Fibroidi Naravnih zdravil – Delicious Foods za pomoč skrči fibroids

Zgodnje odkrivanje maternični fibroidi je koristno, da ženskam, ki trpijo zaradi njega samo zato, ker so dejansko na voljo fibroidi naravnih zdravil pravico na svoje domove, in se lahko uporabijo ti, da se prepreči napredovanje bolezni. Ta sredstva bodo v veliki meri pomagala zmanjšati ali lajšanje bolečine v fibroidnih simptomov in lahko celo ustaviti njihovo rast.

Ampak najprej, kaj je res maternice fibroid? Fibroids ali miomi (kot je splošno znano, da ljudje), ne-maligni tumorji rastejo v maternici mislili, da se s prekomerno količino estrogena, ki ga proizvaja telo deloma posledica. Ponavadi ženske v svojih 20-ih do 40-ih trpijo zaradi tega bolezen. Fibromi simptomi vključujejo pretirane menstrualne krvavitve skupaj z nežnostjo, napenjanje, pogosto uriniranje in bolečine med spolnim odnosom. Stopnja nelagodje je odvisno od velikosti, števila in lokacije fibroids samih.

Pri sredstvih, poleg kirurgije in zdravil, ki so na voljo, lahko ženske obrnejo na svoji kuhinji za fibroids naravnih zdravil. Spodaj je nekaj živil, da bi krčenje fibroids, da lahko uporabite fibroid bolnik za lajšanje njene simptome in krčenje teh fibroids.

“Y Stročnice (fiber-bogata hrana).

Ta živila pomagajo izperite odpadke in strupe iz telesa. Stročnice so odlične fibroids naravnih zdravil. Prav tako vsebujejo baker in cink, ki so zelo pomembni, ko je ženska, ki ima težko tok med menstruacijo. Primeri teh živil so: Pinto fižol, lima fižol, leča, črni fižol in fižol v zrnju. Toliko bolj, kalijo fižol so dober vir phytoestogens ki pomagajo nižje ravni estrogena v telesu.

“Y Soja.

Soja vsebuje bioflavonoide, ki so zelo koristna pri zniževanju ravni estrogena v maternici. Primeri sojine izhaja živila, ki so tofu in sojino mleko.

“Y temno listnato zelenjavo.

Temno listnata zelenjava so odlični fibroids naravnih zdravil. Te zelenjava sta dober vir vitamina A, C in E; kot tudi vlakna, ki so zelo pomembne pri nadzorovanju odvečno estrogena v ženskem telesu. Poleg tega, temno listnata zelenjava vsebuje tudi železo. Iron bogata hrana pomaga pri nadomeščanju železa odpraviti v telesu med težke menstrualne krvavitve in so odlična hrana za pomoč psihiater fibroids. Dobri viri železa so kale, špinača in brokoli.

* Sveže sadje so dober vir vlaknin.

V pomaranče, banane in jagode na vaši mizi so dober vir magnezija, kalija in kalcija, in to je eden izmed najboljših sredstev za napihnjenost.

* Ribje olje.

Riba vsebuje esencialne maščobne kisline. Losos, tuna in skuša je dober vir zelo pomembne omega 3. Ravno nasprotno, bi se izognili živalske maščobe, saj so ljubitelji estrogena.

* Polnozrnate žitarice, oreški in semena so tudi dober vir vlaknin in vitamina E.

* Zeliščni čaji.

Začimbe in zelišča so v glavnem uporabljajo kot zeliščni čaji. Pogosto so rekli, da imajo zdravilne lastnosti in zdravljenje različnih bolezni, povezane z fibroids. Nekatere od teh uporabnih zelišč so ingver, kurkuma, česen, čebulo, rman, cimet, koprive, jam in vrbe. Poleg tega, mleko osat, artičoke ekstrakt, regrat, ognjič, DAMANIA in Thuja nekaj zelišč označeni kot učinkovit pri krči fibroids.

* Morske alge (posebej Arame)

Alge se lahko uporabljajo kot živila za pomoč krčenje fibroids ker vsebuje fitohormonov da normalizira simptomov menopavze.

Poskusi z uporabo nekaterih od teh fibroids naravnih zdravil za lajšanje vaših simptomov. Pogosto deluje najbolje v kombinaciji z drugimi naravnimi strategij za zmanjšanje fibroids.

Če bi radi videli več informacij o zdravljenju fibroids in živil, da bi krčenje fibroids potem je zagotovljen sistem, ki lahko resnično razliko.