Gradnja intimnih odnosov & hellip ;.

Z masažo ušesa ??

& Ldquo; Ljubezen je, da je stanje, v katerem je sreča druge osebe bistvenega pomena za svoj & rdquo.;
-Robert Heinlein, Stranger v tuji deželi
Ali želite, da se odnos, ki traja vse življenje in je gojil za oba? To je odnos, ki se resnično počutiš kot neverjetno človeškega bitja, da ste res? Kdo Sploh & rsquo; t?
Življenje je zaposlen, in celo z najboljšimi nameni, lahko dovolite življenje & rsquo; s izzivi zasenčiti naše najpomembnejše odnose.
Ne pozabite, da karkoli krme raste, karkoli stradati umre. Torej & rsquo; je vse krme naš najbolj intimen odnos vsak dan!
Ali je vaš odnos je nov, in raziskovanje se je pravkar začelo, ali ste bili skupaj tako dolgo, da je bil vsak centimeter vašega ljubice telesa ljubil a ka-zillion-krat; da & rsquo; je vedno zabavno dodati nekaj svežega na svoj & ldquo; ljubitelje Tool Box & rdquo ;.
Ali imate samo 5 ali 10 minut, da preživite skupaj? Potem imate čas, da masažo seboj & rsquo; s ušesa. Ja, ušesa. Vem, da & rsquo; je težko verjeti, vendar smo bili spolno stimuliranje točke na naša ušesa.
Tam je malo znanega Healing Art Called Auriculotherapy. Obstaja več kot 150 akupresurnih ali akupunkturne točke na ušesih, in jih pomirjajo, miren, zdraviti in vzbujanje, tako da & rsquo; je začetek.
Izmenično dajanje in sprejemanje te erotično masažo. Pojdi počasi, tako da svoje in svojega partnerja & rsquo; s dihati, da pridejo v sinhronizacijo. Delate sem jo slišal; Oči so okno v dušo, da medtem ko je svoje dihanje, preživijo minuto ali dve, da se globoko in mirno zre v vaših ljubic oči.
Masaža samo znotraj vrhu uho s palcem na notranji strani in vaše kazalcem in sredincem na zunanji strani partnerjev ušesa. (Če ste pod stresom, in samo, da je to prav neverjetno hitro in enostavno stres razbremenilna!) V središču tega območja je akupunktura točka se imenuje točka Shen Men. To je glavni točka za de-poudaril in sprostitev ter odlično mesto za začetek, saj bo sprostite tako vas in vašega partnerja, izgradnjo zaupanja. Trajalo dolgo, počasi diha v sinhronizacijo s svojim partnerjem, medtem ko masaža te točke za približno 30 sekund.
Nato je potegnil črto od zunanjega vogala njihove oči naravnost nazaj v uho, tik nad odprtino za njihovo notranje uho. Nežno masirajte približno 30 sekund. Ta točka sproži spolno slo.
Nato se nadaljuje do zadnjega roba na notranjem delu zunanje uho, (dobil to?) In s palcem in kazalcem; masirajo notranjo grebenu od sredine do dna ušesa. Obstajata dve točke pritiska na notranji strani tega področja znan kot spolnega vzburjenja točk; zopet masirajte približno 30 sekund, ali dokler ne boste tako želeli, da se premaknete naprej.
Masaža zunanjosti ušesa od vrha do dna, nežno vozni rob ušesa med palcem in kazalcem prstom; rahlo vleče na ušesne mečice je še posebej spodbudno.
Switch mesta. Ko končate, še naprej na voljo s kar pride gor ; ali- nogama na delo, da se bodo vaši opravkih ali karkoli, in le poskusite obdržati nasmeh off vaše Face sem si upaš! Uživajte!
Za več načinov, da Izboljšajte svoje intimno razmerje, check out
Libido University, afrodiziak Povečevanje zelišča in Aromaterapija libido Pospeševala