Guayusa Tea – Superfood od Shaman

& Ldquo; Guayusa Tea sega več kot 4000 let kot zdravilni čaj, ki se še danes uporablja, ki ga šaman in vaščanov v deževnih gozdov Ekvadorju, Braziliji in drugih državah. Ta čaj vsebuje kofein in sproščujoče sredstvo teofilin in polifenole, ki zagotavlja uravnoteženo energijo brez nervoza ali kofein nesreči smo povezujemo s pitjem kave. Plus Guayusa Tea ima še druge prednosti za zdravje, saj preselite eden izmed najbolj & ldquo; Zmogljiva & rdquo; antioksidant okoli & hellip; in lahko ustvari lucidnega sanjanja & rdquo.;
Guayusa Tea izgovarja gwhy-you-Suh in tako imenovane & ldquo; Noč Stražar & rdquo; ker ohranja ljudje zbudili, pomaga pri premagovanju strahov in pomaga ohraniti mirno ljudi, ko so stvari kaotične. Guayusa Čaj je zelo priljubljena v Ekvadorju in ima sadno, blago, in to & rsquo; ni grenak. Večina ljudi se eno žličko posušenega zelišča in jih strma v skodelico zelo vročo vodo za 5 do 15 minut za močan skodelici zeliščnega čaja, ki se bo začelo dan off z veliko energije. In Guayusa Tea se lahko izvede tudi v ledeni čaj z ima lepo aromo. Guayusa čaj vsebuje tudi teofilin, ki je čudovito sproščujoče sredstvo najdemo v zelenem čaju, ki pomaga postaviti človeka v stanju & hellip alfa možganske valov; ali sprostitev stanje in usmerjena energija. Med šamani v Ecuadoran deževnega gozda uporabo tega čaja v duhovnih obredov ustvariti spremenila stanje ultra zavesti & hellip; in nekateri menijo, da lahko ustvarite tudi lucidno sanjanje.
Guayusa Tea veliko bolje kot kava in v Ekvadorju, da & rsquo; S uporabljajo kot nadomestilo za Yerba Mate & rsquo ;, ki je močan stimulans, ki & rsquo; je priljubljena v Južni Ameriki. Guayusa drevo raste, da je skoraj 30 metrov visok in da & rsquo; je povezano z našim Holly rastline, ki jih imamo v Severni Ameriki. Guayusa vsebuje tudi teobromin, ki ga najdemo tudi v čokoladi, ki je močan antioksidant in vazodilatator, ki odpira pljuča & hellip; in da & rsquo; S stimulans in diuretik.
Guayusa ima veliko manj kofeina kot kava in več kot zeleni čaj in yerba mate & rsquo ;. Guayusa vsebuje okoli 90 MGS na tipično 8 unča skodelico čaja. V deževnega gozda vaseh dajo velik lonec Guayusa čaj vsako jutro, da se vsi gor in gredo.
Guayusa Čaj se imenuje tudi Superfood ker vsebuje neverjetno količino močnih antioksidantov. Samo surovi kakav v prahu ima več antioksidantov kot Guayusa tea & hellip; v resnici Guayusa vsebuje več antioksidantov kot acai jagode, goji jagode, črne jagode, modre jagode, in tudi ohrovt. In Guayusa Tea ima celo 50% več antioksidantov kot zeleni čaj & hellip; močan! To pomeni, da je Guayusa čajnih super za čiščenje vazodilator v telesu in preprečevanje kardiovaskularne bolezni, kapi in celo raka. In prav tako vsebuje saponine in flavonoide, ki so tudi močni antioksidanti.
Guayusa čaj vsebuje tudi veliko vitamina C, ki je odličen za pomoč pri preprečevanju prehladov in flus. Plus vsebuje tudi vitamina D in kalcija za močne kosti, cink za močan imunski sistem, krom, za močne mišice, magnezija za encimsko proizvodnjo & hellip; in celo 15 bistvene beljakovine, vključno levcin, ki je zelo pomembna za zdravje in upočasnjuje proces staranja.
Druge funkcije Guayusa Tea so, da pomaga omiliti in okrepiti pljuča, prebavni sistem, ledvice in sistemi sečil. Guayusa čaj pospeši presnovo, saj vsebuje chlorgenic kislino tako pomaga pri izgubi telesne teže in debelosti, in to znižuje apetit hkrati. Tudi Guayusa čaj znižuje in stanje na krvni sladkor, tako da je super za diabetike & hellip; in znižuje krvni tlak.
In Guayusa Tea proizvodnja zagotavlja dohodek domorodcev v deževnem gozdu. Tako prispeva k ohranjanju deževnega gozda na naraven način & hellip; in pomagamo ljudem ob istem času.
Obstaja star šamanski zgodba dvojčkov, ki so živeli v vasi, ki želijo vedeti več o svojem življenju in žgane sfero. So bile spal eno noč, ko so slišali hrup čez reko in šel ven, da bi našli vasi žgane pijače, ki tam živijo. So prečkali reko in se pridružil duhove in sledil spiralno stopnišče do nebes, kjer so našli palačo. V palači so izpolnjene vse svoje prednike od začetka časa. In njihovi predniki jim je drevo, ki bi jim pomagal sanje in ustvariti modrost.
 Naslednje jutro so se zbudili in mislil, da je vse le sanje. Toda poleg njih stala drevo, ki je bil 3 metre & hellip; isto drevo po svojem sanje.
Zato so svoje izkušnje z vaščan in posadili drevo. Kmalu so vsi pili čaj in sanjali o svojih prednikov & hellip; Tako vasi našel modrost.
Torej, poskusite nekaj Guayusa čaj in morda boste našli veliko modrosti.
Ampak zagotovo vsakogar, ki pije ta čaj bo imel veliko zdravja!
Guayusa Tea lahko najdete na spletu ali pa zahteva v vaši lokalni trgovini z zdravo hrano.
Dr. Paul Haider – Master zeliščarja