Gojenje Plumeria potaknjenci in Plumeria rastline z jajcem metode

Plumeria potaknjenci, ki so zasajene z uporabo metode jajce pravilno razviti ogromen koreninski sistem v rekordnem času. To ni več treba žrtvovati vse socvetja, ki se razvijejo v procesu koreninski. Socvetja in korenine razvijajo istočasno.
Plumeria rastline, ki so posajene, ki uporabljajo metodo jajce pravilno prikazana bujno rast in veliko proizvodnjo cvetja. Ohranjanje kakovosti cvetja poveča tudi kar pomeni, da so rože ostanejo sveže dlje časa.
Ampak kaj točno je metoda jajce, ki se uporablja v kmetijstvu že več let, da bi povečali proizvodnjo zelenjave?
Metoda jajce, ki temelji na anaerobno fermentacijo jajca in probiotiki koristi ne le Plumeria potaknjenci in Plumeria rastline, temveč številne druge tropske rastline, kot tudi, vključno z bananami, gingers, heliconias, hibiskusa in še veliko več.
Jajce je sama ena elektrarna hranil.
Jajčno lupino, ki ima približno 9000 pore služi kot membrano za hranila in vlago. 95% od jajčno lupino je sestavljen iz kalcijevega karbonata. Minerali, kot so kalcijev fosfat in magnezijevega karbonata dopolnimo preostalih 5%.
Beljakovina je sestavljen iz 90% vode in sedmih glavnih proteinov, ki jih je ministrstvo za kmetijstvo & rsquo navedenih, s National hranil Database. Na beljakovine v svežih jajc vsebuje ogljikov dioksid, ki poteka skozi jajčno lupino kot jajčni starosti. 50 mg žveplovega so vsebovani v beljakovin.
Vse vitamine najdemo v jajcu so vsebovani v jajčni rumenjak, vključno z več B vitaminov, pa tudi vitamina A, D, in E. rumenjak vsebuje veliko antioksidantov in sledove železo, magnezij, fosfor in drugih kovin. Poleg tega jajčni rumenjak vsebuje okoli 25 mg žveplo.
Po Biofeed probiotike in lsquo; rastlinskih poživil, rastlinski hormoni, ki nastanejo med presnovo neke bakterije, kvasovke, plesni in cianobakterij & rsquo ;, znano tudi kot modro-zelene alge in modro-zelene bakterije.
Te rastline poživila, rastlinski hormoni, vključujejo avksini, giberilini, citokinin, florigen in salicilno kislino.
Avksini so poimenovani po grški besedi & ldquo; auxein & rdquo; kar pomeni, da raste ali povečati. Avksini bili prvi glavnih rastlinskih hormonov, da bodo odkrili. Kako se avksini razdeljeni v rastlinah je eden pomemben dejavnik za rast rastlin. Porazdelitev auksinov vsej rastlinah dosežemo z dobro izvedene prevoz avksina molekul. Avksini običajno delo ali proti drugih rastlinskih hormonov, ki je najugodnejša za obrat.
Giberilini so prvi odkrili Eiichi Kurosawe, japonski znanstvenik, v 1926. giberilini spodbujanje brstenja, celic raztezek, mirovanja, cvetenja in semena kalitev.
Citokinini spodbuja delitev celic v rastlinskih korenin in poganjkov. Ta proces se imenuje & ldquo; cytokinesis & rdquo ;. Učinki citokininov so prvi odkrili švedski rodil rastlinski fiziolog Folke Skoog na University of Wisconsin v Madisonu. Citokinini so vključeni v številne procese rastlin, vključno celične delitve, korenine in razvoj ustrelil. Citokinini Znano je, da urejanje aksilarno rast bud, stranske ali stranskih poganjkov. Poleg tega citokinini vplivajo tudi apikalno prevlado, ki je zaviranje rasti stranskih popkov, stranskih poganjkov, s strani terminala kali rastlinskega poganjka.
Citokinini so običajno proizvedeni v koreninah, mladih plodov in semen. Bilanca citokininov in auksinov določa, kaj obnavlja.
Florigen je bil prvič opisan leta 1937 Mikhail Chailakhyan, ruski znanstvenik. Florigen molekule, proizvedene v listih, so odgovorni za nadzor cvetenje v rastlinah.
Salicilna kislina, ki se uporablja za ukoreninjenje, izhaja ime iz latinske besede & ldquo; Salix & rdquo; kar pomeni, & ldquo; vrbo & rdquo ;. Salicilna kislina ima vlogo pri rastlinah & rsquo; fotosinteza, transpiracija in odpornost na patogene, ki so bakterije, virusi ali drugi mikroorganizmi, ki lahko povzročijo bolezni.
Vsi ti procesi so pomembno razumeti, kako Plumeria in tropske rastline razvijajo.
Natančno znanstveno opredeljene proces metode jajc, ob pravilni uporabi, ni jasno napisano v znanstveni formuli kjerkoli. Toda fenomenalni rezultati govorijo sami zase.