EVIL EYE IN vedsko astrologijo

Ste že kdaj pomislili, zlo oko na katerikoli stopnji v svojem življenju? Evil eye je ogabno ali umazan videz nekoga, ki ustvarja resnično slabo vpliva na vaš um, da ste doživeli nekaj najhujšega v življenju. To vas naredi negotove in razburjen. Najhujši misli pridejo v tvoji glavi. Dobiš strah in začnete razmišljati. Zlo oko se obravnava kot prekletstvo ali slab občutek.
Kako lahko postane žrtev nevoščljivost
Imate pozitivne in negativne energije v vas. To je dokazano dejstvo, da je za hrano ali vodo, ko je blagoslovil, zdravi. Toda negativni občutki ali energije, ko usmerjena imate možnost, da vas vplivajo skozi več virov. Ta negativna energija lahko povzroči nesrečnih rezultatov za vas, vašo družino ali vaše podjetje. Lahko rečemo, da je zlo oko je tok negativne energije, ki vpliva na osebo ali predmet, na katerega je usmerjena. Oseba, ki je pod vplivom zlo oko dobi te negativne energije, kar posledično bolezni, negotovosti in napake, ki jih ni mogoče ozdraviti medicinsko.
ASTROLOGIJA IN EVIL EYE
Zaradi napačno postavitev zvezd in planetov v vašem horoskopu lahko zlahka pade plen zlo oko in postanejo predmet ljubosumja. Po mnenju astrologov vaši planeti, hiše in njihove relativne umestitev kaže svojo raven občutljivosti. Planetarni časovna obdobja in podobdobja imenovane “Dashas & rsquo ;, mahadasha in” Bhuktis “vpliv vaše dobro počutje in enostavnost, s katero so predmet teh energetskih napadov.
Naša Vedska astrologija govori o nekaterih Dasha-Bhukti planetarne kombinacije, ki bi jo bilo težko roki za vas in pove tudi o nekaterih predpisanih načinov za premagovanje teh Zloćudan kombinacije, da se zagotovi vaše zdravje in bogastvo ne trpi. Astrologi pravijo, da so hudobni očesne težave zaradi velikih in manjših planetarnih razmer, ki jo tečejo trenutno. Če Rahu je velik in Saturn v manjši meri v vašem horoskopu lahko zlahka dobili prizadeti zaradi zlo oko. Vpliv Saturna v glavnem v Zloćudan sedem in pol let vplivom znane kot “Sade sate” je lahko pomemben razlog.
VRSTE Evil Eye
Ko imate veliko težav zaradi skrite ljubosumja, negotovosti in sovraštvo do soljudi prostovoljno ali neprostovoljno.
Drugič zaradi nevidnih sil, zli duhovi in ​​negativnih energij, ki vas in celo past lahko hipnotizirale vas, če niste seznanjeni z njo kmalu.
Ljudje, ki so občutljivi na zlo oko astrološko
HEAVY Dvanajsta HOUSE:
Če je dvanajsta hiša veliko planetov v vašem horoskopu, potem ste bolj dovzetni za takšne negativne vplive. Dvanajsti Hiša obsega tovrstne predmete, kot so onkraj smrti izkušenj, duhovi in ​​angeli, sanje, intuicije, meditacije, skritih sovražnikov, self-razveljavitvijo in zlo oko. Bo na primer oseba s soncem v dvanajsti hiši dovzetna za tovrstne vplive. Sonce vladar & lsquo; dušo & rdquo; osebe. Z dušo v dvanajstem hišnih zadevah, je oseba vajen nevidnih sil-tako dobre in slabe.
HEAVY EIGHTH HOUSE:
Osem hiša se ukvarja z zadevami, povezanimi s smrtjo in skritih predmetov. Ukvarja se z okoljem okoliških eno & rsquo; s smrtjo. S planeti tukaj, oseba, ki je občutljiva na zla energije okoli.
Šibke Naraščajoče:
Če ascendent gospodar je teden ali ima negativne vplive pa tudi oseba, ki je nagnjena k zlo oko.
Šibke ne: ne, je zelo močna planet in daje svetlobo s preostalim planetov. Če ima negativne vplive Rahu ali Saturn, potem je oseba pripravljena teh nevidnih vplivov. Ker so nekateri ljudje nagnjeni k zlo oko, nekateri ljudje imajo izrazit & ldquo; moči & rdquo; litja tako pozorni na druge ljudi. Ko je ne močna, vendar ima negativne planetarne energije vplivanja kot Rahu ali Saturn, potem ima oseba zlo oko. Če šesta hiša gospodar je v tretji hiši, krepi šesto hišo gospodar (ker sta oba hiše negativen v naravi), in s tem oseba ima sposobnost litja tako oko, čeprav ni namenjen.
Simptomi, žrtev zlo oko:
nerazumno dvomi fanatični misli, ki se ne počutijo, kot da svoje ownregular argumente z bližnjimi nenehnega občutka depresije brez očitnega razloga
nenavadno obnašanje weightiness glave in oči splošnega slabega zdravja in pogoste bolezni brez večjih diagnoze
SREDSTVA ZA Evil Eye
 Hanuman Chalisa se šteje kot zelo močno orodje preprečitve takih zlo. To je treba redno recitiral prizadeto eno.
  Zavrti 5 ekspandiran kroglice sladkorja skupaj s parom nageljnovih žbic okoli glave žrtve sedemkrat ter ga takoj zavrzite v odtok.
  Obdržati sveženj špinače na strani glave pred spanjem na torek noči in jo nato dali kravo naslednji dan. Ta postopek je treba nadaljevati na treh torkih.
  Vzemite eno ali dve suho rdeče Čili in spali. Intenzivnost vonja kaže na resnost zlo oko. Ta proces je verjel, da gorijo zlo oko.
 Potresemo sol v papirni ali tkiva in ga premaknite po telesu in moliti. Enako se lahko stori tako, da držite jajce v roki. Potem pljuvali nanj, bo to odstraniti zlo oko.
 Nosi črno piko ali lepota mesto vam bo pomagal, da se znebite zlo oko.
 Rimljani so prepričani, da za izvedbo nekaj podobnega obliki rogov vas bo zaščitil pred zlo oko. Oblika rog bo pritegnila pozornost zlo oko in ti bo brez zlo oko.
 Narediti rituale z dimom ali gorečih zelišč lahko uniči prekletstvo.
 Molitev je močan medij, da se znebite slabega oči in prekletstvo. To je mogoče storiti z versko oseba ali starejšega družinskega člana.
PRATHYANGIRA HOMA & ndash;
Lahko se zaščitite z izvajanjem Prathyangira Homa. Ta Homa se opravi Prathyangira Devi, da se znebite zlo oko in premagati negativno energijo. To lahko jasno ovire na poti do vaše sreče, miru in uspeha. Ona je pojavil iz 3. oko Lord Shiva pomiriti Gospod Narasimha, ko je ubil demon kralja Hiranyakashyap. Njena božanska moč lahko pomaga odstraniti negativno energijo in zlo oko. Ona lahko obvaruje pred zla moč sovražnikov in se znebite zlo oko.
Če ste res nagnjeni k zlo oko glede na vaš astrolog, morate narediti zgornje sredstva od časa do časa in tudi, da bi dobili navodila iz višjih sil. To je mogoče doseči z redno meditacijo. Če so negativne energije, je treba pozitivne energije, da se odzove, jih lahko okrepi z rednimi molitve in meditacije. Če ste nagnjeni k zlo oko, ki stisk do dvanajste hiše lahko boj te energije z naravnim meditacijo. Vendar moraš biti psihično močna preveč saj lahko planetarne konfiguracije, da si občutljiva in zato lahka tarča negativnih energij. Molitve in meditacije, vam lahko pomaga, da ostanejo znotraj močna tudi.