Eterična olja širiti vonj v življenju

Olja ni mogoče prezreti, saj so ti ključnega pomena za popolno rasti ljudmi. Olja so toliko pomembna kot hrana in voda za človeško telo. Tudi hrana sama po sebi ni popolna brez olja. Brez olj, hrana ne more biti kuhani. Pomanjkljivost olja lahko privede do hudih bolezni v telesu.
Naravna eterična olja: naravna eterična olja so znana tudi kot eterična olja, ki so pridobljeni iz rastlin. Ta olja vsebujejo vse bistvu lastnosti posameznega obrata, iz katerega so ti izpisanih, da je razlog, zakaj se ti imenuje eterična olja. To so najbolj cenjene zaradi svojih edinstvenih zdravilnih lastnosti. Ta olja so bili uporabljeni kot zdravilo za številne bolezni, od nego kože na sredstva za raka. Ti imajo naraven vonj, ki omogoča njihovo uporabo v parfumov, kozmetike in mila. Vonj teh olj v kozmetiki nas fascinira.
Prevoznik in baznih olj: Carrier in bazna olja so rastlinska olja, ki so pridobljeni iz maščobnih del rastline, kot so semena, oreščki in jedrc. Carrier olja se uporabljajo za razredčimo eterična olja in ti pomagajo pri izvajanju eterično olje na kožo. Vse luksuznih, osvežilne in izdelki za nego so narejeni z uporabo rastlinskih olj. Eterična olja, ne da bi z redčenjem s Carrier olja lahko povzroči hudo draženje. Mandljevo olje, jedrc olje mareličnih, sončnično olje in mnogi drugi so glavni prevoznik olja, ki se uporabljajo v aromaterapiji.
Indijski Attars: Attars so naravni parfum olje, pridobljeno iz izvlečkov cvetje, zelišča itd obrata. Indijski Attars nam daje najbolj prijetne in edinstvene dišave, ki izhaja veselje, navdušenje in osvežitev v nas vseh. Najbolj priljubljena indijska Attars so rose, jasmina in sandalovina Attars, ki imajo na nikoli trajnih dišav. Indijski Attars so božanski in to nam daje občutek, kot da smo popolnoma potopljen v raj resnično parfumov.
Indijski Floral Waters: Floral vode so izdelani iz cvetov rastline. Ker so ti pridobljeni iz cvetov rastlin, tako da so ti znana tudi kot cvet vode. Cvetlični vode so obogateni z naravnimi esencami cvetov. Naravni vonj in bistvo indijskih cvetnih voda ohranja ti na vrhu vseh vrst cvetličnih voda. Rose vode, Kewra Waters, Jasmine Vode so glavni indijski cvetlični vode. Rose voda je najboljši izdelek za nego kože. Medtem ko je Kewra voda uporablja, da bi okus z mesom, pijače in sladice. Indijski Floral vode so najboljši cvetličnih vode na svetu, saj je to pomemben za njihovo čistost.