FDA opozarja na Licorice: Gleda Prilosec, Accutane, Meridia, Crestor, Bextra, Chantix in Serevent

Članek danes (10/29/11) se je pojavila na Consumer Reports spletno Health.org podnaslovljeni “FDA: Črna Licorice obravnava lahko povzroči srčne triki” in opozorila o morebitnih smrtnih učinkov na delovanje srca z zaužitjem črno lakrice – uporabi zeliščni tisoče let, v-globus segajo različnih kultur in tradicij, in, ki se uporabljajo zavestjo, brez slabega vpliva na splošni populaciji.
 
Zdaj, sladki koren se zgodi, da je eden izmed mojih najljubših terapevtskih zelišč: to je ena tistih rastlin, je bilo mogoče govoriti ves dan okoli in še vedno niso bili zajeti njene številne lastnosti in aplikacije: to je (med drugim) adrenalni tonik, proti- bljuvalo v majhnih odmerkih in bljuvalo visoko, protivnetnega (eden izmed najboljših pravzaprav), diuretik, Blagotvoran, ekspektorans, hemostatične, blago odvajalo, rejuvenative in pomirjevalo. V ajurvedi, ima edinstveno atribut, ki se uporablja za zdravljenje kapha doše akumulacije, hkrati pa povečuje količino kapha doše, zaradi zanimivo dejstvo, da je, medtem ko je kapha povečala z uporabo Licorice je, farmakološka aktivnost zelišč povzroča Kapha, da izgubijo svoje lastnosti adezivnostjo in Gostoti in postanejo utekočini in tako lažje pacified in odstraniti. Eden od resnično “velikih” zdravilnih rastlin!
 
Tako je ena impelled – prisiljen, v resnici – da se sprašujem: kaj bi behoove United States Food and Drug Administration, da izda takšno opozorilo, zlasti zato, ker agencije “neučinkovitosti” (to je najbolj vljuden beseda, ki pride na misel) v policijskem drugi, neizmerno bolj nevarne snovi prodajali v javnosti? Potencial Opustošenje, ki ga je over-the-counter farmacevtskega Prilosec kovano pride takoj na misel, prav tako pa tudi neuspeh FDA za ustrezno zabeležiti učinek, smrt, ki se ukvarjajo združuje popularno zdravilo z nekaterimi zelo porabljenih antikoagulanti.
 
Nazorno, po preiskavi v zvezi s finančnega odbora United States Senate, Merck & Company je umik analgetika Vioxx (v letu 2005), predstavlja “globok regulativno neuspeh agencije niso sposobne zaščititi America” ​​iz druge nevarne droge. Eden od lastnim osebjem FDA, raziskovalec drog David Graham, dopolnjena to stališče, ki navaja, da & ldquo; želim trditi, da, kot je trenutno nastavljen je FDA ni sposoben zaščititi Ameriko proti drugi Vioxx, & rdquo; in ki je imel že na začetku opozoril, da je bil artritis drog povezana s povečanim tveganjem za srčni infarkt in možgansko kap.
Ameriški Senat Zaslišanja so navedena pet drugih drog potencialno smrtonosne recept še vedno na voljo predpisujejo zdravila in njihovih potencialnih žrtev: akne zdravilo Accutane, izguba teže drog Meridia, anti-holesterola zdravilo Crestor, bolečina razbremenilna Bextra in astma drog Serevent.
Niti ne me začel Chantix je antihabituation recept sredstvo, uporabljeno za zdravljenje odvisnosti od tobaka; noteworthily, je raziskava razkriva dejanski obseg nagnjenostjo droge po ustvarjanju samomorilskega depresije prinesel svetlobe, ki jo Public Library of Science, ne FDA; v resnici, poročilo Plos nasprotju nedavne študije FDA, ki pravijo Chantix ni povzročila povečano tveganje za pojav samomorilnega vedenja
Zakaj je to? Kako je to čudno stanje je? Ker po mnenju raziskovalca Grahama, kultura v okviru agencije prevladuje pri čemer so farmacevtski velikani ( “Big Pharma”), gledati ne kot predmete za preiskavo in regulativni nadzor, ampak kot “stranke”, katerih gospodarska zdravje FDA obstaja za zaščito, spodbujanje in bogatenje . Glede na navedeno, se to zdi smiselno. Glede na posledice je FDA je & ldquo; nadzora, & rdquo; druga beseda za & ldquo; kulturo & rdquo; lahko kaznivo zaroto. Ali pa korupcija.
 
Torej, kaj je FDA tem opozorilo svoje javnosti o nevarnostih Licorice?
 
V članku ugotavlja, da Licorice vsebuje spojino imenovano glicirizin, sladko fitokemijskega, ki prihaja iz korenin sladkega korena grmičevja, ki lahko zniža raven kalija, kar vodi do srčno aritmijo, povišan krvni tlak, edemi in srčno failiure. Eden od njih je prisiljen na vprašanje, kako je FDA prišli na ta Sveti trije kralji, saj so bili učinki sladki koren (Glycorrhiza glabra), kot tudi ts kontraindikacije Znano je, da tradicionalne medicine za stotine – če ne na tisoče – let. Vsako prvo leto študent ayurvede (vsaj moji študentje v ajurvedski Herbology I) so dobro seznanjeni z dejstvom, da je Yashti Madhu ( “sladko palico”, kot je znano, v medicinski sanskrtu) kontraindicirana pri gostitelju pogojev, incliuding tistih navedena s strani FDA.
 
Verjetno pa vse o Licorice ni tako črno: članek še pojasnjuje, da “Na srečo, skoraj vse sladkega sladkarije v ZDA ni narejen iz dejanskega sladkega korena [ampak] Janež olje, ki posnema okus in vonj po sladki koren. Kljub temu, FDA opozarja, da stari starejši od štirideset let z bolezni srca verjetno ne bi preveč prepustite.
Ima nekaj razsvetljenega dušo, nekateri pionirski duh na FDA je morda kukanja v Bhavamishra je “Bhavaprakash Nighantu?”