Endometrioza del XVIII – lahko Flower Rastline Pomoč Za zdravljenje endometrioze (del B)?

Endometrioza ki raste nekje drugje, razen endometrija, reagira tudi hormonske signale mesečnega menstrualnega ciklusa z oblikovanjem tkivo, ga rešuje, in jih odpravili skozi menstruacije. Porabili smo veliko časa, da bi razpravljali, kako konvencionalno in tradicionalne kitajske medicine za zdravljenje endometrioze. V tem članku, bomo še naprej razpravljali o tem, kako lahko cvetlične rastline pomaga za zdravljenje endometrioze (del B).
M. Delicious Monster
I. Opredelitev
Flower sredstva – okusno pošast, znan tudi kot švicarski tovarni sira, sadne solate rastline ali pošasti sadja je plazeče trta izvira iz južne Mehike do Paname. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje artritisa.
II. Kako Delicious Monster učinki žensk z endometriozo
1. zastajanje tekočine
Delicious pošast sadje, ki vsebuje visoke ravni kalija, kot so banane, ki pomaga uravnavati raven natrija in izboljša limfno funkcijo, ki izhaja pri zmanjševanju tveganja za zadrževanje vode v telesu tkiv in občutljivost dojk pri ženskah z endometriozo.
2. Menstrualni krči
Rečeno je, da je okusno pošast tudi pomaga, da se sprostite mišice telesa za posledico zmanjšanje menstrualne krče, ki jih povzroča več aktivnih trebušne mišice.
3. Menstruacija
Plod okusno pošast vsebuje tudi veliko količino vitamina C, ki je bistvenega pomena za zmanjševanje težka pretok krvi med menstruacijo, kot izhaja iz krepitve malih žil v trebuhu.
4. Folna kislina
Vsebuje tudi folno kislino, ki pomaga povečati nastajanje rdečih in belih krvnih celic z delitvijo celic in podvajanje DNA, ki izhaja pri krepitvi imunskega sistema v boju proti endometrija vsadki in oprijemljivost in tako zmanjša simptome endometrioze, kot so anemija, utrujenost. čustveni in fizični stres itd
Drobne dlake na vsak del rastline lahko povzroči pekoč draženje kože in jezikom in jesti nezrelo sadje, ki ima še vedno jedrca trdno pritrjene, izpostavlja grla do oksalne kisline je nevarno.
N. Fuchsia
I. Opredelitev
Fuksija je cvetoče rastline, predvsem grmovnice in lahko rastejo dolge poganjke. To je doma v Južni in Srednji Ameriki. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje kožnih bolezni, majhne mehurje in izpuščaje.
II. Kako Fuchsia učinki žensk z endometriozo
1. Živčni sistem
Fuchsia naj bi pomagali zagotoviti več energije v telesu s povečanjem presnovo maščob in beljakovin, ki izhaja pri zmanjševanju simptomov endometrioze, vključno utrujenosti, utrujenost in izguba spomina zaradi staranja.
2. Menstrualni krči
Prav tako pomaga zmanjšati napetost živčnega mišic premikanju vključno trebušne mišice, s tem, da pomirja preko aktivne mišice v maternici povzroči zmanjšanje menstrualne krče za ženske z endometriozo.
3. Dihala
Fuksija tudi izboljšanje zraka dihalnih poti, ki ne le pomaga zmanjšati zračno pot bolezen ampak tudi več kisika za naše telo potrebuje za posledico zmanjševanje živčne napetosti, ki povzroča simptome endometrioze tudi čustvenega in fizičnega stresa, anksioznosti, migrene in depresije.
4. ledvic tonik
Prav tako je ledvica tonik zdravilo, ki pripomore k izboljšanju delovanja ledvic v urinu izločanje posledico pomagala limfni funkcijo in zmanjšuje tveganje za zadrževanje vode.
5. sindrom razdražljivega skledo
Fuksija je v pomoč pri izboljšanju sindrom razdražljivega skledo za ženske z endometriozo, ki pomaga zmanjšati menstrualne krče, ki jih endometrioza priloženega izločanja organov povzročajo.
6. Obtočila
Prav tako pomaga zmanjšati visok krvni tlak zaradi stresa in tesnobe za ženske z endometriozo, povzročene s povečanjem funkcijo srca in krvnega obtoka za posledico povečanje funkcijo živčni in zmanjšati simptome endometrioze.
O. Gardenia
I. Opredelitev
Gardenia. priljubljena grm in okrasne v južnem delu Združenih držav Amerike, je rod okoli 250 vrst cvetnic v družini RUBIACEAE, ki izvira iz tropskih in subtropskih območjih Afrike. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje stresa, strahu in tesnobe.
II. Kako gardenia učinki žensk z endometriozo
1. Obtočila
Gardenoa vsebuje kemično genipinom, ki pomaga povečati delovanje jeter sinteze ogljikovih hidratov, kar je povzročilo znižanje glukoze v krvi, ki pomaga izboljšati delovanje živčnega sistema in zmanjšati simptome endometrioze, vključno čustveni in fizični stres, tesnoba, utrujenost in utrujenost.
2. Jetra tonik
Genipinom v gardenia ne le pomaga pri lajšanju simptomov sladkorne bolezni tipa II, prav tako pomaga jetra beljakovin in maščob presnove, ki izhaja pri zmanjševanju tveganja za prekomerno proizvodnjo nekaterih članov družine prostaglandinov, ki povzroča menstrualne krče za ženske z endometriozo.
3. nalogi DNA
Gardenia je tudi kolagen tonik, pomaga razgraditi beljakovine v svoje baze aminokislin, med prebavo, ki pomaga, ne samo za izboljšanje skupne tkiva, ampak tudi povečuje telo pri urejanju naročil DNA, ki izhajajo pri zmanjševanju tveganja za anomalije celice rast vključno endometrijske celice rastni nekje esle razen endometrija.
4. Crocin
Gardenia vsebuje tudi crocin, naravni karotenoid kemična spojina, pomaga povečati delovanje imunskega sistema v boju proti oblikovanju prostih radikalov in vdorom bakterij in virusov, vključno z, ki endometrija vsadki in oprijema.
5. Živčni sistem
Crocin v gardenia ter pomagali v boju proti vnetjem, ki jih nenormalna rast celic povzročajo, prav tako pomaga, da se sprostite celice v živčnem sistemu, ki izhaja pri zmanjševanju simptomov endometrioze tudi čustveni in fizični stres, tesnoba, strah in depresije.
P. Garland Chrysanthemum
I. Opredelitev
Garland krizanteme znan tudi kot krizantem zelenicah ali užitnih krizantemo, je cvet in listov zelenjave v genialnega Leucanthemum. To je cvet je bil uporabljen v tradicionalni kitajski medicini kot krvni tonik.
II. Kako venca krizanteme učinki žensk z endometriozo
1. Beta karoten
Garland krizanteme vsebuje velike količine beta karotena, ki se pretvori v vitamin A v našem telesu. To je antioksidant, ki pripomore k izboljšanju sistema spopadov imunski proti tuji invaziji vključno endometrija vsadki in oprijema in bakterijam in virusom.
2. železovega
Prav tako je bogata z železom, minerala, ki je potrebna za povečanje proizvodnje rdečih krvnih celic in absorpcijo kisika. Brez dovolj železa, naše telo ne more dovolj krvi, da bi nadomestili tiste, izgubo krvi za ženske z endometriozo in težke pretok krvi med menstruacijo, ki povzroča slabokrvnost.
3. Folat
Folata ali folne kisline v venca krizanteme, ki so potrebni za delitev celic in DNA podvajanje poleg tega pa tudi pomaga izboljšati delovanje živčnega sistema, ki izhaja pri zmanjševanju simptomov endometrioze med menstrualnim ciklom, vključno z izgubo spomina, utrujenost, utrujenost, nespečnost, itd
4. Vitamin K
Vitamin K v cvet rastline, venec krizanteme, ne le ščiti membrane kože, ampak tudi prispeva k zmanjšanju pretoka krvi za ženske z endometriozo med menstruacijo.
5. Vitamin C
Prav tako vsebuje veliko količino vitamina C, ki ne le pripomore k izboljšanju imunskega sistema v boju proti vnetjem, ki ga nenormalno celično rast, vključno z endometrija vsadki in oprijemljivost povzročajo, prav tako prispeva h krepitvi kapilar steno za posledico zmanjševanje tveganja za prekinitev majhnih žil v predelu trebuha posledico zmanjšanje težkega pretok krvi pri ženskah z endometriozo.
Ker Garland krizanteme vsebuje veliko količino natrija, prosim, da vnos s kalijevim bogato hrano, da se prepreči zastajanje tekočine.
Q. Geranium
I. Opredelitev
Geranium znan tudi kot cranesbills, je cvetoče rastline rod izvira v vzhodnem delu Sredozemlja. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje prebavnih motenj.
II. Kako cvet sredstva – Geranium učinki žensk z endometriozo
1. Obtočila
Geranium je dejal, da vsebuje snovi, ki pomagajo, da se žile pogodbe za posledico zmanjševanje težka pretok krvi za ženske z endometriozo in težke pretok krvi med menstruacijo.
2. Prebavni sistem
Rečeno je, da je Geranium prebavne tonik zdravilo, ki pripomore k boljšemu prebavnemu sistemu pri črpanju vitalnih vitaminov in mineralov za potrebe telesa celsl posledico zmanjševanje sistema endometrioze s pomanjkanjem hranil povzročil.
3. Imunski sistem
Prav tako pomaga, da jetra maščob in beljakovin presnovo z izločanjem žolča, ki pomaga, da zavira raven slabega holesterola v krvi in ​​povečanje prevoz hranilnih snovi in ​​kisika v celicah živčnega sistema, ki izhajajo pri zmanjševanju tveganja za živčne napetosti in simptomi za endometriozo, vključno čustveni in fizični stres.
uravnoteženje 4. hormon
Geranije tudi učinkuje na funkcijo endokrinega žlez pri reguliranju proizvodnje ravni estrogena povzroča zmanjševanje tveganja endometrioze tvori v drugem delu telesa in menstrualne krče.
zadrževanje 5. Voda
Prav tako prispeva k izboljšanju limfni funkcijo za posledico zmanjševanje zadrževanja vode v telesnih tkivih.
Geranije se uporablja tudi v homeopatske medicine kot protivnetno, antiseptično, antidepresiv in diuretik.
R. Gladiolus
I. Opredelitev
Gladiolus znan tudi kot meč lilija, je cvet rastlina pripada rodu Gladiolus vsebuje okoli 260 vrst in doma v Južni Afriki. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje driska in bolečine v trebuhu.
II. Kako gladiole učinki žensk z endometriozo
1. Prebavni sistem
Rečeno je, da je bil gladiole uporabljajo v tradicionalni medicini Južni Afriki za izboljšanje delovanje prebavnega sistema pri odpravljanju različnih hranilnih snovi, ki so potrebne za ženske z endometriozo, ker za kaj vse razloge, najdemo večina od njih, da so nekatere vrste pomanjkanja hranil med menstrualnega ciklusa.
2. Izločanje sistem
Meček tudi pomaga izboljšati krčenje debelega črevesa in gibanje blata, da zmanjšamo tveganje za zaprtje, ki izhaja v zmanjševanju menstrualne krče za nekatere ženske, če endometrija vsadki in oprijem pritrjena na izločanje organov.
3. Živčni sistem
Prav tako pomaga, da jetra maščob in beljakovin metabolizmu posledico zmanjševanje napetosti živčnega sistema, vključno s simptomi utrujenosti, čustveni in fizični stres, anksioznost in depresija.
4. Menstrualni krči
Rečeno je rastlina pomaga tudi pri urejanju funkcijo določenega hormona v družini prostaglandinov kot posledico delovanja jeter pri usklajevanju ravni maščobnih kislin. Kot vemo, porušili ravnotežje maščobnih kislin povzroča nad proizvodnjo nekaterih članov v prostaglandinov hormona, ki izhaja v več aktivnih mišic maternice in menstrualne krče.
5. Spolna želja
Meček je dejal, vsebuje snov, ki pomaga za spodbujanje proizvodnje testosterona, ki je bistvenega pomena za nekatere ženske, ki so imeli simptome libido med menstrualnim ciklom nizke ravni testosterona v telesu povzročajo.
S. Hollyhock
I. Opredelitev
Hollyhocks je cvet rastlina iz rodu Alcea družine Malvaceae in doma v jugozahodni in osrednji Aziji. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje kronične katar in senenim nahodom z katar in alergijskim rinitisom.
II. Kako Hollyhock učinki žensk z endometriozo
1. zaprtje
Hollyhock naj bi pomagali pri sindromu razdražljivega črevesa pomirja, s čimer se poveča pretok blata v debelem črevesu, ki izhaja pri zmanjševanju menstrualne krče jih endometrija vsadki in oprijema do izločanja organov pri nekaterih žensk z endometriozo povzročajo.
2. Prebavni sistem
Hollyhock vsebuje tudi snovi, ki pomagajo izboljšati delovanje prebavnega sistema, z vitamini in minerali absorpcijo, ki izhaja pri zmanjševanju simptomov pomanjkanja endometrioza povzroča hranil med menstrualnim ciklom.
3. vnetje
Hollyhock tudi pomaga zmanjšati vnetje s fizičnim vplivom in endometrija vsadkov in oprijem pritrjena na druge organe, razen endometrij povzročil.
4. občutljivost dojk in zadrževanje vode
Prav tako lahko pripomogli k zmanjšanju ravni prolaktina hormona in poveča limfni funkcijo za posledico zmanjšanje tveganja za dojk in zadrževanja vode v telesnih tkivih pri nekaterih ženskah z endometriozo.
5. Menstrualni krči
Hollyhock vsebuje snov, ki pomaga, da se sprostite napetost mišic telesa povzroča zmanjšanje menstrualne krče, ki jih povzroča več aktivnih mišic maternice.
T. kovačnik
I. Opredelitev
kovačnik je cvet rastlina upogibanja, da ima Twining trte v družini Capreoliaceae in izvira iz severne poloble. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini kot diuretik učinek v telesu.
II. Kako kovačnika učinki žensk z endometriozo
1. jetra
Kovačnika je bil uporabljen za povečanje funkcije delovanja jeter pri presnovi maščob in beljakovin, ki pripomore k izboljšanju delovanje živčnega sistema in zmanjšanje napetosti celic v možganih povzroči povečanje podatke pošilja med celicami in zmanjševanje živčni napetosti, ki povzroča simptome endometrioza.
zadrževanje 2. Voda
Prav tako pomaga izboljšati delovanje ledvic v urinu, pridobivanje in limfnega funkcijo v izločajo tekočine iz telesnih tkiv, ki zmanjšujejo tveganje za zadrževanje vode, eden od simptomov za ženske z endometriozo med menstrualnim ciklom.
3. Imunski sistem
Hoenysckle vsebuje snov, ki pomaga, da poveča delovanje imunskega sistema v boju proti tvorbo prostih radikalov in tujih bakterij in virusov invazije nastanejo pri zmanjševanju tveganja za oblikovanje endometrioze v določenem delu v telesu brez endometrij.
4. Prebavni sistem
Prav tako pomaga v boju proti slabih mikroorganizmov v prebavnem sistemu, ki povečuje absorpcijo vitalnih hranilnih snovi za telo, saj je ugotovila, večina žensk z endometriozo, da so nekatere vrste pomanjkanja hranil med menstrualnim ciklom.
5. Pain razbremenilna
Rečeno je kovačnik vsebuje tudi snov, ki pomaga pomiriti prevelike dejavnih mišic v telesu povzroči zmanjševanju menstrualne krče, ki jih povzroča več aktivnih mišic maternice.
U. Jasmine
I. Opredelitev
Jasmine je cvet rastlina z vinsko trto v družini Oleaceae, doma v Evropi, Aziji in Afriki. To je bil uporabljen v kitajski tradicionalni medicini za zdravljenje glavobola, nespečnosti in kronične bolečine.
II. Kako jasmin učinki žensk z endometriozo
1. pomirjevalo
jasmin vsebuje sedativni lastnost, ki pripomore k zmanjšanju napetosti živčnega sistema med stresom, ki izhaja pri zmanjševanju simptomov endometrioze tudi čustveni in fizični stres, nespečnost in depresija.
2. Cell nenormalnosti
jasmin pomaga tudi regulirati rast celic, s čimer se zmanjša nevarnost za endometrija celic rastočih drugje razen endometrija.
3. Menstrualni krči
To je bil uporabljen v kitajski tradicionalni medicini za zdravljenje mišične krče v regiji trebuhu povzroča menstrualne krče, ki jih povzroča več aktivnih mišic maternice pri ženskah z endometriozo.
4. Spolna želja
Jasmine je afrodiziak medicine. To je bil uporabljen za povečanje ravni testosterona za moške in ženske enako posledico povečanje spolne sle pri nekaterih ženskah z endometriozo med menstrualnim ciklom.
5. jetra
Prav tako pomaga pri razstrupljanju jeter, ki pomaga izboljšati delovanje jeter pri maščob in beljakovin metabolizmu posledico zmanjševanje tveganja menstrualnih simptomov, ki jih preko aktivnih možganskih celic povzroča.
V. Lavender
I. Opredelitev
Sivka je cvet rastlina, ki spada v mint družine Lamiaceae in izvira v Sredozemlju, Južni Afriki in jugovzhodu Indije. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za balzami, mazila, parfume, kozmetiko in lokalno uporabo.
II. Kako sivke učinki žensk z endometriozo
1. Imunski sistem
Sivka je dejal, da vsebujejo kemikalije, ki pomaga zmanjšati vnetje, ki raste fizični vpliv ali abnormalna celica v napačnem delu v telesu, vključno z endometrija celic, kar je povzročilo, da pomaga zmanjšati tveganje za nastanek endometrioze.
2. živčni sistem
Prav tako ima pomirjujoč učinek na možgansko celico z izboljšanjem podatke pošilja med celicami, s čimer se zmanjšuje simptome endometrioze, kot so utrujenost, fizični in čustveni stres in tesnobo.
3. nespečnost
Sivka je bil uporabljen v tradicijo medicini v sprošča živčno napetost ponoči ima za posledico zmanjševanje tveganja za nespečnost pri ženskah z endometriozo v memstrual cikla.
4. hormon Inhibitor
Kot zaviralcem extrogen hormona, pripomore k zmanjšanju proizvodnje preko nivoja estrogena ‘s med menstrualnim ciklom, kar zmanjšuje tveganje endometrija vsadkov in oprijema kot tudi simptomov endometrioze.
5. Cell delitev
Avender je tudi mitotični ki pomaga pri uravnavanju delitev celic in celične rasti, ki izhaja pri zmanjševanju tveganja endometrija celice rastejo v drugem delu telesa, razen endometrij.
W. Viola
I. Opredelitev
Viola je cvet rastlina spada v vijolično družini Violaceae, razpršene po vsem svetu. Večina vrst najdemo v zmernem pasu severne poloble. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje visokega krvnega tlaka. Ne jemljite mehkužce in viole z zdravili, za daljše obdobje, saj lahko povzroči slabost in bruhanje.
II. Kako viola učinki žensk z endometriozo
1. Prebavni sistem
Rečeno je, da viola pomaga izboljšati delovanje disgestive sistema pri črpanju bistvene vitams in minerale, s čimer se zmanjša tveganje za hormonsko neravnovesje, ki ga nutritaional pomanjkljivosti povzročajo.
2. Obtočila
Viola je bila uporabljena v tradicionalni medicini kot kri tonično zelišč, pomaga zmanjšati raven slabega holesterola v arterijah, ki izhajajo iz povečanja delovanje srca, izboljšanje kisika prevoz in zmanjšuje visok krvni tlak ter zmanjšuje napetost živčni in sistema in zmanjševanju čustvene in fizične simptome endometrioze.
3. Pain razbremenilna
Rečeno je, da viola vsebujejo snovi, ki pomagajo, da se zmanjša napetost mišic maternice, ki izhaja v zmanjševanju menstrualne krče.
4. Vitamin C
Vitamin C v viole ne samo prispeva k izboljšanju prebave absorpcijo vitalnih hranilnih snovi, prav tako pomaga zmanjšati tveganje za prekinitev kapilar steno in s tem, da pomaga zmanjšati tveganje za težka obdobja toka za ženske z endometriozo.
5. Imunski sistem
Violo vsebujejo antocianina, močan antioksidant, ki ne samo pomaga povečati delovanje imunskega sistema v telesu v boju proti vsem vdoru tujih snovi, kot so bakterije in virus, ampak tudi preprečuje abnormalne rasti celic kot narašča peritoneja celica v endometrioze v predelu trebuha .
Ne jemljite viole z zdravili, za daljše obdobje, saj lahko povzroči slabost in bruhanje.
X. plumbago
I. Opredelitev
Plumbago je cvet rastlina, ki spada v družino Plumbaginaceae družini, ki izvira iz toplo zmerno do tropskih predelih sveta. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini za zdravljenje zastrupitve s svincem.
II. Kako plumbago učinki žensk z endometriozo
1. Prebavni sistem
Plumbago je antidyspeptic. pomaga izboljšati delovanje prebavnega sistema pri črpanju pomembnih hranil za ženske z endometriozo, ker se je pokazala večina od njih, da so nekateri nutrietns pomanjkanje med menstrualnim ciklom.
2. vnetje
Rečeno je, da so eterična olja plumbago pomoč za izboljšanje žleznega oteklino, ki izhaja pri zmanjševanju tveganja za vnetja rast nepravilnih celic, vključno z endometrija vsadki in oprijemljivost, vezanih na druge organe povzročila.
3. živčne napetosti
Plugbago vsebujejo tudi snovi, ki pomaga zmanjšati živčne napetosti, ki jih čustveno in fizičnim stresom povzročene med menstrualnim ciklom.
4. Prebavni sistem
Prav tako pomaga pri zdravljenju prebavnih motenj in izboljšanje sistema na absorpcijo hranil, s čimer se zmanjšuje simptome menstruacijskega ciklusa s pomanjkanjem hranil povzroča.
5. sitosterol glukozid
Sitosterola glukozid naj bi pomagali pri urejanju rast celic v našem telesu, ki izhaja pri zmanjševanju tveganja za nastajanje prostih radikalov in endometrioze.
Y. Poppy
I. Opredelitev
Poppy je cvet rastlina z enim cvet na steblu in spada v družino maka. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini kot bolečine razbremenilna.
II. Kako Poppy učinki žensk z endometriozo
1. pomirjevalo
Poppy vsebuje alkaloide, so kemične spojine, ki prispevajo k razbremenitvi napetosti živčnega sistema, za vse vzroke, zato se tudi zmanjšuje menstrualne krče pri ženskah z endometriozo, ki jih je povzročil več aktivnih mišic maternice.
2. Zastoji
Rečeno je, da mak prav tako prispeva k izboljšanju prometnih zastojev, ki jih blokade nosne votline, ki povečuje delovanje dihalnega sistema, s kisikom tako absorbira povzročil, zvišuje krvni prevoz hranil za potrebe telesne celice, in zmanjšujejo simptome endometrioze s pomanjkanjem hranil povzroča.
3. vnetje
Poppy tudi pomaga, da se ustavi vnetje krvnih žil, ki zmanjšuje tveganje za endometrija vsadki in oprijema endometrija celice pritrjena na druge organe v telesu brez endometrij povzročajo.
4. nespečnost
To je bil uporabljen tudi v tradicionalni medicini v pomoč za nespečnost, ki jo povzročijo več aktivnih celic ponoči, ker je pomirjevala.
5. Živčni sistem
Poleg tega pomaga ljudem, ki ne morejo spati ponoči, prav tako vsebuje kemične snovi, ki pomagajo, da se sprostite živčni napetosti, ki nastajajo pri zmanjševanju simptomov anksioznosti ali čustveni stres, ki ga povzročajo več aktivnih možganskih celic in hormonsko neravnovesje.
Z. Rose
I. Opredelitev
Rose je cvet rastline, ki spada v družino rozaceo in izvira iz Azije, z manjšim številom avtohtonih vrst v Evropi, Severni Ameriki in severozahodni Afriki. To je bil uporabljen v tradicionalni medicini kot spodbujevalec imunskega sistema.
II. Kako povečal učinke žensk z endometriozo
1. Vitamin C
Rose vsebuje hiogh količino vitamina C, ki pomaga, da se zmanjša tveganje za prekinitev majhnih žil v abdomial regiji za posledico zmanjšanje tveganja težkega obdobja toka za ženske z endometiosis v trebuhu
2. Prebavni ojačevalec sistem
Rečeno je vrtnica pomaga povečati delovanje prebavnega sistema aborbing vitaminov in mineralov za ženske z endometriozo med menstrualnim ciklom, ki izhajajo iz kesseing nevarnost pomanjkanja hranil.
3. zaprtje.
Rose je tudi odvajalo zelišča, prispeva k povečanju funkcijo debelega črevesja pri premiku blato posledico zmanjšanje tveganja menstrualne krče povzročil endometrija vsadkov in adhezijo pritrjene na izločanje organov.
4. Menstrualni krči
Rose prav tako pomaga lajšati Qi stagnacijo, kot posledico preobremenjenosti materničnih mišic. S sprostitvijo qi, pomaga normalizirati delovanje maternice mišic, ki nastanejo pri zmanjševanju menstrualne krče za ženske z endometriozo.
5. nespečnost
To je bil uporabljen kot čaj v neki kulturi za pomoč nespečnost žensk med menstrualnim ciklom, čustveno in fizika stres povzročil, da so posledica prekomernega aktivne možganske celice ponoči.
Ker je endometrioza ozdravljiva in obvladljiva naravnih sredstvih in samopomoč seveda, če imate endometroisis, poglejte na svetlo plat.
Upam, da bodo te informacije pomagajo. Če potrebujete več informacij ali zavarovanja nasveti, upoštevajte moj članek vrsto zgoraj navedeni zadevi na moji domači strani na naslovu:
http://medicaladvisorjournals.blogspot.com