znana kot večno olja. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje preobremenjenosti jeter.
II. Kako Eterično olje – Helichrysum učinki žensk z endometriozo
Eterično olje – Helichrysum vsebuje nekaj glavnih kemičnih sestavin, kot so a-pinen, kampen, b-pinen, mircena, limonen.
1. Živčni sistem
Eterično olje – Helichrysum je krče, pomaga zmanjšati napetost v mišicah, ki jo povzročijo več aktiven možganskih celic v electrotype posredovanju informacij, ki izhajajo pri zmanjševanju mišične krče v trebuhu pri ženskah z endometriozo
2. Diuretik
Prav tako je diuretik, ki pomaga, da se poveča funkcije limfnega sistema, ki izhaja pri zmanjševanju simptomov zastajanja vode v nežnosti telesnih tkiv in dojke za neravnovesje razmerje kalija in natrija, povzročeno med menstrualnim ciklom.
3. Obtočila
Rečeno je, da so nekatere snovi v eteričnem olju – Helichrysum pomaga izboljšati presnovo jeter maščobnih kislin, ki nastanejo pri zmanjševanju raven slabega holesterola v pare krvi. S tem, da pomaga povečati raven kisika in hranilnih snovi v krvi, ki zmanjša tveganje za hormonsko neravnovesje, ki povzroča simptome endometrioze.
zastojev 4. jetra
preobremenjenost jeter povzroča qi stagnacija v predelu trebuha. S sprostitvijo pretoka qi, Helichrysum izboljšuje delovanje jeter v boju proti vnetjem, ki ga endometrija vsadki in oprijema povzročajo.
5. Prebavni sistem
Eterično olje – Helichrysum je tudi prebavni sistem tonik medicine, prispeva k izboljšanju prebavnega funkcijo absorbira hranilne snovi, ki so potrebne za telo žensk z endometriozo potrebno. Pomanjkanje hranil so pogoste pri ženskah z endometriozo med menstrualnim ciklom.
H. Lavender
I. Opredelitev
Eterično olje – sivka je znana tudi kot Lavandula officinalis, je pridobljen iz Lavandula angustifolia družine Lamiaceae. To je bil uporabljen za lajšanje napetosti živčnega sistema.
II. Kako Eterično olje – Lavender učinki žensk z endometriozo
Eterično olje – sivka vsebuje kemijske sestavine a-pinen, limonen, linalool, cis-ocimene, trans-ocimene, itd
1. Živčni sistem
Eterično olje – sivka deluje pomirjevalno in pomirjujoč učinek na živce, tako da pomaga za lajšanje živčne napetosti, ki povzroča simptome endometrioze, vključno z depresijo, paniko, histerijo in je učinkovit pri zdravljenju glavobolov, migrene.
2. menstrualne krče
Saj pomaga izboljšati delovanje živčnega sistema, zmanjšuje napetost mišic v telesu, vključno z mišico maternice povzroča zmanjševanju menstrualne krče.
3. Protivnetno
Eterično olje – sivka vsebuje pinen in limonen, ki pomagajo povečati delovanje imunskega sistema, kar je pomembno za boj proti off vnetje endometrija vsadkov in oprijema.
4. nespečnost
Nespečnost je eden od simptomov ženskah z endometriozo, da ga menstrualne krče ali več aktivnih možganskih celic, ki smo jih hranijo v luči ponoči ali povzročili. Eterično olje – sivka je dejal, da bi za umiritev možganske celice in zmanjšujejo menstrualne krče nastanejo pri zmanjševanju tveganja za nespečnost.
5. črevesja motnja
Eterično olje – sivka je dejal, da pomaga, da se premaknete v blatu v debelem črevesu, ki deluje kot odvajalo za posledico zmanjševanje bolečine, ki jih endometrioza vsadki in oprijemljivost, povezanih z izločanja organov povzročil.
6. Dihala
Prav tako je sistem tonik dihal, s povečevanjem krvnega obtoka v pljučih, ki povečuje pljučne funkcije pri absorpciji kisika nastane pri zmanjševanju težav bronhitis, astma, prehlad, laringitis, Zadah iz ust, žrela okužb in slabi imunski sistem.
I. Muškatni
I. Opredelitev
Eterično olje – muškatni orešček, ki je znana tudi kot Myristica officinalis in je pridobljen iz Myristica fragrans družine Myristicaceae. To je bil uporabljen kot reproduktivnega sistema tonik medicine v tradicionalni medicini.
II. Kako Eterično olje – muškatni orešček učinki žensk z endometriozo
Eterično olje – muškatni orešček vsebuje glavne kemične sestavine a-pinen, kampen, b-pinen, sabinene, mircena, a-phellandrene, a-terpinene, limonen itd
1. antispazmodično
Eterično olje – muškatni pripomore k izboljšanju napetost živčnega sistema pri nadzoru dejanje mišic v telesu, s čimer se zmanjša prekomerno aktiven mišice maternice posledico zmanjševanje endometrija krč pri ženskah z endometriozo,
2. Prebavni sistem
Eterično olje – muškatni orešček, ki je dejal, da pomaga pri zaviranju slabih mikroorganizmov v prebavnem sistemu. Več kot rast slabih mikroorganizmov povzroči nad proizvodnjo svojega odpadki, ki nastanejo pri povečanju nevarnost kopičenja toksinov in slabijo delovanje jeter pri obrambi pred tujo invazijo in endometrija vsadkov in oprijem.
3. Emmenagogue
Prav tako ima emmenagogue s povečanjem pretoka krvi v predelu medenice in maternice, ki pomaga, da bi na menstruacije in zmanjšajo simptome endometrioze, ki amenoreja škodo.
4. Odvajalo
Eterično olje – muškatni deluje tudi kot odvajalo, ki pomaga premakniti blatu v debelem črevesu, ki izhaja pri zmanjševanju tveganja za zaprtje in bolečine, ki jih endometrija vsadkov in oprijema na izločanja organih povzročili.
J. Rose Otto
I. Opredelitev
Eterično olje – rose otto je znana tudi kot bolgarske in turške vrtnice, da se izloči iz damasta rose – Rosa damascena družine Rosaceae. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini kot pomirjevalo za živčni sistem.
II. Kako Eterično olje – Rose Otto učinke žensk z endometriozo
Eterično olje – rose otto vsebuje glavno kemično sestavo Citronellol, fenil etanola, geraniol, nerol, Farnesol in stearpoten s sledovi nonanola, linaloola, nonanal, fenil acetaldehid, citral, karvon, rose oksid, itd
1. Živčni sistem
Eterično olje – rose otto je bil uporabljen kot pomirjevalo zdravilo za umiritev nad aktivno živčni celici za posledico zmanjšanje simptomov endometrioze, vključno z mišično napetost, tesnoba, čustveni in fizični stres in depresijo.
2. zaprtje
Deluje tudi kot odvajalno zdravilo, ki pomaga spodbuditi iztrebljanje ali ublažijo blatu posledico zmanjša bolečine, ki jih endometrioza, povzročeno na izločanje organov.
3. jetra
Eterično olje – rose otto je tudi tonik jetra, pomaga povečati jetrne funkcije v sintezo ogljikovih hidratov, ki pomaga, da bi energijo za potrebe telesa za posledico zmanjšanje simptomov endometrioze, vključno utrujenosti, utrujenost in nespečnost.
4. Emmenagogue
Prav tako je emmenhagogue ki pomagajo voditi v odsotnosti obdobja in zmanjšuje menstrualne krče, ki jih krvni zastoj povzroča v predelu trebuha, ki spodbuja pretok krvi v trebuh.
5. Prebavni sistem
Eterično olje – rose otto naj bi pripomoglo k izboljšanju prebave funkcijo absorpcije vitalnih hranilnih snovi, ki so vedno pomanjkanje žensk z endometriozo med menstrualnim ciklom.
6. maternice tonik
Ker je maternične tonik, pomaga vzdrževati normalno funkcije mišic maternice in zmanjšanje težka pretok krvi in ​​menstrualne krče.
Ker je endometrioza ozdravljiva in obvladljiva naravnih sredstvih in samopomoč seveda, če imate endometroisis, poglejte na svetlo plat.
Upam, da bodo te informacije pomagajo. Če potrebujete več informacij ali zavarovalnico, svetovanje, upoštevajte moj članek vrsto zgoraj navedeni zadevi na moji domači strani na naslovu:
http://medicaladvisorjournals.blogspot.com
Če želite prebrati vrsto endometrioza obiska:
http://endometriosisa.blogspot.com