Eterična olja Makinig Naslovi v Cancer Research Journals

Aroma medicina vedno bolj priljubljena, in za dober razlog!
Medicinske uporabe eteričnih olj, ki so potrjeni skoraj vsak dan z znanstvenimi raziskovalci po vsem svetu, in eden od najpomembnejših prizorišč je v raziskave proti raku. Praktična medicinsko uporabo eteričnih olj in aromaterapije se uveljavijo v ZDA, saj se prebivalstvo spremeni v naravno zdravilo – vidim, da je običajna Zdravstveni sistem v taki zadregi. Mnogi ljudje so izgubili vero v tehnologijo za velik del zdravljenja je prvotno obljubil. Medtem ko je zelo učinkovito pri poškodbi medicine, v področje nalezljivih bolezni, degenerativne bolezni in raka, je sodobna medicina kaže, da imajo stroške, ki daleč odtehtajo njene prednosti. Prosimo, da nas ne bo narobe – veliko, veliko ljudi, ki so svoje življenje shranijo in drastično izboljšala za sodobno zdravljenje, ampak dokazi montažo, da se je izogibanju rastlinskega podprte medicine ni bil, da bolniki največjo korist.
Znanstveno Varnostno Zdravila Ukrepi eteričnimi olji
Obstaja vedno več dokazov o učinkovitosti eteričnih olj – enostavno hlapljive kemične spojine, destilirana iz rastlin – v vse vrste medicinskih aplikacijah. Njihova antibakterijsko, antiseptično, protiglivično, protivnetno in protivirusno učinki so bili večkrat potrjena, in ima zdaj svoje anti-tumorial in proti raku ukrepe. Iskanje v US Library of Medicine je podatkovne zbirke razkriva strani in strani znanstvenih povzetkov v zvezi z rakom, tumorji in eteričnih olj. Skoraj vse te močno nakazujejo na posebno olje študiral potrebne dodatne preiskave kot potencialno zdravilo. Tukaj je pregled nekaterih zelo uporabnih rezultatov raziskav:
Izjemna moč kadila
Študija v reviji BioMed Central reviji komplementarne in alternativne medicine, marca 2009, z naslovom: “kadilo olje, pridobljeno iz Boswellia carteri inducira tumorskih celic specifične citotoksičnosti” zaključuje z: “Zdi se kadilo olje za razlikovanje rakave od normalnih mehurja celice in zatiranje raka celico preživetja. Mikromrežni in bioinformatika analiza predlagala več poti, ki se lahko aktivira s kadilom olja povzroči rak mehurja celične smrti. kadilo olje lahko predstavljajo alternativno intravezikalnim sredstvo za zdravljenje raka na mehurju. ” … Medtem ko je nekoliko tehnično, to je zelo, zelo obetavno – v bistvu pravi, da je to mogoče enostavno pridobiti, poceni, nestrupena naravna sestavina izkoreniniti rakave celice brez škode za normalne, zdrave celice v istem organu. Kadilo ima dolgo, dolgo zgodovino uporabo v medicini, in iskanje “kadilo raka” proizvaja 30 rezultati samo za ta material. Če izbiri eterično olje kadila, je v “carteri” vrste, predmet večine raziskav, s hladno proces Ogljikov dioksid destilirane olj, ki veljajo za najbolj terapevtske (poiskati CO2 ali SCO2 destilirana olja in izvlečki).
Lemongrass Oil kot kemoterapevtiki
Lemongrass, po kadilo, lahko poleg najpogosteje raziskane eterično olje za aktivnost proti raku. V reviji za kemično-bioloških interakcij maja 2009 so raziskovalci testirali limonske trave eterično olje pred 12 rak humanih celičnih linijah. Colon rak in celičnih linij raka nevron je bilo ugotovljeno, najbolj dovzetni za eteričnega olja. Študija je ugotovila: “Naši rezultati kažejo, da je olje obetavno aktivnost proti raku in povzroča izgubo preživetje tumorskih celic z aktivacijo apoptoze, kot je določeno z elektronsko mikroskopijo.” To pomeni, da lahko Lemongrass povzroči smrt naravno celično rakavih celic (apoptoze), procesa, ki je sam po sebi disfunkcionalne v rakavih celicah.
Zaščita jetra, s Sweet molekulo
Druga prelomna raziskava je pokazala potencialno učinkovitost sestavni del mnogih eteričnih olj. Študija kaže potencial za eno zelo skupno sestavino lahko uničijo raka jeter celic pri zelo nizkih koncentracijah – lahko je mogoče, nato pa, da ima eterično olje s podobnimi lastnostmi najdemo v lastnem območju planeta lahko te iste učinke, ki ponuja enako ran ali zaščitni ukrep ne da bi morali “eksotičnih” zdravila, da to storijo. V nadaljevanju linaolool “kemikalija se daje na sladkosti mnogih aromatov. Večja koncentracija linalool v sivkinega olja, na primer, sladko bo. Torej je to sestavni del tako veliko eteričnih olj popolnoma izkoreniniti linijo celic raka jeter v zelo, zelo nizko razredčenju. Sestavina zmanjšano aktivnost metabolnih poti proizvajajo ATP v celici, v bistvu ubijanje rakavih celic z zmanjšanjem njihove proizvodnje energije. Medtem ko je študija ni ugotovila ničesar o nadaljnji preiskavi (ali pa ne), je bilo močno zanimiva za tiste, ki redno uporabljajo eterična olja v svojem življenju. Ti ljudje bodo seveda absorbirajo zneske linaloola v študiji pri njihovem vsakdanjem vdihavanjem ali lokalni uporabi olj, morda se sklicuje na zaščitni učinek zase in za svoje družine … to bi bilo vsekakor zanimivo kos raziskave!
Sandalovina in kožni rak
Čeprav raziskave kažejo zgoraj eterična olja potencialne učinkovitosti pri zdravljenju raka notranjih organov, številne študije kažejo olja lahko tako izkoreninili kožnega raka in delujejo kot zaščitnih sredstev s sredstvi, ki povzročajo raka. Sandalwood ima zelo dolgo zgodovino, v ajurvedski medicini, pri čemer je paste iz lesa, uporabljen v mnogih zdravljenja. Olje, destilirano iz stržena v sandale drevesa je bila predmet številnih študij, ki kažejo svoje zaščitne ukrepe – olje ima pomemben učinek pri preprečevanju tumorjev, ko je koža izpostavljena kemikalijam tumor indukcijo in celo UV sevanja. Tea Tree olje, znan antiseptik, razstavljen ukrepanje proti raku, ki negativno vplivajo na rast človeške M14 melanoma celic – in celo pokazala velik vpliv na tiste celice melanoma, ki so odporni na druge oblike zdravljenja. Veliko eterična olja imajo pomembno antioksidativno aktivnost, in je lahko odlična dodatki za pre-ne losjoni kože, da zmanjša absorpcijo sevanja in oksidativni radikalno formacijo.
DNA Zaščitne Učinki
Komponente timijana in origana eteričnih olj se je izkazalo, da dejansko zaščito človekovih pramenov DNK zlom, ko so izpostavljeni ekstremnim oksidativni stres. poškodbe DNA je vodilni vzrok za razvoj raka, saj lahko to povzroči nenormalno celično življenjskega cikla, v bistvu izklopite proces smrti naravne celice. Carvacrol in Timol so izpostavili v študiji, ki jo slovaških raziskovalcev v letu 2007, čeprav so tudi, da lahko imajo druge sestavne dele teh olj kemo-zaščitno učinke. Drugi začimb eterična olja, ki so pokazale raka preventivne učinke vključujejo ingver, Tumeric, bazilika, česen in Sage.
Eterična olja in prihodnost zdravljenje raka
Preko neposrednih učinkov na tumorskih celicah, so eterična olja dokazano pozitivno vpliva na imunski sistem na kemijski ravni. Ti lahko poveča aktivnost belih krvnih celic, zaradi česar so bolj učinkoviti in odstranjevanju tujih snovi in ​​mikroorganizme iz telesa. To bi verjetno povzročilo bolj učinkovitih rezultatov rakom. , Dodatne pa je psihološki element vsake bolezni, in mnogi eterična olja so pokazale, anti-stress dejavnost v znanstvenih raziskavah. Torej, tako kot mnogi zdravil rastlin, eterična olja delujejo na številnih ravneh za številne bolezni, z rakom je eden izmed njih. Medtem ko je njegova treba priznati, da je bistvenega pomena poraba nafte v-resnici kontraindicirana med kemoterapijo (saj lahko zmanjšajo citotoksične učinke zdravljenja), ki jih lahko zagotovo biti sestavni del vsakega raka preventivno protokola. Za vsako aplikacijo, kjer je posameznik že z diagnozo bolezni, je pomembno, da se preveri s svojim zdravnikom, da se zagotovi eterična olja in aroma zdravilo je primerna izbira. Celotna slika je zelo svetla za uporabo eteričnih olj pri zdravljenju raka, in nadaljnja preiskava je gotovo upravičeno znanstveni in medicinski skupnosti za razvoj učinkovitih zdravstvenih protokolov za to korenito spremeni življenje stanju.