Grain Mills – Zakaj bi se trudil? Dodana utrjevanja energijo!

Zakaj je koristen cilj izkoristiti mline? Zakaj bi kdo želel iti na težavnost mletje žita z mlinom zrn, če je moka tako zlahka na voljo? Najprej, da je res, da ni veliko težav. To je preprosto vprašanje, kako priti v rutino. Kakšne koristi pa žitni mlini ponujajo? Cela zrna so boljše za nas in nam dostavi izbor med katerimi lahko izbirate. Morebiti prihranite denar in nedvomno poveča okus in sušenja možnosti.

Bela beljeni moka tudi z vitamini in minerali, dodani so ji deminishes v prehranskih vrednosti, ko se odstranijo otrobi in kalčki. Narava ve najbolje. Naše telo lahko prepozna razliko. Omembe koristi za zdravje pojavi zaradi vnosa celih zrn. Prebava je okrepljeno s celotno zrn vlaken. Zadostnih količin vlaknin v prehrani zmanjša verjetnost diabetesa tipa II, debelosti in ostalih chonic bolezni.
Zmeljemo številne vrste žita za okus in različnih hranil. Pripravite jedi privlačna in zanimiva uporabo raznolikost zrn. Velika izbira celih zrn zagotavlja večje število vitaminov in mineralov, ki koristijo zdravju. Fižol, stročnice in oreški se lahko zemlja tudi.
Cena celih zrn sme biti manjša količina, kot je že zdrobljenimi zrna, vendar je lahko približno enaka. Glede na to, lahko medicinsko cena nižja kratkoročno kot tudi dolgoročno. Uživanje cela zrna, zlasti sveže tleh celih zrn bo verjetno zmanjšalo nevarnost veliko zdravstvenih težav. Neizprosno medicinskih vprašanj, ki se zgodijo, so zavezani, da imajo blažje simptome, kot dobro. Mletje zrn, ki kalijo je treba temeljito izboljšati verjetnost boljšega, daljšo obstojnost zdravje.
Obdelava beljene bele moke je iz otrobov in pripadajoča koristne olja. Dajejo barvo in polnega okusa ves okus zrn v receptih, ki jih držimo zrna cela pred brušenjem. Telo hrepeni po celih zrn dobroto. Cela zrna lahko morda pomaga občutek večje zadovoljstvo, saj je organ, ki prejema, kar potrebuje.
Povečajte hrane hranila in svežino z mletjem, ko potrebujete moko. Wholer hrana, več hranilnih snovi, ki jih vsebuje. Zrna so sveže in hranila več maximumly ohraniti bližje mletja je vnos. Mletje zrn pripelje do manjšega padca hranilne vrednosti. Shranjevanje moko povzroča še rahlo zmanjšanje hranilne vrednosti. To še posebej velja, če je postopek mletja povzroča obilo toplote. Da bi zmanjšali segrevanje in ohranjanje encime, zmeljemo majhnih quanities in uporabite ročni žitni mlin za počasen hitrosti brušenje in zmanjšanje trenja. Povečajte okus in hranilno vrednost z mletjem samo Prejšnji uporabo.

Končno, dobili več terapevtske vrednosti iz celih zrn. Če rastnimi zrna, dodal encimi za boljše zdravila ugodnosti se pakirajo v zrna. Večji zdravilni potencial je mogoče doseči zaradi encimov, ki delujejo kot katalizatorji bistveno pospeši kemijske reakcije v telesu. Rastnimi žita in nato:

 • Postavite kalijo žito v dehydrator kot L’Equip ali Excalibur dehydrator
 • mletje žita z mlinom zrn, zmeljemo žito v moko
 • Pripravite vaš recept, če je mogoče recept, da ne bo kuhana
 • Jejte in uživajte
Zakaj bi se trudil z mlini? No, najprej je komaj koli težave na vseh. V resnici je lahko zabavno. Drugič, izkoriščajo zdravstvene koristi celih zrn in obsežen izbor zrn lahko prihranite denar za zdravstvene stroške. Uporaba moke bruse takoj prejšnjih za uporabo zrn lahko prihranili več kot pred tleh moke (čeprav ne ves čas) in dodamo okus receptih. Get dodanih hranil iz mletje žita sebe in če kalijo, dobili potencialno pomembno izboljšanje v zdravilno moč v telesu.