Heal Brain kemija motnje brez drog.

Ti lahko. Prisežem. Jaz sem.

To je moje prepričanje, da bolezni možganov kemija prišel, da bi, ko bo možgani delujejo na različnih energijskih frekvencah kot je tako imenovano normalno možganih. Imena, določene za vsako vrsto frekvenco zdela; pomanjkanja pozornosti / hiperaktivnost, obsesivno-kompulzivna motnja, bipolarna, avtizem zdela, so preprosto nomenklatura. Trdim, da je treba iti mimo oznak in deluje v smeri zdravljenja, ki jih sprejemajo idejo, da je možgani fizična oseba, ki se lahko ozdravil na enak način kateri koli drug del telesa lahko ozdravil. Vem, da je to mogoče zato, ker sem uporabil svoje telo kot laboratorij odkriti način, kako prekiniti svoj boj z več motnjami možganov kemije, ki so po mnenju najbolj, da je neozdravljivo.
V preteklosti sem prenašal šestintrideset let neusmiljenega, zdravljenje odporne na hitro kolesarjenje bipolarna motnja, obsesivno-kompulzivna motnja, panična motnja in socialna anksiozni motnji. Občasno bi avtističnega vedenja na površje, ko sem se počutil zelo ogrožena. Bipolarno motnjo se kaže, ko sem bil star trinajst let. Sem končno postavili diagnozo približno desetletje kasneje, v začetku leta 1970. To je bil čas, ko litij in psihotropne droge prišel bolj v celoti v poštev. Bil sem pripravljen morski prašiček v teh dneh. Bil sem obupan, da bi našli oprostitev burnih nasilnih nihanja v razpoloženju, ki prilastil moje dni. Pri sedmih letih sem živel v in iz psihiatričnih klinikah. Sem doživel nekaj več elektrokonvulzivne terapije (šok tretmajev) o. Vsak raznolikost in kombinacija razpoloženje dvigalo, MAO inhibitor, hipnotično, in stabilizator razpoloženja so dajali moji psihiatri. Jaz samo še poslabšalo z vsako kemikalijo pomoč. Sem se pogosto izgubi in ne morejo najti svoj dom, prividov in nasilno fizično bolan od strupenih zastrupitve-litija povzroča. Sem bil nagnjen k večkratnim poskusom samomora, ki so bile vedno izvedene v nepovezano Omama.
Kljub izčrpnim iskanju ustreznih zdravil, vse droge vedno ni. Torej sem naredil moj absolutno najboljši za delovanje v svetu brez njih, ko sem poiskal vse različne alternativnega zdravljenja, da pomaga olajšati druge vidike svojega življenja, ki je potreben pomoči. Konec koncev, so nočne more, tako kot leta končno dosegla vrhunec v svoji zadnji duševno, čustveno, fizično in duhovno okvare, ki je bil od presenetljivih razsežnosti. Ta dogodek je bil darilo. To me je prisilil, da se zavežejo, da stori vse, kar je bilo potrebno, da se pozdravi moje duševne bolezni.
Lahko vam povem, da je svet, ker sem ozdravljen nov in izjemen kraj. I & rsquo; sem presenečen, kako preprosto je življenje, ne da bi napako možganske kemije določitvi svoje odzive in dojemanja. Stvari so zdaj tako enostavno. Lahko delam, igre, smeh, spanje, in ponavadi dan za dnem, ne da bi boj skozi vsak trenutek, da ostanejo prisotni in miren. In na srečo, sedaj imam možnost izbire misli, ki negujejo in podpirajo mi. Končno lahko premislim.
Več potrebščine za celjenje Brain kemijo
* Zaznati način (-e) neravnovesje vas služijo. (Primer: Kaj pa vas ščiti pred morali narediti ali pa?)
* Prepoznavanje in opustiti svojo zavezanost ohranjanju vaše bolezni. (Primer: Morda je tako znana, da & rsquo; je kot doma, da ste se bali, da zapustijo.)
* Spoštovati zaključi zdravljenje in živi svoje življenje na način, ki jih nikoli prej.
* Vprašajte vse, kar menijo, višja sila, da se za pomoč zdraviti v celoti.
* Zaupanje, da je možno zdravljenje; nikoli obupati.
* Raziskovalne načini alternativa zdravilni; naučiti zaupati, da lahko zaslutil tisti, ki so pravi za vas.
* Se zaveda, da so fizični, čustveni, mentalni in duhovni organi med seboj povezani; morajo biti vsi naslovi in ​​ozdravil.
Predlogi za celjenje Brain kemijo
1.You lahko izboljša vaše stanje z dieto in prehrano, ker možgani je fizična oseba. Živila, ki imajo velik vpliv na možganih. Možgani proizvaja nevrotransmiterjev, ki prenašajo impulze med živčnimi celicami in uravnavajo naše vedenje. Koncentracije hranil vplivajo nanje. Ti so pod nadzorom, kaj jemo. (Primer:. Ob zaužitju, sladkor povečuje raven serotonina, ki zvišajo razpoloženje To povečanje sladkorja povzroča običajno sledi utrujenosti in depresije.) Priporočljivo je, da bi se izognili sladkor, čokolada, kofein, alkohol in droge. Če lahko prenašajo ogljikovih hidratov, držijo z majhnimi količinami visoko-kompleks sorte. Izogibajte se tudi hrane z veliko nasičenih maščob.
2.Preverite za alergijami na hrano. Nekatera živila lahko proizvajajo vnetne snovi, ki se izrazijo kot psihične motnje, ko so potovali v možgane. Gluten v pšenici in kazein iz mleka in mlečnih izdelkov, so še posebej vidno v povzroča možganske alergije.
3.Be prepričani, da je vaš Candida kvas v ravnovesju. Če hrepenite sladkor, ogljikove hidrate in druge kvasovke ali fermentirane hrane, verjetno imate kandidiaza, za razraščanje kvasa, ki sprošča velike količine toksinov v telesu. To stanje lahko uničijo z možgani, ki se pogosto kaže kot anksioznost, strah, in / ali depresije.
4.Check težkih kovin zastrupitve. Pogosto manifest simptomi, ki spominjajo na tiste možganske kemije neravnovesij. Homeopatska zdravila lahko odpravila te izčrpavajoče vsiljivce.
5.Hormones močno vplivajo na možgansko kemijo. Bolj uravnoteženo hormonov, boljše možganov biokemične fare. Naturopaths, kitajske medicine zdravniki, in homeopati lahko koristno z žlezami in ravnovesje hormonov.
6.Rectify vitaminske in mineralne pomanjkljivosti z vodstvom alternativne medicine, če je to potrebno.
7.There so homeopathies, ki čistijo in zdraviti fizične, čustvene, mentalne in duhovne telesa temeljito. Če niste poklicni homeopat, sem močno nakazujejo, boste našli enega, ki vam pomaga ugotoviti, katera sredstva so primerna za vas. Obstaja več pravnih sredstev, ki so na voljo za uravnoteženje možganov kemije kot Argentum nitricum za motnje pozornosti primanjkljaja in / ali panične motnje; Tarentula hispana za motnje pozornosti primanjkljaja in / ali manije; medorrhimum, Hepar sulphuris, phosphoros in Cyclamen europaeum za depresijo; in plumbum metallicum in Lycopodium clavatum za anksioznost.
8.Vibrational zvok zdravljenje je izredno dragoceno orodje za spreminjanjem možganske kemije. Načelo segrevanjem, ki pomaga pojasniti, kako zdrave zdravi, navaja, da bo visokofrekvenčne energije iz enega vira (posebni vibracijski zvoki) vplivajo vir za nižje frekvence (v neuravnotežen energije v vsakem atomu, celice, žleze, orgle), ki ga pripelje v poravnavo z vibracijo prvega vira višje frekvence. To je možno zato, ker narava vedno išče pot najmanjšega odpora. Zvok zdravljenje lahko povzroči možgansko odvajanja in zdraviti celice v možganskih strukturah, odpraviti pokvarjene kemične odzive, ter poravnajte električno vezje možganov.
9.Brain kemija ozdravljenja zahtevajo veliko vero, da lahko Višjo moč vam pomagajo in popolno zaupanje, da imate možnost, da zaslutil svojo višjo modrost, ki vas lahko vodijo do dobrega počutja.
 Za tiste, ki ste se borili s tako imenovanimi neozdravljivih možganskih motenj kemije, da srce. Vem, da sem utrpel hude Vztrajen duševne bolezni, za več kot tri desetletja, in sem danes popolnoma zacelila. so bili odgovoril na moje molitve za moje izboljšanje stanja. Molim sedaj, da bo tudi našli svojo pot do miru, reliefa, in svobode, ki celostno zdravljenje prinaša.
Opomba: Če ste na zdravila, jih ne ustavijo. Oni vam lahko pomagajo ostati osredotočen, medtem ko ste vzeli nadzor nad procesu zdravljenja. Vi in vaš zdravnik bo vedel, če in ko bodo alternativne metode sam zadostuje. Če nimate zdravnika, ki je odprt za celovite načine, našli enega, ki je.
Bibliografija
Balch, J. P. Balch. Recept za Nutritional Healing. Garden City Park, NY: Avery, 1990.
Leonard, G. Tiho Pulse: Iskalno Perfect Rhythm, ki obstaja v vsakem od nas. Layton, UT: Gibbs Smith, 2006.
Null, G. The Complete Encyclopedia of Natural Healing. Stanford, CT: Bottom Line Books, 1998.
Perlmutter, D. boljše Brain Book. New York: Penguin Group, 2004.
** Ta članek je eden izmed 101 velikih predmetov, ki so bili objavljeni v 101 Great načine za izboljšanje zdravja. Da bi dobili popolne podatke o & ldquo; 101 Great načine za izboljšanje zdravja & rdquo ;, obisk http://selfgrowth.com/healthbook3.html